Bazinagy Elvis-buli a Király 80. szülinapja tiszteletére

2015. január 02.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2015. január 10-én óriási buli lesz Elvis Presley 80. születésnapja alkalmából. A Magyar Elvis Klub hivatalos Budapesti rendezvénye a New Orleans Music Clubban lesz.

Bazinagy Elvis-buli a Király 80. szülinapja tiszteletére

A nagyvilág ezernyi pontján ünnepelnek a rockabilly/rock & roll rajongói, pont úgy, mint Budapesten. Bandák nyomják a slágereit, a filmjei újra előkerülnek – és táncol az egész Föld bolygó az össznépi szülinapi partin: Elvis Aaron Presley 80. szülinapján.

A budapesti éjszakában is összegyűlnek rajongói, hogy egy egész éjszakát szenteljenek a rock and roll  koronázott királyának.

A színpadon három Elvis-fan zenekar eleveníti fel a Király pályáját, mindhárom korszakát megidézve. Elhangoznak ifjú titáni rockabilly dalok, a 60-as évekbeli film- és rock & roll slágerek, valamint a 70-es évek monumentális szerzeményei.

Pörögnek a lemezek és a szoknyák, fotókról néz a szemünkbe az ünnepelt, és koccintunk arra az ikonra, aki ha nem lép be 1954 nyarán a Sun Studio ajtaján, biztosan másképpen alakul a könnyűzene története...


A fellépők:

ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL feat. LUKÁTS PÉTER

Európa első számú Elvis-slágereit megidéző zenekara forró rockabilly stílusban, látványos show keretében teszi színpadra a Király dalait. A koncerten vendégük lesz Lukáts Péter énekes-gitáros, aki szintén a nemzetközi rock'n pálya ismert előadója, a Gorilla zenekar frontembere.

FLYING TIMES

A budapesti rockandroll zenekar Elvis legérettebb korszakának válogatott gyöngyszemeivel ünnepel és köszönti minden idők leghíresebb és legsikeresebb énekesét.

CHEVROMANDALA TRANSIT RIDE

Az 50-es évek tüzes dalaival pörgetik be az estét. A pesti jampecek Elvis iránti rajongása intravénásan ad lendületet a bandának.

Az est házigazdája Farkas "Mester" László - Elvis tribute artist, aki nem csak a konferálások során sziporkázik, hanem kedvenc Elvis Presley-dalait is elénekli. Vendége Dóka Tamás.

Az estét meglepetések teszik még izgalmasabbá.

Ne feledd: a legnagyobb királyt együtt a legjobb ünnepelni!!


A Magyar Elvis Klub bemutatja:

ELVIS 80 BUDAPEST

– A királyi buli

Időpont: 2015. január 10.
Kapunyitás: 18.00.
Koncertkezdés: 19.00.
Helyszín: New Orleans Music Club (Bp. VI. Lovag u. 5.)


Képtár

  • Bazinagy Elvis-buli a Király 80. szülinapja tiszteletére kép 39555
 

 

Szólj hozzá!


Hogy kerül egy rapper egy dzsesszlemezre?

Hogy kerül egy rapper egy dzsesszlemezre?

Egy Berlinben élő amerikai rapper is szerepel Tóth Viktor szaxofonos, zeneszerző új dzsesszlemezén. A LAMU című anyag egy nemzetközi sztárokból...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

14: ennyi fellépővel gazdagodott a Balaton Sound kínálata

Pontosan 14 új fellépővel gazdagodott az idén július 3. és július 8. között Zamárdit teljes egészében elfoglaló Balaton Sound fesztivál, köztük a többszörös visszatérő The Chainsmokers, Jess Glyne, vagy a full koncertes változatban érkező Rudimental.

Az első forduló katasztrofális nézettséget produkált, szombaton jön A Dal 2019 második menete

Újabb 10 versenyműből válogathatjuk ki a nekünk (és persze a szakmai zsűrinek) tetsző 6 szerencsés produkciót, akik tovább menetelhetnek a középdöntőbe.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek