Frontális támadás Pécs ellen: Magyar Császári PillanatmŰvek, Korai Öröm, S O N Y A

2014. október 15.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Kelet-Európa-i romantika, ősi transz és felforgató energiák egy este a Pécsi Est Caféban: október 17-én a Magyar Császári PillanatmŰvek, a Korai Öröm és a S O N Y A készül lenyűgözni a pécsi közönséget.

Frontális támadás Pécs ellen: Magyar Császári PillanatmŰvek, Korai Öröm, S O N Y A

A Korai Öröm a ’90-es évek elején jött létre, progresszív-tribal-trance-ethno stílusú zenéjükkel pedig egy igazán különleges világba kalauzolnak el bennünket. Különleges zenéjük, mint transzba ejtő sámán dob, vagy lüktető éjszakai forgatag von bűvkörébe. A kultikus zenekar már legelső koncertjein is használt VJ-ket, a páratlan hangzásvilágnak és vizualitásnak köszönhetően pedig rendszeres vendégeik az európai fesztiváloknak is.

 

A Magyar Császári PillanatmŰvek Császári Gergely által egyszálgitáros szóló- később duó-trió koncert sorozatként indított dal-szerzői-estekből nőtte ki magát mára teljes értékű koncertzenekarrá. Metropol Szerenád című bemutatkozó anyagukat 2012-ben egy élő stúdió szeánszon rögzítették, rajta az országosan ismert Helló-Belló című dallal. Az idén tavasszal végleges formát öltő elit-alakulat különleges, kicsit Kelet-Európa-i romantikázásra csábít, melyet kizárólag akusztikus hangszerek segítségével szólaltatnak meg hétpróbás, harcedzett zenészek.

A S O N Y A tavaly bukkant fel a hazai színpadokon. Kitchenfloor című számukat és a hozzá készült látványos klipet hamar megszerette a közönség és a szakma is, melynek elismeréséül tavaly a Viva Comet legjobb videóklipjének járó díját is bezsebelték. A post-rock banda tagjai a hardcore és metál színtér zenészei közül verődtek össze, hamarosan pedig első kislemezükkel is megismerkedhetünk.


Képtár

  • Frontális támadás Pécs ellen: Magyar Császári PillanatmŰvek, Korai Öröm, S O N Y A  kép 36802
  • Frontális támadás Pécs ellen: Magyar Császári PillanatmŰvek, Korai Öröm, S O N Y A  kép 36804
 

 

Szólj hozzá!


Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

Péterfy Boriék az A38-on zárják az évet

A Péterfy Bori & Love Band szokásos, A38-as évzáró-estindító szilveszteri koncertje – friss filmzene-dalokkal, klasszikus balladákkal és nagy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Az, hogy popos, nem káromkodás – Passenger is visszajön Budapestre

Mike Rosenberg neve talán keveseknek ugrik be azonnal, azonban, ha azt mondjuk, Passenger, hirtelen szinte mindenkinek bevillan a Let Her Go című dal kellemes melódiája.

Esik a hó, te gondolj a nyárra – jövőre négy koncert is lesz a Balaton közepén

A Nagyon Balaton egyik legkülönlegesebb programjai az óriási népszerűségnek örvendő kompkoncertek. A sikerre való tekintettel 2019-ben már négy – szó szerint – balatoni bulival várják az érdeklődőket
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek