Botaniq Blues Night a turai kastélyban: Ian Siegal búcsúkoncert

2022/05/18  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Botaniq BBQ & Blues Night keretében neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.

Fotó: Ian Siegal/FB

Az eseménynek a „Legjobb Európai Kastélyhotel 2021” díj nyertese a BOTANIQ Turai Kastély ad otthont. A kastélyt egy hangulatos 10 és fél hektáros ősfás park öleli körbe, amelyet az eredeti kertépítészeti terveket figyelembe véve újítottak fel. A kastély 2022-ben Tájépítészeti Nívódíjjal jutalmazott parkjában található a szabadtéri színpad is.

Május 26-án 17 órakor, a Gourmet Fesztivál előestéjén a BOTANIQ Turai Kastély egy különleges blues esttel várja a BBQ és a piknik szerelmeseit: Ian Siegal, a neves brit énekes-gitáros-dalszerző, visszavonulása előtti – a pandémia miatt megszakadt – utolsó európai turnéja keretében ad kétórás all star koncertet a B.L.U.E.S zenekarral.

Ian Siegal a British Blues Hall of Fame tagja, kilencszeres British Blues Awards és háromszoros European Blues Awards nyertes, emellett több USA Blues Music Awards jelölés és kettő MOJO blues album of the year díj kísérte munkásságát. A Botaniq BBQ & Blues Night keretében vele együtt olyan további neves előadókat hallgathatunk ezen az estén, mint Big Pete (The Strikes; The Backbones; M.O.C.T.), Mischa den Haring (T-99), valamint Dusty and Darryl Ciggaar (The Rhythm Chiefs; Dry Riverbed Trio).

Legutóbbi albuma áprilisban jelent meg, STONE BY STONE címmel.

Ian Siegal a turai fellépés előtt egy nappal az óbudai Kobuci Kertben ad koncertet.

 

BOTANIQ Turai Kastély, Ian Siegal, blues

 

 

Szólj hozzá!


Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra gyűlnek össze a RoCkányok

Két év szünet után ismét ingyenes fesztiválra...

A Békés megyei Okányban 2019-ben első – és akkor még egyszerinek tervezett – alkalommal jött létre a RoCkány Feszt, de a kedvező...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. március 16-án a Budapest Arénában, és – most először – 2022. március 17-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad.

Dühterápiás hardcore-punk kezelés a Dürerben

Akik egy igazi hardcore-punk buliban vezetnék le az elmúlt időszak felgyülemlett dühét, azoknak szerencséjük van, ugyanis július 7-én a Dürer Kert színpadát a Scowl és a One Step Closer veszi birtokba.

Füstös klubokból indult, mára a legelismertebb koncertszínpadok sztárja: Kurt Elling

A bársonyos hangú és utánozhatatlan eleganciájú énekes SuperBlue címmel ezúttal egy funkos, hiphopelemekkel dúsított albumot készített a gitárfenomén Charlie Hunterrel, amelynek dalait Európában először a budapesti közönség hallhatja élőben július 5-én, a Müpában.
Új koncertek
Máté-passió
Máté-passió
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
Parsifal
Parsifal
Budapest 
YBL209
YBL209
Budapest