Bazinagy Elvis-buli a Király 80. szülinapja tiszteletére

2015/01/02  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2015. január 10-én óriási buli lesz Elvis Presley 80. születésnapja alkalmából. A Magyar Elvis Klub hivatalos Budapesti rendezvénye a New Orleans Music Clubban lesz.

Bazinagy Elvis-buli a Király 80. szülinapja tiszteletére

A nagyvilág ezernyi pontján ünnepelnek a rockabilly/rock & roll rajongói, pont úgy, mint Budapesten. Bandák nyomják a slágereit, a filmjei újra előkerülnek – és táncol az egész Föld bolygó az össznépi szülinapi partin: Elvis Aaron Presley 80. szülinapján.

A budapesti éjszakában is összegyűlnek rajongói, hogy egy egész éjszakát szenteljenek a rock and roll  koronázott királyának.

A színpadon három Elvis-fan zenekar eleveníti fel a Király pályáját, mindhárom korszakát megidézve. Elhangoznak ifjú titáni rockabilly dalok, a 60-as évekbeli film- és rock & roll slágerek, valamint a 70-es évek monumentális szerzeményei.

Pörögnek a lemezek és a szoknyák, fotókról néz a szemünkbe az ünnepelt, és koccintunk arra az ikonra, aki ha nem lép be 1954 nyarán a Sun Studio ajtaján, biztosan másképpen alakul a könnyűzene története...


A fellépők:

ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL feat. LUKÁTS PÉTER

Európa első számú Elvis-slágereit megidéző zenekara forró rockabilly stílusban, látványos show keretében teszi színpadra a Király dalait. A koncerten vendégük lesz Lukáts Péter énekes-gitáros, aki szintén a nemzetközi rock'n pálya ismert előadója, a Gorilla zenekar frontembere.

FLYING TIMES

A budapesti rockandroll zenekar Elvis legérettebb korszakának válogatott gyöngyszemeivel ünnepel és köszönti minden idők leghíresebb és legsikeresebb énekesét.

CHEVROMANDALA TRANSIT RIDE

Az 50-es évek tüzes dalaival pörgetik be az estét. A pesti jampecek Elvis iránti rajongása intravénásan ad lendületet a bandának.

Az est házigazdája Farkas "Mester" László - Elvis tribute artist, aki nem csak a konferálások során sziporkázik, hanem kedvenc Elvis Presley-dalait is elénekli. Vendége Dóka Tamás.

Az estét meglepetések teszik még izgalmasabbá.

Ne feledd: a legnagyobb királyt együtt a legjobb ünnepelni!!


A Magyar Elvis Klub bemutatja:

ELVIS 80 BUDAPEST

– A királyi buli

Időpont: 2015. január 10.
Kapunyitás: 18.00.
Koncertkezdés: 19.00.
Helyszín: New Orleans Music Club (Bp. VI. Lovag u. 5.)


Képtár

  • Bazinagy Elvis-buli a Király 80. szülinapja tiszteletére kép 39555
 

 

Szólj hozzá!


A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon...

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Micimackó állás nélkül az utcán kóborol... – a költészet napja Bornai Tiborral és Karinthy Verával

Aki szereti a verseket, a költészetet az minden év április 11-én biztosan talál egy jó programot ehhez kapcsolódóan. Az idei Magyar Költészet Napján a Csili Művelődési Központban Karinthy Vera és Bornai Tibor Öt Karinthy és én című estjét láthatta a közönség.

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a Bánkitó szervezői is hoztak egy hasonló döntést, igaz, ők csak "arrébb tolják" a fesztivált.
Új koncertek