Az Esernyősben záporoznak a tribute koncertek

2019/01/25  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az Esernyős kulturális térként és kávézóként működik 3 HÉV-megállónyira a Margit hídtól. Koncertek, kiállítások, közösségi programok és vetítések mellett igazi kávékülönlegességek várnak mindenkit Óbuda különleges hangulatú Fő terén.

Bowies Keep Swinging

S hogy mivel várnak?

Esernyős Live – Room Service Unplugged
Január 31. Csütörtök 20.00

Tribute-sorozatuk következő állomásán Bryan Adams-dalok karcolnak az éjszakába akusztikus kivitelben. A Room Service megalakulásakor az első Bryan Adams tribute band volt Európában, azóta is hűen próbálva visszaadni a kanadai énekes koncertjeinek hangulatát.

 

 

Szindbád Szerda – Szesztay Dávid: Dalok bentre
Február 13. Szerda 19.00

"A Kiscsillag multiinstrumentalista gitárosa egymaga rakta össze első szólóalbumát, és mondhatni családi vállalkozásban adta ki zenekarvezetője, Lovasi András kiadójánál, aki két dalszöveget is jegyez a 34 perces albumon. A szofisztikált elektronika megjelenése nem új, de a zongora értő használata itthon ritka és megbecsülendő. Melankolikus belső utazás erős Radiohead-hatással, kellemes meglepetés, az idei év legjobb hazai debütálásának egyike." (Réz György, Recorder.hu)

 

Esernyős Live – Bowies Keep Swinging
Február 14. Csütörtök 20.00

Folytatódik az Esernyős „best of tribute bands” sorozata! A nemrégiben elhunyt hatszoros Grammy-díjas zenész, színész életművére, munkásságára épülő exkluzív kosztümös produkció a kanadai illetőségű énekes Don Johnson „alakításának” köszönhetően világszínvonalon prezentálja Bowie slágereit.

 

Esernyős Live – Kodachrome
Február 28. Csütörtök 20.00

A 60-as évek talán legnépszerűbb duójaként ismert Simon & Garfunkel páros, a The Sound of Silence, a Mrs. Robinson, a The Boxer, a Cecilia, az El Condor Pasa (If I Could), és a Bridge Over Troubled Water szerzőjeként és persze a Diploma Előtt című film betétdalai által vált világhírűvé. A méltán híres dalokat Méhes Adrián és Jobbágy Bence a Muriel zenekar dalszerző párosa interpretálja.

 

Esernyős, Óbuda, tribute, Room Service Unplugged, Szesztay Dávid, Bowies Keep Swinging, Kodachrome

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek