Az Akvárium aranyhala sokak kívánságát teljesíti az őszi klubszezonban

2019/09/12  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Bár még ontják a koncerteket a szabadtéri helyszínek, lassan szembe kell néznünk a ténnyel, hogy vége a nyárnak, és beszorulunk a falak közé. Ezt a kissé kellemetlen érzést feledteti fesztiválokkal, kiemelkedő előadókkal és nagy bulikkal az Akvárium.

Az Akvárium berúgja a klubszezon motorját

A nyár folyamán megújult a KisHall: új, nagyobb kiszolgáló felületet, valamint egy VIP területet is kialakítottak, illetve a terem dizájnja is felfrissült. Emellett egy teljesen új hangrendszerrel szerelték fel, így tökéletes hangzást ígérnek a fenntartók.

Már szeptemberben elkezdődik a programdömping és érkezik a Telekom Electronic Beats szeptember 19. és 21. között, olyan menő nevekkel, mint a Modeselektor, a Sevdaliza vagy a Motor City Drum Ensemble.

Októberben ismét az Akvárium Klub lesz a CAFé Budapest egyik kiemelt helyszíne. A Hangvető és a CAFé Budapest szervezésében megvalósuló Budapest Ritmo idén is birtokba veszi a klubot és október 4-6. között a világzene legjobbjait hozza el, a portugál fado-tól a balkáni rezesekig, szájbőgőtől a cumbiáig számos érekes zenei műfajjal ismerkedhet meg a közönség.

A koncerteket illetően már dupla teltházas a Skillet novemberi koncertje, emellett pedig nemzetközi fronton olyan fellépők érkeznek a klubba, mint a Hooverphonic, William Fitzsimmons, Adam Naas, Scarlxrd, The Asteroids Galaxy Tour, The Wooten Brothers és a Front 242. Persze itt lesznek a hazai kedvencek is: az Akváriumban mutatja be legújabb lemezét az Elefánt, az Erik Sumo Band, az Ethnofil, a Blahalouisiana és az Ocho Macho, szülinapi bulival érkezik a Firkin,  a New Level Empire és a DLRM, itt mutatkozik majd be a Talk2Night, Halloween-bulit tart a Jetlag, visszatér a Subscribe, de koncertet ad majd többek között az Analog Balaton, a Down for Whatever, a Soulwave, Péterfy Bori & Love Band, a Konyha és a ByeAlex és a Slepp is.

Az Akvárium mindent megtesz, hogy kiemelkedjen az elektronikus zenei felhozatal terén. Olyan világklasszis sztár DJ-k érkeznek majd, mint Jan Blomqvist + Band, Roni Size, Enrico Sangiuliano, Hernan Cattaneo, Paula Temple, Deborah De Luca, Andy C & Dillinja, Pan-Pot, Adriatique és ahogy azt már megszokhattuk, idén is Pre-NYE bulival érkezik a Kollektiv Turmstrasse.

 

28. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválm Budapest Ritmo, Akvárium, klubszezon

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek