Bazinagy Elvis-buli a Király 80. szülinapja tiszteletére

2015. január 02.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2015. január 10-én óriási buli lesz Elvis Presley 80. születésnapja alkalmából. A Magyar Elvis Klub hivatalos Budapesti rendezvénye a New Orleans Music Clubban lesz.

Bazinagy Elvis-buli a Király 80. szülinapja tiszteletére

A nagyvilág ezernyi pontján ünnepelnek a rockabilly/rock & roll rajongói, pont úgy, mint Budapesten. Bandák nyomják a slágereit, a filmjei újra előkerülnek – és táncol az egész Föld bolygó az össznépi szülinapi partin: Elvis Aaron Presley 80. szülinapján.

A budapesti éjszakában is összegyűlnek rajongói, hogy egy egész éjszakát szenteljenek a rock and roll  koronázott királyának.

A színpadon három Elvis-fan zenekar eleveníti fel a Király pályáját, mindhárom korszakát megidézve. Elhangoznak ifjú titáni rockabilly dalok, a 60-as évekbeli film- és rock & roll slágerek, valamint a 70-es évek monumentális szerzeményei.

Pörögnek a lemezek és a szoknyák, fotókról néz a szemünkbe az ünnepelt, és koccintunk arra az ikonra, aki ha nem lép be 1954 nyarán a Sun Studio ajtaján, biztosan másképpen alakul a könnyűzene története...


A fellépők:

ED PHILIPS AND THE MEMPHIS PATROL feat. LUKÁTS PÉTER

Európa első számú Elvis-slágereit megidéző zenekara forró rockabilly stílusban, látványos show keretében teszi színpadra a Király dalait. A koncerten vendégük lesz Lukáts Péter énekes-gitáros, aki szintén a nemzetközi rock'n pálya ismert előadója, a Gorilla zenekar frontembere.

FLYING TIMES

A budapesti rockandroll zenekar Elvis legérettebb korszakának válogatott gyöngyszemeivel ünnepel és köszönti minden idők leghíresebb és legsikeresebb énekesét.

CHEVROMANDALA TRANSIT RIDE

Az 50-es évek tüzes dalaival pörgetik be az estét. A pesti jampecek Elvis iránti rajongása intravénásan ad lendületet a bandának.

Az est házigazdája Farkas "Mester" László - Elvis tribute artist, aki nem csak a konferálások során sziporkázik, hanem kedvenc Elvis Presley-dalait is elénekli. Vendége Dóka Tamás.

Az estét meglepetések teszik még izgalmasabbá.

Ne feledd: a legnagyobb királyt együtt a legjobb ünnepelni!!


A Magyar Elvis Klub bemutatja:

ELVIS 80 BUDAPEST

– A királyi buli

Időpont: 2015. január 10.
Kapunyitás: 18.00.
Koncertkezdés: 19.00.
Helyszín: New Orleans Music Club (Bp. VI. Lovag u. 5.)


Képtár

  • Bazinagy Elvis-buli a Király 80. szülinapja tiszteletére kép 39555
 

 

Szólj hozzá!


Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK...

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett csomagolás, hanem a Gerbeaud jubileumi édességét.

Újcirkusz és a régiúj cirkuszhercegnő

A cirkuszhercegnő című nagyoperettel indítja évadát a Miskolci Nemzeti Színház szeptember 21-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek