Átmennek rajtunk a Tankok! Kétszer is...

2014/11/26  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Két koncertet is tart a Tankcsapda a Barba Negrában a hétvégén, ígéretük szerint – ahogy nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba belépni – a két buli nem egy kaptafára készül...

Átmennek rajtunk a Tankok! Kétszer is...


Talán túlzás nélkül állítható, hogy a Tankcsapda jelenleg Magyarország első számú rockzenekara. Erre épp elég bizonyíték, hogy 2014-ben még mindig „Urai a helyzetnek”, teltházas győri koncerttel indították a hazai térképet többé-kevésbé teljesen lefedő 25 éves jubileumi turnét, melynek során már Rotterdamot, Brüsszelt és Párizst is bevették.

 

A Barba Negra Music Clubba egyből két koncerttel érkeznek, s „kétszer két óra Tank-esszenciát” ígérnek. Aki semmiről sem akar lemaradni, annak érdemes november 28-án és 29-én is ellátogatnia a Barbába, ugyanis két egymástól teljesen eltérő műsorral készülnek a srácok, melyekre kedvezményes, kombinált belépő is váltható.


November 28., péntek:
Uzipov
Phoenix RT
TANKCSAPDA

November 29., szombat:
Wrong Side Of The Wall
Phoenix Rt
TANKCSAPDA

Barba Negra Music Club (Budapest XI., Prielle Kornélia utca 4).


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek