Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky
A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre

A Sivatagi Fiúk visszatérnek Budapestre

A Tinariwen 13 év után látogat el ismét Budapestre: az Akvárium Klub NagyHalljában adnak majd koncertet 2024 szeptemberében.
 
Kinek mond valamit ez a három betű: SBB?

Kinek mond valamit ez a három betű: SBB?

Aki a progrock szerelmese, annak biztosan! A legendás lengyel progresszív rock zenekar október 17-én a fővárosi Erkel Színházban lép fel.
 
 
Ősz húrja zsong – blues-rock koncertsorozat az Analogban

Ősz húrja zsong – blues-rock koncertsorozat az Analogban

Heted-HÉT országból érkeznek zenészek Budapestre a LOTS Music most induló őszi blues-rock koncertsorozatának keretében. A sort szeptember 30-án a finn Ben Granfelt lemezbemutató koncertje nyitotta,
 
Megjelent a Bluestone első stúdióalbuma!

Kézdy Luca, Hobo, Little G Weevil: megjelent a Bluestone első stúdióalbuma

2023. szeptember 4-én megjelent a Bluestone legelső stúdióalbuma, No. 1. címmel. A 12 dalt tartalmazó CD korongon 10 feldolgozás és 2 saját szerzemény szerepel, azaz egy ugyanazon dal magyar és angol nyelvű verziója.
 
Június végén Sabar Blues 6. Káptalantótiban!

Június végén Káptalantótiban szól a blues

Idén már hatodik alkalommal gyűlnek össze a blues zene szerelmesei a Balatontól néhány kilométerre, a Tapolcai-medencében elhelyezkedő aprócska falucskában, Káptalantótiban.Természetesen a minőségi zene mellé minőségi bor is dukál, amiről a szervező borház gondoskodik majd.
 
Egy meglepetés fellépő kivételével teljes a Veszprém Blues Fesztivál programja

Ma elrajtol a Veszprém Blues Fesztivál

Ahogy arról már hírt adtunk, koncertekkel, kiállításokkal, workshopokkal és beszélgetésekkel várja az érdeklődőket 2023. április 13. és 16. között a műfaj eddigi legnagyobb magyarországi eseménye, a Veszprém Blues Fesztivál.
 
 
Fotó: PBG/FB

Több mint 20 év után újra összeáll a Palermo Boogie Gang

A legendás zenekar a Veszprémi Blues Fesztiválon lép fel – kizárólag erre az alkalomra állnak össze újra. A zenekart a koncert bejelentésével egy időben beavatták a Magyar Rockhírességek Csarnokába, és Kepes Róbert basszusgitáros hangszere bekerült a Rockmúzeum gyűjteményébe.
 
Előkerült egy elveszettnek hitt DOORS-dal

Előkerült egy elveszettnek hitt DOORS-dal

A "Paris Blues" hosszú és kanyargós utat járt be a megjelenéséig...
 
Négy Grammy-díjas előadó, közel 40 fellépő, több mint 50 koncert: Veszprém Blues Fesztivál

Négy Grammy-díjas előadó, közel 40 fellépő, több mint 50 koncert: Veszprém Blues Fesztivál

Koncertekkel, kiállításokkal, workshopokkal és beszélgetésekkel várja az érdeklődőket 2023. április 13. és 16. között a műfaj eddigi legnagyobb magyarországi eseménye, a Veszprém Blues Fesztivál.
 
A hamburger és az oldalas versenye sok-sok blues-zal

A hamburger és az oldalas versenye sok-sok blues-zal

Harmadik alkalommal, idén szeptember 9-én és 10-én kerül megrendezésre a Bánya BBQ & Blues fesztivál. Míg a hamburger és oldalas verseny zsűrijét Szeged legnevesebb gasztro szakemberei alkotják, a fesztivál idei headlinere az ország egyik legnevesebb blues zenésze, Ripoff Raskolnikov.
 
Fotó: Ian Siegal/FB

Botaniq Blues Night a turai kastélyban: Ian Siegal búcsúkoncert

A Botaniq BBQ & Blues Night keretében neves blues előadók lépnek színpadra az álomszerű kastélyparkban, miközben sorra váltják egymást a tányérokon a BBQ különlegességek.
 
Dixieland csütörtök, rockabilly péntek, blues szombat – Pocca Piknik, Felőörs

Dixieland csütörtök, rockabilly péntek, blues szombat – Pocca Piknik, Felőörs

A "pocca" nem egy zenei stílus vagy valami különleges, erre kizárólag az alkalomra érvényes fantázianév, hanem egy dűlő neve Felsőörs festői külterületén. A 2. Pocca Pikniken népszerű blues, rockabilly és dixieland fellépők adják a ritmust a bódító levendulaillattal övezett...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek