Balaton Method - filmvetítések és minikoncert!

2015. február 20.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Március 1-én premier előtt részleteket láthatunk a Kodály Method Balaton Method című filmjéből, a Menjek/Maradjak két új epizódjából: a Sweet Home-ból és az Inside Berlinből. A sor még nem ért véget, mert az itthon már csak elvétve látható Szabó Simon: Fal című filmet is levetítik, aztán átadják a terepet egy Balaton Method minikoncertnek.

Balaton Method - filmvetítések és minikoncert!

Vannak azok a filmek, amik összerántják a várost. Közösségi erőből készülnek, és egy generáció életérzését sugározzák. Ezekből mutat be hármat március 1-jén a Trafó, és még egy Balaton Method minikoncerttel is megfejeli a közösségi kultúrélményt.  A Kodály Method március 6-ai filmpremierje előtt nyerhetünk betekintést a Balaton Method című zenés roadmovie-ba, láthatjuk Szabó Simon immár 70 fesztiválfelkérést kapott, több országban is bemutatott Fal című nemzetközi hírű rövidfilmjét, amire egyébként úgy kell vadászni a hazai mozikban. A nagy sikerű Menjek/Maradjak filmek sora idén a Sweet Home-mal, a külföldről hazaköltöző magyarok történetével, illetve az Inside Berlin című egészestés filmekkel folytatódik, amikből szintén egy-egy részletet láthatunk. Hogy az élmény teljes legyen, a bemutatott munkák alkotóival és producereivel Libor Anita, az Index újságírója beszélget. Tavasz, önerő, Y-generáció: hiánypótló filmek a Trafóban.

A vetítések és a koncert között pedig a Libor Anita által vezetett, alkotókkal tartott beszélgetésen bővebben megismerkedhetünk a hazai filmforgalmazás kérdéseivel.

Kodály Method – Afterjka – Speak Easy Project: ENNYI!

2015.03.01. (vasárnap) 20.00

Trafó

Filmvetítések
Kodály Method: Balaton Method - premier előtti ráhangoló (10min)
Szabó Simon: Fal - filmvetítés (10 min)
Speak Easy: Sweet Home - előzetes (10 min)
                   Inside Berlin – előzetes (10 min)

Beszélgetés az alkotókkal
moderátor: LIBOR Anita, az Index újságírója

Balaton Method minikoncert
HARCSA Veronika, GYÉMÁNT Bálint, Andrew J.
HÓ Márton, HORVÁTH Kristóf, GULYÁS Kristóf


 

 

Szólj hozzá!


Benéztünk a Zártosztályra

Benéztünk a Zártosztályra

Igaz, ez a koncert még a Sziget előtt volt, tehát bizony kissé megkésett ez a beszámoló (fesztiválok országszerte, meg még munka is, nehéz ügy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Mindenki lenyugodhat: mégis lesz Eurovízió jövőre

Netta Barzilai májusi eurovíziós győzelmével Izrael megszerezte a 2019-es dalverseny rendezésének jogát, de azóta többször megkérdőjeleződött az ország házigazda szerepe, előbb Jeruzsálem helyszínként való meghatározása, majd pénzügyi viták miatt.

Lecsap a Kalapács a Halász-Rock Fesztiválra

Augusztus 19-én - tehát most vasárnap - Halászteleken kerül megrendezésre a Halász-Rock Fesztivál. Az ingyenes, családi nappal összekapcsolt rendezvényen minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő szórakozási lehetőségeket, délután 2-től pedig koncertekkel várják a látogatókat.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek