Bonobo felfedezettje Budapestre jön!

2015. február 24.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Február 28-án Ibiza elegáns, előremutató arcát keltik életre a Teslában: megidézik a nyarat, azt, hogy milyen zenéktől lesz hangos az idei szezon a legendás, Luis Güell tervezte Café Del Mar-ban és a szigeten, ahol a lassú house és a downtempo fűti igazán a nyaralókat.

Bonobo felfedezettje Budapestre jön!

A Ninja Tune-os Bonobo felfedezettje, azaz Catching Flies Budapesten érkezik. Nem véletlen, hogy bármi, ami tőle felkerül a Soundcloud-ra, az több 100.000-es hallgatást ér el.

A melodikus elektronikus zene egyik legizgalmasabb képviselője 2012-ben adott magáról először életjelet, amikor a brit folktronika együttes, Mt. Wolf számát, a Life Size Ghosts-ot öntötte új formába. A blogok szinte felrobbantak, amikor az enyhe zajokkal megpiszkált, távol-keleti hangszerekkel megtámogatott, belassult chill track kikerült a netre. Pillanatok alatt százezres hallgatottságot sikerült összekalapozni; Catching Flies rögvest beköltözött a stílus rajongóinak első számú bázisába. Ebben az időszakban, a post-dubstepnek, és egyéb modern kori hatásoknak köszönhetően a chill out már alapos változáson ment át. Az új generáció kifordította önmagából az egész irányzatot, a minőségi és menőségi faktor az egekbe szökött. Az ingyenesen kihozott Stars és az Indigo Soul kiadónál megjelentetett The Long Journey Home EP-kkel tovább generálta maga körül a hullámokat, ami végül egy Bonobo-val közös turnézásban csúcsosodott ki 2014-ben.


Lineup:

Bergi
Gelka
Catching Flies
Subotage
Bergi


 

 

Szólj hozzá!


60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

BFZ à la carte!

Hasznos újdonsággal jelentkezik a Fesztiválzenekar: idén először a bérletek és szólójegyek mellett a közönség Szabad bérletet is vásárolhat Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2018–19-es szezonjára. BFZ à la carte, vagyis magunk válogathatjuk össze, milyen koncertek szerepeljenek bérletünkben.

Fekete István (ex-Carbonfools) akusztik lesz a TRIP teraszon

Fekete István, a Carbonfools és a V.U.K. egykori gitárosa Kartonpapír Bolyongó című lemezét mutatja be egy szál akusztikus gitárra és énekre hangszerelve.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek