Csak a tekintetünk legyen felhős: nyárzáró Irie Maffia-buli a Parkban

2014/08/28  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Mozgalmas fesztiválszezont zár idén – is – az Irie Maffia, és ezt egy utolsó nagy szabadtéri koncerttel ünnepli meg. 2014. augusztus 30-án a Budapest Parkba várják a szimpatizánsokat, remélve, hogy az esőfelhők távol maradnak.

Csak a tekintetünk legyen felhős: nyárzáró Irie Maffia-buli a Parkban

Lassan 10 éve, hogy nincsenek nyári fesztiválok Irie Maffia nélkül, és ez idén nyáron is így volt. Legutóbb a Szigeten tették ki a fellépésük színhelyéül szolgáló sátorra a „Megtelt” táblát, majd a Strand Fesztiválon bizonyították, hogy armageddoni körülmények között is képesek telt házat vonzani a nagyszínpad elé.

Most pedig, mielőtt egy kis pihenőre vonulnának, az utolsó nagy szabadtéri bulijukra készülnek a héten. Vendégül maguk elé hívták a Kelemen Kabátban zenekart, akikkel JumoDaddy zenekaralapító – billentyűs a közös nevező. Az ő programjukban vendégszerepel még a Hősök-ből Eckü, valamint az Anima Sound System énekesnője, Prieger Fanni is.

 

Irie Maffia nyárzáró koncert

Vendég: Kelemen Kabátban feat. Prieger Fanni és Eckü

Budapest Park (IX. Soroksári út 60)
2014. augusztus 30. 19 óra


 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek