Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja
Az I Monster 18 év után először játszik újra élőben – a Turbinában lépnek fel

Az I Monster 18 év után először játszik újra élőben – a Turbinában lépnek fel

A sheffieldi duó 20 éve, hogy kiadta Neverodderoeven című, áttörést jelentő albumát, rajta a számtalan filmben és reklámban idézett Daydream in Blue-val és a Who is She?-vel. Ezt a különleges jubileumot pedig egy brit és európai turnéval ünneplik meg – Magyarországon a Turbinában,...
 
Sziget, VOLT (!), Kolorádó, INOTA, Campus és még sokan mások:  I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A...
 
 
Vegán töpörtyű és zongoramuzsika, avagy boomerségünk története

Vegán töpörtyű és zongoramuzsika, avagy boomerségünk története

Ahogy azt híreink között beharangoztuk, a Turbina vacsorakoncerteket szervez (link a cikk végén). Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy meghívtak a keddi eseményre. Minden ízében kiváló este volt...
 
Fotó: MIK SHIDA

Partylemez világvégéhez

A provokatív, szókimondó, ausztrál rapper, énekes-dalszerző, Zheani tavaly jelentette meg új, The Spiritual Meat Grinder című lemezét, amely elmondása szerint egy olyan partylemez lehet, amely remekül illene a világvégéhez is. Reméljük a világvége még nem jön el, Zheani viszont igen:...
 
Akusztikus vacsorakoncertek a Turbinában – nem büfé-, bisztróügy!

Akusztikus vacsorakoncertek a Turbinában – nem büfé-, bisztróügy!

Lehet, nem ez a legjobb lélektani pillanat, amikor a zenét és az étkezést egy lapon emlegetjük, de azért ez egészen más tészta (...), mint az operaházi büfé*: ez a BISZTRÓZÁS. Zenével.
 
Először jön hozzánk a a METZ – kanadai zaj-rock-punk a Turbinában

És akkor a Turbinában kitör a káosz: a METZ először ad koncertet Magyarországon

A kanadai zaj-rock-punk trió sajátos, metszően nyers zenéjéről ismert, a punk ősenergiáival dolgoznak, megfejelve azt káosszal és zajjal. A magyar közönség mindezt átélheti a Turbinában – bár egy kicsit (sokat) még várat magára az esemény.
 
 
Jeff Beck emlékkoncert újratöltve

Jeff Beck emlékkoncert újratöltve

Egy éve, 2023 januárjában ment el a Hathúros Harcos, minden idők egyik legnagyobb hatású rockgitárosa. Emlékére tavaly összeállt egy alkalmi formáció, hogy a teljes életműből válogatott különleges koncerttel emlékezzenek meg róla. Az emlékbuli olyan jól sikerült, hogy idén is...
 
Jön, jön, jön a Tribute Maraton

Ismét jön, jön, jön a Tribute Maraton (winter edition)

Ezúttal a Turbinába költözik be az ország legnagyobb tribute fesztiválja január 4-6. között. Két színpadon, három napon keresztül 18 zenekar lép fel, köztük Metallica, Linkin Park, Green Day, Rammstein, Red Hot Chili Peppers és Limp Bizkit tribute is.
 
Fotó? Taiga Peer/FB

Jó kis trip lesz: nyerő zenekarokkal indul az új év a Turbinában

Fülesbagoly Trip néven koncertsorozat indul a Turbina Kulturális Központban a Fülesbagoly Alapítvány szervezésében. A havonta jelentkező esteken párosával lépnek fel a Fülesbagoly Tehetségkutató elmúlt hét évadát megjárt döntős produkciói.
 
A Turbinában lép fel a lány, aki dalt írt Harry Styles-ról

A Turbinában lép fel a lány, aki dalt írt Harry Styles-ról

Charlotte Sands gyerekkora óta ír dalokat, a legtöbben mégis egy TikTok-on virálissá vált szerzeménye, a Harry Stylesról szóló Dress miatt ismerték meg.
 
A fotó illusztráció

Ma este lesz az első 360 fokos koncert a Turbinában

Kivételes koncerthelyszínné változik a Turbina nagyterme október 28-án, szombaton. Ekkor kerül sor az első 360 fokos koncert megrendezésére, amelyet a DJ Bootsie Kvartett és Marcel adnak.
 
Közös koncertet ad a Balaton és a Belmondo a Turbinában

Megáll az idő a Turbinában – közös koncertet ad a Balaton és a Belmondo

A Víg Mihály alapította Balaton és Czutor Zoltán Belmondo nevű zenekara a VIII. kerületi Turbina Kulturális Központban 2023. november 10-én, pénteken lép színpadra. Az eseményen a Balaton egykori énekese, Méry Péter író is szerephez jut.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek