Az Arénában lép fel a szappanopera tinisztárja: Violetta live

2014. december 18.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

240 négyzetméteres LED rendszer, 3 mozgó hajlított LED képernyő, hó- és konfettiágyúk, tűzijáték, a közönség felett repkedő előadók: ezt ígérik a szervezők a 2015. augusztus 29.-i Violetta Live elnevezésű produkcióval kapcsolatban. Na de ki az a Violetta???

Az Arénában lép fel a szappanopera tinisztárja: Violetta live

Violettát valójában Martina Stoesselnek hívják. Ő alakítja ugyanis a Violetta című gyerek-szappanopera (mert már ilyen is van!) főszerepét. Azt, hogy nem kispályás versenyzővel állunk szemben, bizonyítja, hogy Violetta több mint 350 milliós YouTube nézettsége több országban (például Olaszországban, Spanyolországban és Franciaországban) még Justin Bieberét is meghaladja...

A harmadik televíziós évadjánál járó sorozat nagy sikert aratott mindenhol, ahol vetítették. A történet szerint többéves európai tartózkodás után a tehetséges tinédzser szülővárosába, Buenos Airesbe visszatérve, énekkel és tánccal győzi le az útjába kerülő kihívásokat. A 15 nyelvre lefordított Violetta több mint 40 millió nézőt vonzott 2014 áprilisa és júniusa között. Violetta a 6-14 éves lányok első számú kedvencévé vált Belgium déli részén (az északiakkal mi van???), Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban és Spanyolországban. Így nem csoda, ha a Violetta sorozat szereplői többszörös platinalemezes sztárok, a lemezeladások száma már a kétmilliót is meghaladta világszerte.

Az első turné, a Violetta In Concert Paraguayban, Asunciónban indult 2013 szeptemberében,  majd Európában összesen 62 koncertet adtak Spanyolország, Olaszország és Franciaország 15 városában. A turné keretében összesen közel egymillió jegy kelt el, amely több mint 200 előadást jelentett 12 különböző országban.

Nos, a budapesti koncertre már kaphatók a jegyek.


 

 

Szólj hozzá!


Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Az, hogy popos, nem káromkodás – Passenger is visszajön Budapestre

Mike Rosenberg neve talán keveseknek ugrik be azonnal, azonban, ha azt mondjuk, Passenger, hirtelen szinte mindenkinek bevillan a Let Her Go című dal kellemes melódiája.

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek