Ed Sheeran visszatér!

2017/01/05  ·   Ajánló   ·  Simonyi Éva

Ed Sheeran brit énekes 2015. december 13-án elbúcsúzott a közösségi média platformjaitól, mondván: az elmúlt 5 évben, bár csodálatos dolgokat élt át, egy képernyőn keresztül látta a világot, így most kihasználja, hogy nem kell sehova se mennie, vagy bármit tennie, leteszi a telefont, mert utazni szeretne, és úgy látni a világot, ahogyan eddig nem sikerült. Megnyugtatta rajongóit is, hogy készülőben van a harmadik lemez, és jobb lesz, mint eddig bármi, amit alkotott.

Ed Sheeran visszatér!

Így is tett, teljesen offline üzemmódba kapcsolt, és nem adott hírt magáról egy teljes éven át, mígnem napra pontosan egy évvel később, 2016. december 13-án twitteren megosztott egy egyszínű kék képet, amit azóta 286 ezren lájkoltak, így nem nehéz megmondani, hogy rajongói igencsak hiányolták az énekest.

Újévi köszöntője egy néhány másodperces videó volt, amiben egy papírra írt üzenettel örvendeztetett meg minket, amin ez állt: “new music coming friday”, vagyis új zene érkezik tőle most pénteken! Borítóképén szerepel a pontosabb időpont is: 6th January 5pm GMT, vagyis magyarországi idő szerint holnap este 6 órakor érkezik meg az, amin az énekes az utóbbi időben dolgozott.

Korábban írtuk róla:

Ed Sheeran hátat fordít a közösségi oldalaknak

Ed Sheerant plagizálással vádolják Photograph című száma miatt

Adele maga mögé tolta Ed Sheerant és Taylor Swiftet is


 


 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek