Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői

A nemzeti lottótársaság idén is egész estés koncertsorozattal készül az Eurojackpot Szuperkoncertre a Puskás Aréna Szoborparkban szeptember 23-án..

Ők lesznek az ingyenes Szuperkoncert szerencsés fellépői
Budapest és London lesz az idei MTV European Music Awards házigazdája

MTV European Music Awards 2020: Budapest lesz a show egyik házigazdája

A járványhelyzetre való tekintettel a több mint negyed évszázados rendezvénysorozat 2020-ban rendhagyó programmal szolgál. Az MTV EMA 2020 Show névre keresztelt díjátadó ezúttal virtuális műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. Az adás négy magyarországi helyszínt érint...
 
Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

November 8-án rendezik meg a zenei élet legnagyobb előadóinak kontinentális díjátadó gáláját, az MTV Europe Music Awards-ot. A magyar mezőnyben többek közt olyan jelöltek csapnak össze, mint az ex-playmate-ből sikeres DJ-vé avanzsált Metzker Viki, ByeAlex vagy az Irie Maffia. A...
 
 
Fotó: ByeAlex/FB

ByeAlex: Az utolsó forintomból is zenélnék...

A zenész a Facebookon tette közzé, mit gondol erről az egészről, röviden, tömören, őszintén.
 
SZIN

A SZIN nagy nevei közül senki sem mondta le a fellépését!

Újabb hazai sztárokkal bővült a SZIN idei kínálata, és bár a napi bontásra még várnunk kell, az mindenképpen jó hír, hogy a belengetett öt külföldi fellépő mindegyike vállalta az utazást, így velük már biztosan kalkulálhatunk a tervezgetésnél.
 
Digitális szerenádot adhatnak a végzősök – ByeAlex közreműködésével

Digitális szerenádot adhatnak a végzősök – ByeAlex közreműködésével

Igaz, nem mindegyik: a telekommunikációs cég által indított akcióban öt osztály nyerheti el a különleges szerenád lehetőségét – számolt be a márkákat is figyelő Kreatív.hu.
 
Fotó: ByeAlex/FB

Bye Alex (is) otthon maradt – ez lett belőle

Kicsit káoszos, hogy melyik zenész/rádióadó/bárki felhívására születnek az új dalok, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, nem tétlenkednek önkéntes karanténba vonult zenészeink. (Az idézetek az előadók kommentjei a saját dalukhoz/FB)
 
 
Fotó: Volt Fesztivál Facebook

Támadnak a hazai előadók a Volton! - Új nevek, és három színpadnyi beosztás érkezett

Szépen alakul a Volt programtáblája, hisz a most bejelentett temérdek hazai előadóval, és persze a korábban közzé tett külföldi sztárokkal együtt immáron három színpad beosztása is elérhető a fesztivál hivatalos honlapján.
 
Nem tököltek a srácok: egyszerre négy dallal jött ki az USNK

Nem tököltek a srácok: egyszerre négy dallal jött ki az USNK

A tavalyi X-Faktor győztes USNK négy új dalt publikált: EP formájában kiadtak három angol nyelvű dalt, valamint közösen készítettek egyet magyarul is – ByeAlex-szel.
 
Egy cselló, egy zongora – és ByeAlex

Egy cselló, egy zongora – és ByeAlex

ByeAlex, vagyis Márta Alex két telt házas koncertet adott Budapesten Friderikusz Péter csellista és Demkó Mátyás zongoraművész kíséretében. A sikeren felbuzdulva most bepakolják a a csellót – feltesszük, a zongorát nem utaztatják – a kocsiba, és vidéki turnéra indulnak. Az úti...
 
ByeAlex elfoglalja a Bok Csarnokot a Sleppjével

ByeAlex elfoglalja a BOK Csarnokot a Sleppjével

A 2020. január 11 – ez a nap mérföldkő lesz Márta Alex és zenekara életében, mert ugyan felléptek már az összes fesztivál nagyszínpadán és minden város klubjában, de ez lesz az első önálló, több ezer fős sportcsarnokos koncertjük.
 
Fotó: Krúbi/FB

Szerintem k...a vicces, hogy Krúbi nyerte meg...

Ezt ByeAlex nyilatkozta a 24.hu-nak, amikor a Fonogram-díjról kérdezték annak kapcsán, hogy mit szól Majka hisztijéhez.
 
ByeAlex és szakállverseny a Tattoo Majálison

ByeAlex és szakállverseny a Tattoo Majálison

2019. május 11-én tetoválók és a tetoválás szerelmesei lepik el a Dürer kertet és a Dürlint. A szervezők helyszíni tetoválásokkal, szakállversennyel és zenei programokkal is várják az érdeklődőket. Mások mellett a Hősök, valamint ByeAlex és a Slepp is fellépnek majd.
 
A 2023-as év felfedezettje az Ótvar Pestis – átadták a Fonogram-díjakat

A 2023-as év felfedezettje az Ótvar Pestis –...

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) minden évben odaítéli a különböző zenei stílusok hazai és nemzetközi legjobbjainak az őket...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.
Új koncertek