Menopauza 1170x180

Előadó, művész, de legfőképpen ember: Budapesten koncertezett Ed Sheeran

Azt gondolom, nem lehet okunk panaszra a 2024-es nyári koncertszezont illetően: országszerte egymást érik a különböző fesztiválok, a Budapest Park pedig minden hétvégén segít nekünk kint hagyni a valóságot – az idei év fókuszában azonban egyértelműen a Puskás Aréna áll.

Előadó, művész, de legfőképpen ember: Budapesten koncertezett Ed Sheeran
14 nap alatt 11 helyre jut el a Walkerworld vidámpark

14 nap alatt 11 helyre jut el a Walkerworld vidámpark

Egymást érik a Nagy Turnébejelentések – már nem is számoljuk, hányadik a héten Alan Walkeré: a dj-producer nagyszabású európai turnét jelentett be, amely 2025 márciusában indul, és 2025. március 12-én ér Budapestre.
 
Fotó: SUM41/FB

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla lemezzel és az eddigi legnagyobb turnéjukkal búcsúznak. Aki rész venne a búcsúbulin, annak 2024. november 12-én a Budapest Arénában a helye.
 
 
Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcysúturnéja Budapestet is érinti

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.
 
Viszatér a Pantera Budapestre

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.
 
Fotó: Exit

A Péterváradi erődöt beveszik az elektronikus zene rajongói

Az EXIT Fesztivál július 11 és 14. között várja a Péterváradi erődben a fesztiválozókat, és ezúttal az „Ébresszük fel együtt a szuperképességeinket!" szlogen alatt egy különleges nyitónapra is készülnek a Tesla Universe Nagyszínpadon.
 
Minden koncenrtről ki kellene tiltani a telefonokat

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.
 
 
Áttették a Five Finger Death Punch koncertjét a Budapest Arénába

Áttették a Five Finger Death Punch koncertjét a Budapest Arénába

Most érkezett a hír, hogy a július 9-i, eredetileg a Barba Negrába meghirdetett Five Finger Death Punch koncert a nagy érdeklődésre való tekintettel a Budapest Arénában kerül megrendezésre.
 
Fotó: Fenyő Miklós

Ria, ria, Hungária! Utolsó utcabál a Puskásban

Vannak, akik 29 éve várták ezt a koncertet. És vannak olyanok (mint én), akik még meg sem születtek akkor, amikor Fenyő, Novai, Szikora és Dolly, vagyis a Hungária utoljára adott koncertet.
 
Ed Sheeran azért népszerű, mert tehetséges – júliusban Budapesten ad koncertet a pop királyfija

A tehetséges Mr. Sheeran – júliusban Budapesten ad koncertet a pop királya

A világ egyik legismertebb énekese 2024. július 20-án lép fel a Puskás Arénában. A The Guardian általunk szemlézett cikkéből azonban kiderül, hogy amit a címben állítunk (ld. tehetséges), az nem csak a dalszerzésre vagy a gitárjátékra vonatkozik.
 
 Új lemezzel és Aréna-koncerttel ünnepli 85. születésnapját Korda György

Új lemezzel és Aréna-koncerttel ünnepli 85. születésnapját Korda György

Korda György 85 évesen is a csúcson: töretlenül aktív, teltházas koncerteket ad és új dalokkal lepi meg rajongóit, akik között jócskán akadnak fiatalok is, köszönhetően a fesztiválos fellépéseiknek és a Reptérnek :)
 
Fotó: Azahriah/FB

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.
 
Koncz Zsuzsa – Aréna: a koncert, amelyre az ember egy életen át emlékezni fog

A koncert, amelyre az ember egy életen át emlékezni fog

A magyar popzene állócsillaga múlt szombaton tizennegyedszer lépett a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek