Az I Monster 18 év után először játszik újra élőben – a Turbinában lépnek fel

2024/04/12  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A sheffieldi duó 20 éve, hogy kiadta Neverodderoeven című, áttörést jelentő albumát, rajta a számtalan filmben és reklámban idézett Daydream in Blue-val és a Who is She?-vel. Ezt a különleges jubileumot pedig egy brit és európai turnéval ünneplik meg – Magyarországon a Turbinában, április 16-án.

Az I Monster 18 év után először játszik újra élőben – a Turbinában lépnek fel

"Soha nem volt tervben, hogy slágert írjunk" - mondja Jarrod Gosling, az I Monster egyik fele Dean Honerrel együtt. "Csak a stúdióban bohóckodtunk."

Ehhez képest a 2001-es Daydream in Blue a top 20-as listán szerepelt, és számtalan filmben, tévéműsorban és reklámban szerepelt (olyan ismert sorozatokban szerepelt, mint a Hustle, a Mr. Robot vagy a Severance, idén pedig a H&M reklámjában köszönt vissza), míg húsz évvel később a Who is She? című daluk globális TikTok-szenzációvá vált, és több százmillió lejátszást ért el. A párosnak sikerült olyan furcsa elektronikus popot létrehoznia, amely egyszerre friss és időtlen. Ezeknek köszönhetően pedig a rajongók és hallgatók új generációját megnyerő zenekar iránti érdeklődés olyannyira megugrott, hogy 2024-ben egy brit és európai turnéra indulnak.

 

I Monster, Turbina

 

 

Szólj hozzá!


A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült – egész estés doku az idén 55 éve alakult együttesről

A Kalákáról szóló film igazi kalákában készült...

A Kaláka: A Kárpátoktól a Karib-tengerig című alkotás premierje június 14-én, a veszprémi Magyar Mozgókép Fesztiválon lesz, a filmbemutatót...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Annyi pénz gyűlt össze, hogy Tompos Kátya akár egy drágább kezelést is kaphat

Ezt Hrutka Róbert, Kátya közeli barátja és zenészkollégája mondta a Storynak. A zenész nemcsak a jótékonysági est egyik fellépője volt, hanem az egész esemény zenei rendezője és szervezője is.

Irigy Hónaljmirigy Békáson – hakni vagy koncert?

Mire tombol, aki az IHM által játszott zenére tombol? A nagyérdemű ezúttal Csobánka téren tombolt – a békásmegyeri gyermeknapon.
Új koncertek