Elefántok lepik el a Kuplung színpadát

2018/03/06  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

A Kuplung márciusi programja bővelkedik nagy öregekben és táncos mulatságokban – de bemutatkozik néhány fiatal, feltörekvő előadó is.

Fotó: Fuse TV

Az első "kategóriában" az Animal Cannibals rendez március 14-én, szerdán egy Freestyle Rap-versenyt, ahol komoly díjak találnak gazdára. Ők már gyakorlottak a tehetségkutatás területén, így saját régi és új dalaik előadása mellett erre is sort kerítenek. Bárki jelentkezhet a helyszínen, aki úgy érzi, hogy képes rögtönözve reppelni a színpadon. A legjobbakat a kannibálok és a közönség választják majd ki, az ő nyereményük: INGYENES italok!

A Belmondo új dobosát mutatja be tavaszi országjáró körútjának budapesti állomásán 16-án. Vendégük az Innergarden nevű fiatal zenekar lesz.

A következő napon a világhírű Kiscsillag együttes adja elő műsorát, hogy a Lovasi50 vagy a Semmi Konferencia dalai adják-e az alapot, azt nem tudjuk, de azt igen, hogy a vendég Frenk lesz .

23-án Elefántok lepik el a Kuplung színpadát vendégeikkel. A slam-poetry és a próbatermi felvételek mezsgyéjén mozgó zenekar egyre nagyobb közönséget szerez magának, rengeteg fesztiválon léptek fel. Most klubkoncerten láthatjuk/hallhatjuk őket.

A hónapzáró buli 31-én igazán ütősnek ígérkezik. Címszavakban: luxusbajkeverők, mega csirke, óriás elefánt, k*rvák, bulimocsok, meglepetésvendég, lealjasodás. Soerii & Poolek még mindig tudja a legjobb ügyet! Felveszik legszebb ruhájukatés a k*rvanagy slágerek mellett új dalpremier is lesz. Az estet bemelegíti Krúbi – ő egy tízes skálán jó indulattal 7-re értékelhető külsejű rapper, akinek a központi témája más felnőtt férfiak testnedve....

Ingyenes koncertek

03.06.: Dominik Tician Felleg és Pál Benjámin a LivingRoom zenekar tagjai, ők is a DAL2018-ban debütáltak. Ezen az estén kettőjüktől hallható néhány saját dal, valamint feldolgozások.

03.07.: Mango Blitz, akiknek különleges, könnyed játékossága, fülbemászó dallamossága és táncolható elektronikus világa könnyen belopja magát a közönség szívébe. Tavasszal új klippel jelentkeznek, most a Nene társaságában lépnek fel a Kuplungban. Őket a 2018-as Dal mezőnyéből ismerhetjük, fiatal, üde színfolt a hazai zene világában.

03.13.: Vörös Janka jazzénekesnő akusztikus koncertje az e-Series közreműködésével. Jelenleg a magyar könnyűzenei élet egyik meghatározó alakja, akár szólistaként, vokalistaként vagy dalszerzőként, a Fonogram-díjas Hősök énekesnője volt, jelenleg a Kodolányi János Főiskola jazzének tanára.

03.21.: Ezen a napon az AŽUR ünnepli II. szülinapját. A banda alternatív pop-rockot játszik, de szeretnek kísérletezgetni, dalaikban különböző stíluselemeket vegyítenek, a végeredmény egy egyéni, változatos, bámulatba ejtő elegy. Vendégük a Marbel Mist nevű, indie-rock-ot játszó zenekar.

Kuplung, Animal Cannibals, Belmondo, Kiscsillag, Frenk, Elefántok, rap-verseny, ingyenes koncert

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek