Év koncertje - szavazás

Ébredj Czutor Zoltánnal,Takács Eszterrel és még sokan másokkal

2015. április 28.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

2015. április 29-én várják mindazokat, akik amellett, hogy mozgással, zenével, reggelivel és jókedvvel indítják a napot, elkötelezettek amellett is, hogy a lehetőségeikhez mérten maguk is egy kicsit jobbá tegyék a helyet, ahol élünk.

Ébredj Czutor Zoltánnal,Takács Eszterrel  és még sokan másokkal

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy a pénzek nem jutnak el oda, ahol a leginkább szükség lenne rájuk. Évente megközelítőleg 10.000.000.000 forintnyi adó 1% vész el ahelyett, hogy jótékony célra menne.

Itt az idő, hogy változtassunk ezen! A pesthajnal szervezői arra buzdítanak minden céget, közszereplőt, és magánszemélyt, hogy csatlakozzon és segítse munkatársait, környezetét abban, hogy idén ők is felajánlják az 1%-ukat!

2015. április 29-én a pesthajnallal  várja mindazokat, akik amellett, hogy mozgással, zenével, reggelivel és jókedvvel indítják a napot, elkötelezettek amellett is, hogy a lehetőségeikhez mérten maguk is egy kicsit jobbá tegyék a helyet, ahol élünk.

Sőt, társadalmilag érzékeny közismert emberek is kampányolnak velünk!

Név szerint:

Puzsér Róbert

Kardos Horváth János

Czutor Zoltán

Takács Eszter

Debreczeny Zoltán

Szekeres András

Szabó Simon

Farkas Franciska

Császári Gergely

Dús Polett

Csonka Berta

Bereznay Tamas


Az Adom az Adóm kezdeményezést 2014-ben a Kreater Társadalmi Innovációs Ügynökség és a Gyermekgyógyítók, azaz a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat orvosai, nővérei és ápolói indították el. Ha őket támogatod, közvetlenül a gyógyító munkát segíted. A kezdeményezést az EB OVO Egyesület is támogatja, hogy minél több négylábú lehessen részese a közös együttélésnek. Mert a kutyatartók érdekeit is képviselni kell...

Találkozzunk a pesthajnal #8-on 2015. április 29., 8:00-kor az AnKERT-ben (1061 Budapest, Paulay Ede u. 33.)

Valami elindult. Pesten. Hajnalban.  

 


 


 

 

Szólj hozzá!


Ági 60  – meg a resztli

Ági 60 – meg a resztli

Lehet, hogy igazából nem is ez a koncert címe, merthogy az „igazi” Ági 60 koncert kicsit több mint két éve volt az egykori Fáklya művházban,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek