Ez necces lesz! Ráadásul az Arénában...

2020/01/03  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Az új évtized első nagy durranása minden bizonnyal a Spanish Wax duónak köszönhető, ugyanis az ország legkedveltebb házibulija a Necc Party április 30-án egy éjszakára az Arénába költözik.

Necc Party

A Necc Party tulajdonképpen két dj, művésznevükön Lev Shaman és Senior Hal (aki mellesleg a Fish! zenekar frontembere is) sajátos válogatása a 90-es és a kétezres évek legendás szerzeményeiből.

Dalolászik többek közt Britney Spears, Pink, Katy Perry, Avril Lavigne, Kelly Clarkson, Shakira, Madonna, Nelly Furtado, a hamarosan hazánkba érkezők közül Kelis és Celine Dion, továbbá a Maroon 5, Bon Jovi, a Backstreet Boys, Lou Bega, Eminem, a Linkin Park, a Limp Bizkit, az idén szintén arénázó Papa Roach, a 2019-ben Parkozó Juanes, Daniel Powter, Mr. President, a Vengaboys és az Aqua is.

Bár a repertoár félhivatalosan mínusz 5 évtől indul visszafelé, egészen 1990-ig, a dj-páros megtartja magának a jogot az újdonságok indokolatlan bekeverésére is, így fordulhat elő, hogy a 2019-es év legnépszerűbb előadója, Billie Eilish és gigaslágere, a Bad Guy szintén felbukkan a műsorban.

A Necc Party bizonyos szempontból szívügyünk, ott voltunk az indulásnál azon a feledhetetlen szilveszteri bulin az egykori Gozsdu Manó klub pincéjében, majd követtük a fiúkat az A38 hajóra, ahonnan már csak egy ugrás volt az Akvárium, és nyári változatban a Budapest Park, ahol folyamatosan fullosra töltik a 12 ezer ember befogadására képes táncteret. Nyáron persze mennek a fesztiválos ügyek, és odáig fajult a dolog, hogy ma már nincs olyan magára valamit is adó és a közönség igényeit figyelembe vevő szervező, aki ne próbálná meg leszerződtetni őket egy éjszakára.  Így persze nem meglepő, hogy egyfajta megkoronázásként kísérletet esznek az Aréna megtöltésére is.

Habár kívülről nézve ez is csak egy szokványos dj-szettnek tűnik, a Necc Party ennél jóval több. Mondhatnánk, hogy életérzés, de ennyire nem kell komolyan venni. Nagy örömünkre itt a két főhős egyáltalán nem beszél, illetve de, csak hang nélkül, egyezményes kézjelekkel – és a közel állók számára egyedi arcmimikával is –, ami tökéletesen megalapozza a házibuli hangulatot. A dalok persze ugyanúgy szólnak – vagy mégsem? –, és van egy biztos alap, amivel minden Neccen találkozhattok, de mivel élőben kevernek, a sorrend változhat. Mindezt ma már háttérvetítéssel dobják fel, illetve nyári, Parkos szezonban előkerülnek az általunk is kedvelt konfetti ágyúk és fényjátékok a hangulatfokozás érdekében.

Valószínűleg az Arénában ugyanez várható, csak kicsit felturbózott változatban, de kíváncsian várjuk, mi sül ebből ki. Mert hát persze, ezt a bulit nekünk is meg kell nézni, át kell élni testközelből! ;)

Necc Party, Spanish Wax, retro, buli, Aréna, 2020, Dj, Shaman Leva, Senior Hal

 

 

Szólj hozzá!


Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek