Elsőként az országban: a Royal Opera élő egyenesben a Vigadóban

2014. november 03.  ·   Ajánló   ·  MTI, koncert.hu

A Vigadó életében 2014. november 26-a újabb fordulópontot jelent. Ezen a napon indul el legújabb sorozatunk: élő egyenes adásban, közvetlenül Londonból lehet megtekinteni Royal Opera House teljes évadját – elsőként az országban!

Elsőként az országban: a Royal Opera élő egyenesben a Vigadóban

Az idei esztendőben máris két világsikerrel várjuk az érdeklődőket: Gaetano Donizetti paraszti környezetbe helyezett romantikus vígoperája, a Szerelmi bájital és Christopher Wheeldon koreografálta Alice Csodaországban varázsolja el a nézőket.

A nagyszerű sorozat januárban folytatódik Richard Wagner, Giacomo Puccini, Gioachino Rossini, Umberto Giordano, Marius Petipa, Kurt Weill és Frederick Ashton műveivel. Főszerepben többek között Bryn Terfel, Jonas Kaufmann és Anna Netrebko.

 

A londoni Royal Opera House élő közvetítéseinek magyarországi forgalmazója a Pannónia Szórakoztató Kft.


 

 

Szólj hozzá!


Palkonyának már van saját hangja!

Palkonyának már van saját hangja!

Az Irie Maffia vezetője, Élő Márton, a Zing Burger alapítója, Susánszky Ádám és a palkonyai borász, Haraszti Ferenc összeálltak, hogy egy, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Lementünk hídba: a Szabihíd zenés programjai

A Szabadság hidat a mostani hétvége urán 21-22-én, 28-29-én és augusztus 4-5-én zárják le, ahol ezeken a napokon a kulturális programokat tartanak. Itt a programlista!

A csupaszív amerikai és a megszeppent skót világsztár is elégedetten távozott Veszprémből

Két igazán szerethető énekes, két tökéletes koncert, és végre esőmentes fesztivál-élmény a csütörtöki napunk története, ahol még egy rögtönzött táncverseny, és egy elfelejtett dalszöveg részlet is belefért a produkcióba.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek