Gájer Bálint és Gábriel is duplázik karácsonykor az Orfeumban

2015/11/30  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Schwartz Dávid, Group’n’Swing, Tóth Gabi & Tóth Vera, Bebe, Pély Barna, valamint Gájer Bálint és Gábriel dupla karácsonyi koncertje, ez az Orfeum decemberi kínálata.

Gájer Bálint és Gábriel is duplázik karácsonykor az Orfeumban

2015.12.03. | 21.00                                                                                                                       

Soul Legends – Schwartz Dávid + Party DJ

A sok hangszínű Schwartz Dávid a soul- és funkyzene legendás alakjainak legnagyobb slágereit szólaltatja meg egy érzelmes és egyben mozgalmas koncert keretein belül. A koncertet party DJ követi.

Schwartz Dávid Soul Legends című műsorával visszarepít a soulzene gyökereihez.

A szintén fekete hangú Lelkes Reny-vel és zenekarával együtt időutazás-szerűen kalauzolnak el a műfaj nagy legendái között. A műfaj olyan jelentős ikonjait idézik meg, mint James Brown, Ray Charles, Aretha Franklin, Whitney Houston, Michael Jackson, Etta James, Chaka Khan, Tina Turner és Stevie Wonder. Ezen felül a Dreamgirls nagy balladái és pörgős nótái is terítékre kerülnek.

A zenei paletta igen színes, az 1950-es évektől egészen napjaink szólnak az ismerős dallamok; ezért minden korosztálynak ajánljuk ezt az estet.

A zenekar

Ének: Lelkes Reny

Gitár: Derzsi Zsolt

Dob: Molnár Matyi

Basszusgitár: Szilva János

Billentyűk: Csák Péter

A koncert után Party DJ pörgeti az 1970/80-as évek jobbnál jobb soul-és funkycsemegéit.

 


2015.11.06. | 21.00                                                                                                                                     |

SwingHeart – Group’n’Swing

Visszatérés a kezdetekhez rengeteg saját magyar dallal, hű maradva az örök swingzenéhez és a közönséghez.

Öt évvel ezelőtt, az Orfeum megnyitásával egy időben nyert teret és vált egyre népszerűbbé a swing- és boogie-stílust kiválóan képviselő Group’n’Swing együttes.

Túl egy sikeres Eurovíziós szereplésen, jó néhány, nagy koncerten, két lemezen és rengeteg új dalon (Botrány, Retikül stb.), visszatérnek a kezdetekhez, hogy hűséges közönségüknek és a swing kedvelőinek bemutassák SwingHeart című műsorukat.

Összetéveszthetetlen hangok, lendületes tánczene, felhőtlen vidámság.

A talp alá való hajnalig garantált, hiszen a koncert után Party DJ pörgeti a jobbnál jobb partyzenéket.

A zenekar

Ének: Magyar Bálint, Mihályi Réka

Trombita, vokál: Csík Tibor, Nyikes Krisztián

Tenor szaxofon, vokál: Bakó István

Harsona, bariton szaxofon, vokál: Almási Attila

Zongora, vokál: Lőrincz Ádám

Gitár: Gyalog Zoltán

Nagybőgő: Molnár Péter

Dobok: Péntek Tibor

 


 

2015.12.08. | 21.00                                                                                                                                     |

Sister Act – Tóth Gabi & Tóth Vera

Gabi & Vera közös koncertje! A fekete muzsika legnagyobb világslágerei a 70-es, 80-as, 90-es évekből, valamint napjaink legismertebb soul-, r&b-, funky- és rapdalai.

Tóth Gabi és Tóth Vera a fekete muzsika legnagyobb világslágereit szólaltatják meg az 1970-es, 1980-as, 1990-es évek és napjaink soul, r&b, funky, rap világából. Igazi örömzenélés folyik a színpadon, hiszen kedvenceiket hozzák el erre a különleges és ritka estére.

A Tóth lányok tökéletes párost alkotnak: tűz és víz, akik nem kioltják, hanem erősítik egymást. Két különálló egyéniség, erőteljes orgánummal, széles repertoárral, fiatal koruk ellenére hatalmas szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, akik profizmussal és egyben lazasággal összpontosítják a bennük lévő erőt.

Váltakozva adnak elő nem kis szakmai felkészültséget és tudást igénylő dalokat; mindeközben pedig eszméletlenül ütős egymásra hangoltsággal és duettekkel fűszerezik a műsort.

 


 

2015.12.21. | 17.00                                                                                                                                     | koncert |

Gájer Bálint karácsonyi koncertje (Délutáni előadás)

A swing magyar királyának karácsonyi estje a könnyűzenei irodalom érzelmes, fülbemászó táncdalaival.

A swing magyar királyának, a Bublé & More-koncertek főhősének, Gájer Bálint karácsonyi estje a könnyűzenei irodalom érzelmes, fülbemászó táncdalaival.

Mielőtt az egyetlen pesti mulató is néhány napra pihenni megy, vendégeinkkel összebújunk egy képzeletbeli, fahéj- és mézeskalács-illatú kandalló előtt.


 

2015.12.21. | 21.00                                                                                                                                     |

Gájer Bálint karácsonyi koncertje

A swing magyar királyának karácsonyi estje a könnyűzenei irodalom érzelmes, fülbemászó táncdalaival.

A swing magyar királyának, a Bublé & More-koncertek főhősének, Gájer Bálint karácsonyi estje a könnyűzenei irodalom érzelmes, fülbemászó táncdalaival.

Mielőtt az egyetlen pesti mulató is néhány napra pihenni megy, vendégeinkkel összebújunk egy képzeletbeli, fahéj- és mézeskalács-illatú kandalló előtt.


 

2015.12.22. | 21.00                                                                                                                            | koncert & dj |

Jackson Forever – Nádor Dávid & Schwartz Dávid + Party DJ

Nádor Dávid, Schwartz Dávid és Fejes Anna Michael és Janet Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalait dolgozzák fel. A koncert hangulatát Party DJ fokozza tovább.

A könnyűzene történetének legsikeresebb családja igazi popsztárokkal, köztük a legendás Pop Királyával ajándékozta meg a világot.

A Jackson név egyet jelent a minőségi szórakoztató zenével, a gigantikus show-kkal, valamint az összetéveszthetetlen, látványos mozdulatokkal, káprázatos, egyedi koreográfiákkal.

A néha megszólalásig Michael Jackson hangján éneklő fiatal tehetség, Nádor Dávid és zenekara különleges feladatra vállalkozik: Michael és Janet Jackson, valamint a The Jackson 5 legismertebb dalait dolgozzák fel egy valóságos zenei kéjutazáson, amely tetőtől talpig átmozgat testet-lelket. Társai a fenomenális hangi adottságokkal rendelkező, több előadó hangját torkában őrző Schwartz Dávid, valamint a bájos Fejes Anna.

Tehetséges fiatalok, különleges hangi adottságok és a világ kedvencének legjobb dalai.

A koncert után Party DJ válogat elsősorban az 1970/80-as évek soul-funk csemegéi közül, de a lemezes kosarakban természetesen sok-sok Michael Jackson-korong is lapul.


 

2015.12.23. | 21.00                                                                                                                                     |

Gábriel karácsonyi koncertje

Gábriel és triója hagyományos, bensőséges hangulatú karácsonyi estjének felvezetése a könnyűzenei irodalom legkellemesebb dalaival, vendégfellépővel.

Az Orfeum 5 éve alatt hagyománnyá vált, hogy Gábriel és triója szenteste előtt a könnyűzenei irodalom legkellemesebb dalaival teremti meg a bensőséges, meghitt, ünnepi hangulatot.

Mielőtt az egyetlen pesti mulató is néhány napra pihenni megy, vendégeinkkel összebújunk egy képzeletbeli, fahéj- és mézeskalács-illatú kandalló előtt.

 


 

2015.12.29. | 21.00                                                                                                                  

Uptown Funk – Bebe, Pély Barna & DJ Gem-B

A hazai funky nagyágyúi egy színpadon: egy hamisítatlan funkybuli a legnagyobbaktól a legnagyobbakról(James Brown, Jamiroquai, Bruno Mars, Stevie Wonder).

Napjaink egyik legnépszerűbb, s egyben a party címadó dala, Mark Ronson & Bruno Mars Uptown Funk című slágere mellett olyan nagyszerű előadóktól is válogat Bebe, Pély Barna és a négytagú zenekar, mint James Brown, a Jamiroquai vagy Stevie Wonder.

Kit ne pörgetne fel az I Got You (I Feel Good), a Superstition, a Disco Inferno vagy a Play That Funky Music? S mindezt élőzenével!

Egy hamisítatlan funkybuli a legnagyobbaktól a legnagyobbakról.

A 2x45 perces koncert után DJ Gem-B, az országosan ismert és sikeres R’n’B All Stars-partysorozat producere, vezető dj-je pörgeti a legnagyobb funky slágereket rejtő lemezeket.


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek