Menopauza 1170x180

Rám kivetítő még nem volt ilyen hatással – Nick Cave & the Bad Seeds Budapesten

Én nem tudom, hol voltam vasárnap... Elméletileg koncerten. Gyakorlatilag néha egészen máshol. És sosem gondoltam volna, hogy velem ilyesmi az Arénában megtörténhet.

A fotó illusztráció (Nick Cave/FB)
Duplafutást rendez Budapesten az Iron Maiden

Duplafutást rendez Budapesten az Iron Maiden

Ahogy azt már tegnap egy posztban jeleztük, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel az IRON MAIDEN egy második koncertet is meghirdetett Budapesten, így az eredetileg bejelentett május 27-i, turnéindító koncert mellett május 28-án is fellépnek a Budapest Arénában.
 
Fotó: John McMurtrie

Fuss az életedért: Budapestről indul a jubileumi Iron Maiden turné

Az IRON MAIDEN jövőre RUN FOR YOUR LIVES világkörüli turnéját Budapesten indítja május 27-én, amelyet további 27 stadion-, fesztivál- és arénakoncert követ Európa-szerte.
 
 
Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

A Carson Comától a Honeybeast-ig: a 60 éves Illés együttes előtt tiszteleg 9 magyar zenekar a Sportarénában

A hatvan éve alakult legendás Illés együttes előtt tisztelgő koncertet rendeznek 2025. január 11-én a Papp László Budapest Sportarénában kilenc mai népszerű zenekar részvételével.
 
Forever Young: albummal és turnéval ünnepel az Alphaville – Budapestre is jönnek!

Forever Young: albummal és turnéval ünnepel az Alphaville – Budapestre is jönnek!

Ahogy a fotó is mutatja, az örök ifjakkal sem áll meg – sajnos – az idő: betöltötte 40. életévét a legendás német synth-pop együttes, s az évfordulót első antológiájuk kiadásával ünneplik, mely 2024. szeptember 27-én kerül a boltok polcaira ’FOREVER! BEST OF 40 YEARS’...
 
Az Imagine Dragons Budapesten!

Az Imagine Dragons visszatér Budapestre!

Így váljon valóra minden kívánságunk! Szombat este a Kobuciban voltunk egy remek Esti Kornél-koncerten, és nem teljesen dobtuk ki a szívünket a p*csába, mert a koncert utáni, érzékelhetően magas tetszésindexű DJ-szettet hallgatva szívből azt kívántuk, bárcsak lenne megint egy...
 
Fotó: Nick Cave

Nick Cave & The Bad Seeds: az új album dalai már meghallgathatók a budapesti koncertre készülve

A Wild God című album minden streaming felületen, CD-n, valamint normál és limitált kiadású színes vinylen is megjelent. A lemez világszerte kiváló értékeléseket kapott azon kritikusoktól, akik a megjelenés előtt megismerhették. Az album dalait a magyar közönség is nemsokára...
 
 
Fotó: Lenny Kravitz/FB

Lenny Kravitz szupersztár

Mielőtt valakinek esetleg a "Jézus Krisztus szupersztár" jutna az eszébe a címről, majd egy ácsceruzával átfirkálná a harmadik szót, és egy váratlan fordulattal azt vizionálná, hogy Jézushoz hasonlítjuk a zenészt, mire ránk zúdulna minden hívő haragja, közöljük, nem ezt mondtuk,...
 
Előadó, művész, de legfőképpen ember: Budapesten koncertezett Ed Sheeran

Előadó, művész, de legfőképpen ember: Budapesten koncertezett Ed Sheeran

Azt gondolom, nem lehet okunk panaszra a 2024-es nyári koncertszezont illetően: országszerte egymást érik a különböző fesztiválok, a Budapest Park pedig minden hétvégén segít nekünk kint hagyni a valóságot – az idei év fókuszában azonban egyértelműen a Puskás Aréna áll.
 
14 nap alatt 11 helyre jut el a Walkerworld vidámpark

14 nap alatt 11 helyre jut el a Walkerworld vidámpark

Egymást érik a Nagy Turnébejelentések – már nem is számoljuk, hányadik a héten Alan Walkeré: a dj-producer nagyszabású európai turnét jelentett be, amely 2025 márciusában indul, és 2025. március 12-én ér Budapestre.
 
Fotó: SUM41/FB

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla lemezzel és az eddigi legnagyobb turnéjukkal búcsúznak. Aki rész venne a búcsúbulin, annak 2024. november 12-én a Budapest Arénában a helye.
 
Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcysúturnéja Budapestet is érinti

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.
 
Viszatér a Pantera Budapestre

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.
 
Az évi rendes F.O. System-jelenség megfigyelhető lesz a Dürerben

Az évi rendes F.O. System-jelenség megfigyelhető lesz...

A ’90-es évek legendás underground zenekara, az F.O. System fennállása során csupán egyetlen lemezt adott ki, ennek ellenére a rajongás irántuk...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

HELLO! Lionel Richie-t jövő nyáron Magyarországon köszönthetjük

A bársonyos énekhangjáról és örökzöld dalairól ismert 75 éves zenész európai turnéra indul a "Say Hello To The Hits" show-jával, amely július 17-én érkezik a budapesti MVM Dome-ba.

Ilyen is ritkán történik: a METZ első magyarországi koncertje egyben az utolsó is lesz

A 2007 óta aktív kanadai zaj-rock-punk trió először játszik Magyarországon, most pedig kiderült, hogy a csapat Turbina-beli bulija egyben búcsúkoncert is lesz, ugyanis bejelentették, hogy jelenleg "Up On Gravity Hill" című lemezüket támogató turné az utolsó lesz: feloszlanak, pontosabban, a sokszor alkalmazott formula szerint – sohase...
Új koncertek