Andrea Bocelli büszkén emlékezik vissza azokra az időkre, amikor minden elkezdődött

2018/10/18  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A világhírű olasz tenor 2019. november 16-án, a Papp László Budapest Sportarénába lép fel, ahol legújabb albumáról is hallhatunk dalokat.

Fotó: Mark Seliger

A „Sí” című album október végén jelenik meg. A lemez 16 vadonatúj dalt tartalmaz, melyek témája a szeretet, a család, a hit és a remény. A lemez középpontjában a Fall On Me című, gyönyörű, szívbemarkoló dal áll, melyet 20 éves fiával, Matteo Bocellivel énekel. A korongon egyébként a világ legkiválóbb zenei csillagaival duettezik Ed Sheeran-nel, Dua Lipával, a crossover szupersztárjával Josh Grobannal, a klasszikus szoprán Aida Garifullinával.

Szerettem volna felidézni ifjúságom éveit, mint amikor egy bárban zongoráztam. Azóta sok albumot készítettem, számos feldolgozást elénekeltem, és sok más szereplésem is volt. Ám egy ponton azt mondtam magamban: eljött az ideje, hogy megpróbáljak új dalokat írni… Mintha mindent újrakezdenék, ahogy az már megtörtént karrierem során.” – nyilatkozta Bocelli az új albumról.

A 60. születésnapját betöltő tenor büszkén emlékezik vissza azokra az időkre, amikor minden elkezdődött. Így tesz legújabb albumán, s így tesz majd budapesti koncertjén is. Programjában ismert operarészletek, népszerű popalbumainak dalai szerepelnek, de felcsendül majd néhány vadonatúj szerzemény is legújabb albumáról.

Andrea Bocelli, Aréna, Ed Sheeran, Dua Lipa, Matteo Bocelli, Fall On Me, új album,

 

 

Szólj hozzá!


Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a...

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.

Hamarosan megjelenik Révész Sándor könyve!

A Generál és a Piramis legendás zenésze vaskos könyvet írt izgalmakkal teli életéről. Azt hiszem, sokunk nevében mondhatom, hogy vártuk ezt a kiadványt, hiszen Révész Sándor a zenekarok mellett szólóban is kiváló dalokat alkotott, ezen kívül pedig – Szepes Mária révén – a spiritualitás is az élete részévé vált.
Új koncertek