Frontális támadás Pécs ellen: Magyar Császári PillanatmŰvek, Korai Öröm, S O N Y A

2014. október 15.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Kelet-Európa-i romantika, ősi transz és felforgató energiák egy este a Pécsi Est Caféban: október 17-én a Magyar Császári PillanatmŰvek, a Korai Öröm és a S O N Y A készül lenyűgözni a pécsi közönséget.

Frontális támadás Pécs ellen: Magyar Császári PillanatmŰvek, Korai Öröm, S O N Y A

A Korai Öröm a ’90-es évek elején jött létre, progresszív-tribal-trance-ethno stílusú zenéjükkel pedig egy igazán különleges világba kalauzolnak el bennünket. Különleges zenéjük, mint transzba ejtő sámán dob, vagy lüktető éjszakai forgatag von bűvkörébe. A kultikus zenekar már legelső koncertjein is használt VJ-ket, a páratlan hangzásvilágnak és vizualitásnak köszönhetően pedig rendszeres vendégeik az európai fesztiváloknak is.

 

A Magyar Császári PillanatmŰvek Császári Gergely által egyszálgitáros szóló- később duó-trió koncert sorozatként indított dal-szerzői-estekből nőtte ki magát mára teljes értékű koncertzenekarrá. Metropol Szerenád című bemutatkozó anyagukat 2012-ben egy élő stúdió szeánszon rögzítették, rajta az országosan ismert Helló-Belló című dallal. Az idén tavasszal végleges formát öltő elit-alakulat különleges, kicsit Kelet-Európa-i romantikázásra csábít, melyet kizárólag akusztikus hangszerek segítségével szólaltatnak meg hétpróbás, harcedzett zenészek.

A S O N Y A tavaly bukkant fel a hazai színpadokon. Kitchenfloor című számukat és a hozzá készült látványos klipet hamar megszerette a közönség és a szakma is, melynek elismeréséül tavaly a Viva Comet legjobb videóklipjének járó díját is bezsebelték. A post-rock banda tagjai a hardcore és metál színtér zenészei közül verődtek össze, hamarosan pedig első kislemezükkel is megismerkedhetünk.


Képtár

  • Frontális támadás Pécs ellen: Magyar Császári PillanatmŰvek, Korai Öröm, S O N Y A  kép 36802
  • Frontális támadás Pécs ellen: Magyar Császári PillanatmŰvek, Korai Öröm, S O N Y A  kép 36804
 

 

Szólj hozzá!


25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei tévécsatorna

25 évnyi hangoskodás után végleg elnémul a zenei...

Megint egy zenei csatornával lesz kevesebb a palettán, ugyanis az egykor szebb napokat is megélt VIVA TV év végén lehúzza a rolót - adta hírül a HVG.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fültől fülig kaszabolás - Chelsea Grin lemezbemutató koncert a Dürer Kertben!

A Salt Lake City-ből származó deathcore csapat legújabb albuma Eternal Nightmare címmel július 13-án jelenik majd meg, mellyel idén ősszel turnéra indulnak. Hozzánk október 4-én látogatnak el, a koncertnek a Dürer Kert ad majd otthont.

Decemberben jön a gyerekek kedvenc meséjének zenés változata, a Masha és a Medve

Év végén érkezik gyermek kedvenc medvéje, akivel érdemes lesz találkozni. A Masha és a Medve állathősére nem kell nyomkövetőt rakni, pontosan tudjuk, hol fog felbukkanni. Elsőként december 28-án 14 órakor, majd még aznap 17.30-kor találkozhatunk vele a MOMKult-ban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek