Bonobo felfedezettje Budapestre jön!

2015. február 24.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Február 28-án Ibiza elegáns, előremutató arcát keltik életre a Teslában: megidézik a nyarat, azt, hogy milyen zenéktől lesz hangos az idei szezon a legendás, Luis Güell tervezte Café Del Mar-ban és a szigeten, ahol a lassú house és a downtempo fűti igazán a nyaralókat.

Bonobo felfedezettje Budapestre jön!

A Ninja Tune-os Bonobo felfedezettje, azaz Catching Flies Budapesten érkezik. Nem véletlen, hogy bármi, ami tőle felkerül a Soundcloud-ra, az több 100.000-es hallgatást ér el.

A melodikus elektronikus zene egyik legizgalmasabb képviselője 2012-ben adott magáról először életjelet, amikor a brit folktronika együttes, Mt. Wolf számát, a Life Size Ghosts-ot öntötte új formába. A blogok szinte felrobbantak, amikor az enyhe zajokkal megpiszkált, távol-keleti hangszerekkel megtámogatott, belassult chill track kikerült a netre. Pillanatok alatt százezres hallgatottságot sikerült összekalapozni; Catching Flies rögvest beköltözött a stílus rajongóinak első számú bázisába. Ebben az időszakban, a post-dubstepnek, és egyéb modern kori hatásoknak köszönhetően a chill out már alapos változáson ment át. Az új generáció kifordította önmagából az egész irányzatot, a minőségi és menőségi faktor az egekbe szökött. Az ingyenesen kihozott Stars és az Indigo Soul kiadónál megjelentetett The Long Journey Home EP-kkel tovább generálta maga körül a hullámokat, ami végül egy Bonobo-val közös turnézásban csúcsosodott ki 2014-ben.


Lineup:

Bergi
Gelka
Catching Flies
Subotage
Bergi


 

 

Szólj hozzá!


Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de megéri elolvasni: Zerge Sziget-kisregénye

Sokáig tartott megírni, bazi hosszú is lett, de...

Zergéről annyit tudnotok kell, hogy fekete öves szigetes: kevés olyan megszállottról tudunk, aki AZÓTA KINT VAN, AMIÓTA LÉTEZIK. Mármint nem a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Szeptember 29-től visszatérnek a 70-es, 80-as, 90-es évek hazai kedvencei az Aréna Corner színpadára, hogy hétvégente visszahozzák nekünk az "aranykorszakot". Legalábbis zenei téren. Sztár-relikviák kiállítása, video disco és a kor legendás alakjai egy helyen.

10 dolog, amit érdemes tudni a Madách Színház új musical-jéről

2018. szeptember 21-22-23-án mutatják be a Madách új szuperprodukcióját, a Rocksuli című musicalt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek