Frontális támadás Pécs ellen: Magyar Császári PillanatmŰvek, Korai Öröm, S O N Y A

2014. október 15.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Kelet-Európa-i romantika, ősi transz és felforgató energiák egy este a Pécsi Est Caféban: október 17-én a Magyar Császári PillanatmŰvek, a Korai Öröm és a S O N Y A készül lenyűgözni a pécsi közönséget.

Frontális támadás Pécs ellen: Magyar Császári PillanatmŰvek, Korai Öröm, S O N Y A

A Korai Öröm a ’90-es évek elején jött létre, progresszív-tribal-trance-ethno stílusú zenéjükkel pedig egy igazán különleges világba kalauzolnak el bennünket. Különleges zenéjük, mint transzba ejtő sámán dob, vagy lüktető éjszakai forgatag von bűvkörébe. A kultikus zenekar már legelső koncertjein is használt VJ-ket, a páratlan hangzásvilágnak és vizualitásnak köszönhetően pedig rendszeres vendégeik az európai fesztiváloknak is.

 

A Magyar Császári PillanatmŰvek Császári Gergely által egyszálgitáros szóló- később duó-trió koncert sorozatként indított dal-szerzői-estekből nőtte ki magát mára teljes értékű koncertzenekarrá. Metropol Szerenád című bemutatkozó anyagukat 2012-ben egy élő stúdió szeánszon rögzítették, rajta az országosan ismert Helló-Belló című dallal. Az idén tavasszal végleges formát öltő elit-alakulat különleges, kicsit Kelet-Európa-i romantikázásra csábít, melyet kizárólag akusztikus hangszerek segítségével szólaltatnak meg hétpróbás, harcedzett zenészek.

A S O N Y A tavaly bukkant fel a hazai színpadokon. Kitchenfloor című számukat és a hozzá készült látványos klipet hamar megszerette a közönség és a szakma is, melynek elismeréséül tavaly a Viva Comet legjobb videóklipjének járó díját is bezsebelték. A post-rock banda tagjai a hardcore és metál színtér zenészei közül verődtek össze, hamarosan pedig első kislemezükkel is megismerkedhetünk.


Képtár

  • Frontális támadás Pécs ellen: Magyar Császári PillanatmŰvek, Korai Öröm, S O N Y A  kép 36802
  • Frontális támadás Pécs ellen: Magyar Császári PillanatmŰvek, Korai Öröm, S O N Y A  kép 36804
 

 

Szólj hozzá!


Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az Arénában koncertezik!

Ő írta Sinatrának a My Way-t: Paul Anka júliusban az...

A 77 éves ikonikus énekes 60 éves munkásságát ünneplendő, világkörüli turnéra indul, melynek budapesti állomásaként 2019. július 17-én...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Jackson-fivérek mellett Rick Astley is a Paloznaki Jazzpiknikre érkezik!

Újabb három névvel bővült az idei Paloznaki Jazzpiknik fellépőinek kínálata, és ezzel teljessé vált a nagyszínpad programja. A popikonból lett soul énekes Rick Astley augusztus 3-án ad majd koncertet.

Az egész Pink Floyd-életmű egy estébe sűrítve: Keep Floyding a Hajón

Jó, jó, nem maradék nélkül, mert azért ahhoz elég gyorsan kellene játszani, és az egyetlen este még akkor sem lenne feltehetően elég: a zenekar minden korszakból kiválogatja a zenetörténetben (is) ikonikussá vált slágereket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek