ByeAlex és szakállverseny a Tattoo Majálison

2019/04/08  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2019. május 11-én tetoválók és a tetoválás szerelmesei lepik el a Dürer kertet és a Dürlint. A szervezők helyszíni tetoválásokkal, szakállversennyel és zenei programokkal is várják az érdeklődőket. Mások mellett a Hősök, valamint ByeAlex és a Slepp is fellépnek majd.

ByeAlex és szakállverseny a Tattoo Majálison
Május második szombatján immár második alkalommal rendezik meg a Tattoo Majálist Budapesten. A rendezvénynek újfent a Dürlin és a Dürer kert ad majd otthont, ide már szinte hazajárnak a tetoválás szerelmesei. Több mint száz tetováló, köztük számos elismert művész is részt vesz a rendezvényen, és a helyszínen is készítenek majd tetoválásokat az érdeklődőknek.
Az idei fellépők között ott van a testén számos tetoválást hordozó ByeAlex és a Slepp is. Az este során többek közt fellép még a Hősök, a Linkin Park Tribute (1stepkloser) és az Uzipov is.
A Tattoo Majális szervezői a tavalyi nagy siker után idén újra megrendezik a Nagy Szakállversenyt. A 2019-es szakállverseny döntője május 11-én lesz, itt már csak a legjobbak mutathatják meg arcszőrzetüket személyesen a szigorú zsűrinek. A Nagy Szakállversenyre a jelentkezés díjmentes, sőt a Tattoo Majálison megrendezendő döntőbe bekerült versenyzőknek a fesztivál ingyenes. A pénzdíjas megmérettetésen nem a szakáll nagysága, hanem a beleinvesztált kreativitás a lényeg. A zsűri értékeli az egyedi kompozíciókat, a világmegváltó ötleteket, újszerű formákat, és izgalmas színeket.

Azok a szakállasok, akik kedvet éreznek a versengésre, a tattoomajalis@gmail.com e-mail címen jelentkezhetnek 2019. április 15-ig.  
A zenei program:
18:00-19:00 Linkin Park Tribute (1stepkloser)
19:30-20:40 Hősök
21:10-22:30 ByeAlex és a Slepp
23:00-00:00 Uzipov
ByeAlex, Tattoo Majális, Dürer, Hősök, Uzipov, Linkin Park Tribute

 

 

Szólj hozzá!


Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Vagy mégis? SEMMI címmel jelent meg az ötödik Elefánt nagylemez, amelyet nemrégiben az általunk is bemutatott Van Harag című zaklatott...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a Fábián Juli Emlékalapítvány közvetítésével segítsen a nagybeteg énekesnőnek. Az alábbiakban az alapítvány közleményét továbbítjuk nektek:

Egy kis grúz faluból a világhírig – a Kobuciban lép fel a Trio Mandili

A Trio Mandili sikertörténete sokak szerint a kaukázusi-archaikus dallamok megszólító erejéről, de szerintünk inkább a lányok tiszta és nagyon szerethető karakteréről szól. Meg persze a zenéről... Május 11-én este a KOBUCI Kertben kilépnek a digitális térből, és élőben is megmutatják, hogy a többszólamú éneklés miért a...
Új koncertek