Ez a Kisherceg nem az a kisherceg: koncert a Könyvtárban!

2014. november 24.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Az élő zenét kedvelők körében egyre népszerűbb banda most pénteken, a Karikabu Monguz társaságában áll színpadra a Könyvtár Klubban.

Ez a Kisherceg nem az a kisherceg: koncert a Könyvtárban!

A KisHerceg tagjai szinte együtt nőttek fel és együtt kezdtek zenélni is, ennek köszönhető a hangszerek páratlan összhangja és az összekacsintós improvizációk a színpadon is. Elszállós dallamok, a Dream Theater progresszív világa, a Led Zeppelin dögössége és a Deep Purple hard rockja inspirálta a KisHerceg különleges zenei összképét. KisLemez címen 2011-ben jelent meg bemutatkozó EP-jük, tavaly pedig megjelent első klipjük is a Túrázó című számhoz, melyet a Cinemate filmes csapata készített a Lángoló Gitárokkal meghirdetett közös pályázat égisze alatt.

Előttük a budapesti Karikabu Monguz játszik, akik szájharmonikával megbolondított rockzenét játszanak, jelenleg pedig harmadik, - ezúttal angol nyelvű – kislemezükön dolgoznak.


Időpont: november 28. , 20.00             

Helyszín: Könyvtár Klub & TreffOrt Kert, Budapest, Múzeum krt. 4.

Belépő: nincs!


 

 

Szólj hozzá!


Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

Szörényi Levente a Klauzál házban Verklizik

A Zene világnapját a Klauzál Házban szeptember 29-én ünneplik: „Add a kezed" címmel a Verkli együttes ad koncertet, amelyen nem akárki lesz a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A jó zsarunak új albuma jelent meg

Josh Groban szeptember 21-én adta ki nyolcadik stúdióalbumát Bridges címmel.

Andrea Bocelli és fia duettjén sírni fogtok

Ha csak egyetlen videót nézel meg ma, ez legyen az! Andrea Bocelli legújabb dalában fiával Matteoval közösen énekli Fall On Me című dalát, ami még a legkeményebb szívű zenerajongót is azonnal leveszi a lábáról.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek