Év koncertje - szavazás

Bonobo felfedezettje Budapestre jön!

2015. február 24.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Február 28-án Ibiza elegáns, előremutató arcát keltik életre a Teslában: megidézik a nyarat, azt, hogy milyen zenéktől lesz hangos az idei szezon a legendás, Luis Güell tervezte Café Del Mar-ban és a szigeten, ahol a lassú house és a downtempo fűti igazán a nyaralókat.

Bonobo felfedezettje Budapestre jön!

A Ninja Tune-os Bonobo felfedezettje, azaz Catching Flies Budapesten érkezik. Nem véletlen, hogy bármi, ami tőle felkerül a Soundcloud-ra, az több 100.000-es hallgatást ér el.

A melodikus elektronikus zene egyik legizgalmasabb képviselője 2012-ben adott magáról először életjelet, amikor a brit folktronika együttes, Mt. Wolf számát, a Life Size Ghosts-ot öntötte új formába. A blogok szinte felrobbantak, amikor az enyhe zajokkal megpiszkált, távol-keleti hangszerekkel megtámogatott, belassult chill track kikerült a netre. Pillanatok alatt százezres hallgatottságot sikerült összekalapozni; Catching Flies rögvest beköltözött a stílus rajongóinak első számú bázisába. Ebben az időszakban, a post-dubstepnek, és egyéb modern kori hatásoknak köszönhetően a chill out már alapos változáson ment át. Az új generáció kifordította önmagából az egész irányzatot, a minőségi és menőségi faktor az egekbe szökött. Az ingyenesen kihozott Stars és az Indigo Soul kiadónál megjelentetett The Long Journey Home EP-kkel tovább generálta maga körül a hullámokat, ami végül egy Bonobo-val közös turnézásban csúcsosodott ki 2014-ben.


Lineup:

Bergi
Gelka
Catching Flies
Subotage
Bergi


 

 

Szólj hozzá!


Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után előhívtak egy Beatles-negatívot

Több mint 50 év után hívtak elő egy fiókban rejtőző Beatles-negatívot, a koncertfotó Great Yarmouthban készült 1963 júliusában – írja a BBC...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...

Három film is készül minden idők legkatasztrofálisabb fesztiváljáról

A katasztrófába fulladó Fyre fesztiválról két dokumentumfilm és egy játékfilm is készül/t egyszerre, megdöbbentő részleteket tárva fel a bazinagy amerikai átverésről – írja a 24.hu.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek