Banános szendvics és jampecparti: Elvis Memory Night

2015. március 16.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2015. 04.11-én tartja első rendezvényét az Official Elvis Fans Community Hungary. Az estét felejthetetlenre tervezik – és minden Elvis-rajongót odavárnak.

Banános szendvics és jampecparti: Elvis Memory Night

A szervezők Elvis Presley munkásságát varázsolják vissza a művelődési házba, ahol nem csak a kerek évfordulóra emlékeznek, hanem hatalmas közös ünnepléssel ünneplik meg, hogy először szerepelnek magyarok Elvis hivatalos oldalán, mint hivatalos rajongói klub.

Az estén nem csak a színpadon fogadja meglepetés az oda látogatókat, hiszen olyan nagyszerű előadók idézik el Elvist, mint a CHEVROMANDALA Transit Ride, Fly, de sztárvendégként Fenyő Miklós is megjelenik.

A helyszínt a szegedi Jampecparty profi dekoratőrei öltöztetik át a régi időkre emlékeztető kiegészítőkkel, és ha ők ott vannak, akkor az élő limbóhintózás is egészen biztos.

Itt lesz megtekinthető a Debreceni Elvis 80 kiállítás egy része is Szilágyi Gábor gyűjteményéből.

Az ételek terén is különlegességnek számít a Fald Fel Amerikát budapesti étterem kínálata, akik eredeti recept alapján fogják kínálni Elvis kedvenc és híres banános- mogyoróvajas szendvicsét is, de természetesen más amerikai étel is kapható lesz.

A terembe belépni nem csak rock and roll frizurával lehet, de aki nem tudja megcsinálni, az ott a helyszínen a Marilyn Dream Hair segítségével, régi időkre emlékeztető becsületkasszával segíteni fog, sőt kiegészítők is kaphatóak lesznek.

Azt ígérik, hogy a meglepetéseknek ezzel még nincs vége, ezért érdemes mihamarabb beszerezni a jegyeket, amelyek elővételben kaphatóak a Fald Fel Amerika Budapesti éttermében ( Bp, VII. Kertész u 48) nyitvatartási időben, valamint a Ticketportál weboldalán.

A bazinagy Elvis-buli helyszíne: Budapest, XIII. József Attila tér 4, Angyalföld József Attila Művelődési központ

Honlap

Kapcsolat: officialelvisfans@gmail.com


 

 

Szólj hozzá!


Hogyan szerettessük meg a zongorát a Spotify-generációval? Például a Walking Dead zeneszerzőjével!

Hogyan szerettessük meg a zongorát a...

Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ints búcsút a nyárnak – vígasztaljon az Akvárium őszi-téli programja

Lemerülünk, kibekkeljük azt a nyolc-tíz hónapot, amíg újra papucsban járhatunk az utcán... Még van pár szabadtéri záróbuli, az Akvárium víz alatti termeiben viszont már beindult az élet – biztosítva a szünet nélküli átmenetet.

Most akkor ki nyúlta le Gesztiék dalát?

Mert valaki biztos, sőt, az online sajtóban megjelent cikkek szerint egy ismert zenekar volt az elkövető.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek