Az Arénában lép fel a szappanopera tinisztárja: Violetta live

2014. december 18.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

240 négyzetméteres LED rendszer, 3 mozgó hajlított LED képernyő, hó- és konfettiágyúk, tűzijáték, a közönség felett repkedő előadók: ezt ígérik a szervezők a 2015. augusztus 29.-i Violetta Live elnevezésű produkcióval kapcsolatban. Na de ki az a Violetta???

Az Arénában lép fel a szappanopera tinisztárja: Violetta live

Violettát valójában Martina Stoesselnek hívják. Ő alakítja ugyanis a Violetta című gyerek-szappanopera (mert már ilyen is van!) főszerepét. Azt, hogy nem kispályás versenyzővel állunk szemben, bizonyítja, hogy Violetta több mint 350 milliós YouTube nézettsége több országban (például Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban) még Justin Bieberét is meghaladja...

A harmadik televíziós évadjánál járó sorozat nagy sikert aratott mindenhol, ahol vetítették. A történet szerint többéves európai tartózkodás után a tehetséges tinédzser szülővárosába, Buenos Airesbe visszatérve, énekkel és tánccal győzi le az útjába kerülő kihívásokat. A 15 nyelvre lefordított Violetta több mint 40 millió nézőt vonzott 2014 áprilisa és júniusa között. Violetta a 6-14 éves lányok első számú kedvencévé vált Belgium déli részén (az északiakkal mi van???), Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban és Spanyolországban. Így nem csoda, ha a Violetta sorozat szereplői többszörös platinalemezes sztárok, a lemezeladások száma már a kétmilliót is meghaladta világszerte.

Az első turné, a Violetta In Concert Paraguayban, Asunciónban indult 2013 szeptemberében,  majd Európában összesen 62 koncertet adtak Spanyolország, Olaszország és Franciaország 15 városában. A turné keretében összesen közel egymillió jegy kelt el, amely több mint 200 előadást jelentett 12 különböző országban.

Nos, a budapesti koncertre már kaphatók a jegyek.


 

 

Szólj hozzá!


Szentendre megint éjjel-nappal nyitva lesz

Szentendre megint éjjel-nappal nyitva lesz

Koncertek, beszélgetéssorozat, műterem látogatás, filmvetítés és irodalmi est is várja az érdeklődőket a MANK Galéria és a Szentendrei Régi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Könnyeket csal az ember szemébe a tegnap meggyilkolt énekesnő hangja

Megölték a Britain’s Got Talent énekesnőjét. Simone Kerrt Londonban szúrták halálra tegnap – írja az NLC.

Ilyen lemezbemutatón még biztos nem voltál!

Szeptember 10-én jelenik meg a Margaret Island új, III című lemeze. Ilyenkor szokott jönni egy jó nagy lemezbemutató koncert valamelyik népszerű helyen. Hát, ez most nem így lesz!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek