Banános szendvics és jampecparti: Elvis Memory Night

2015. március 16.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2015. 04.11-én tartja első rendezvényét az Official Elvis Fans Community Hungary. Az estét felejthetetlenre tervezik – és minden Elvis-rajongót odavárnak.

Banános szendvics és jampecparti: Elvis Memory Night

A szervezők Elvis Presley munkásságát varázsolják vissza a művelődési házba, ahol nem csak a kerek évfordulóra emlékeznek, hanem hatalmas közös ünnepléssel ünneplik meg, hogy először szerepelnek magyarok Elvis hivatalos oldalán, mint hivatalos rajongói klub.

Az estén nem csak a színpadon fogadja meglepetés az oda látogatókat, hiszen olyan nagyszerű előadók idézik el Elvist, mint a CHEVROMANDALA Transit Ride, Fly, de sztárvendégként Fenyő Miklós is megjelenik.

A helyszínt a szegedi Jampecparty profi dekoratőrei öltöztetik át a régi időkre emlékeztető kiegészítőkkel, és ha ők ott vannak, akkor az élő limbóhintózás is egészen biztos.

Itt lesz megtekinthető a Debreceni Elvis 80 kiállítás egy része is Szilágyi Gábor gyűjteményéből.

Az ételek terén is különlegességnek számít a Fald Fel Amerikát budapesti étterem kínálata, akik eredeti recept alapján fogják kínálni Elvis kedvenc és híres banános- mogyoróvajas szendvicsét is, de természetesen más amerikai étel is kapható lesz.

A terembe belépni nem csak rock and roll frizurával lehet, de aki nem tudja megcsinálni, az ott a helyszínen a Marilyn Dream Hair segítségével, régi időkre emlékeztető becsületkasszával segíteni fog, sőt kiegészítők is kaphatóak lesznek.

Azt ígérik, hogy a meglepetéseknek ezzel még nincs vége, ezért érdemes mihamarabb beszerezni a jegyeket, amelyek elővételben kaphatóak a Fald Fel Amerika Budapesti éttermében ( Bp, VII. Kertész u 48) nyitvatartási időben, valamint a Ticketportál weboldalán.

A bazinagy Elvis-buli helyszíne: Budapest, XIII. József Attila tér 4, Angyalföld József Attila Művelődési központ

Honlap

Kapcsolat: officialelvisfans@gmail.com


 

 

Szólj hozzá!


Pink Floyd-tribute dolgában mi sem állunk éppen rosszul – de azért ők sem...

Pink Floyd-tribute dolgában mi sem állunk éppen...

Tehát, a világ "másik" legjobb Pink Floyd tribute show-ja, a Brit Floyd 2018-ban turnéra indul. A nekiveselkedésnek az az apropója, hogy az anya...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Visszalépett Rost Andrea: egy fiatal szoprán lesz Salome

A Szabad Tér Színház október óta Rost Andrea címszerepbeli debütálásával hirdette a Salome operabemutatót, azonban visszalépett a nagynevű magyar szoprán.

Több mint fesztivál: Kapolcska

Tehetségkutatás, tehetségnevelés, szakmai tábor és kisfesztivál is egyben az idén már második alkalommal rendezendő Kapolcska programsorozat, ahol minden a gyerekekről és a családi fontosságáról szól. És még mindig ingyen!
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek