Gondoltak egy erőset, és feldolgozták a Titanic film betétdalát metálban

2017/08/30  ·   Ajánló   ·  Juhász Vali

A budapesti SUNSET zenekar elővette Celine Dion klasszikusát, a My Heart Will Go On-t, és kicsit (?) átszabták. Auggusztus 31-én az A38 tetőteraszán meg is mutatják nektek.

Gondoltak egy erőset, és feldolgozták a Titanic film betétdalát metálban

A dalhoz klip is készült, melyben a srácok a legemblematikusabb jelenteket elevenítették meg a maguk módján, s mivel kizárólag férfiakból álló zenekarról van szó, így az egész kapott egy erőteljes bromance-os felütést.

A dalban közreműködött az az Oláh Marcell is, aki zenekarával, a Borders Of Byzantium-mal augusztus utolsó napján nyitja majd a hajós bulit. Őket követi a KIES zenekar, akik hamarosan bemutatják második nagylemezüket. Az este végén pedig a SUNSET veszi át a színpadot. Hétköznap lesz ugyan, de no para, 11-re már ágyban lehetsz.

 

KIES

A Cseh Tamás Program által támogatott kecskeméti KIES 2015 márciusában állt össze: az alapító tagok más, korábban megszűnt zenekarokban szerzett tapasztalatok után találtak egymásra. A halhatatlan rockot grunge-elemekkel vadítják, életigenlő habitusukkal felturbózott zenéjükkel lehengerlik a közönséget. Az Ez még csak a kezdet című kislemez 2015-ben, a Kaland az élet című nagylemez idén szeptemberben látott napvilágot. A srácok turnéztak a FISH!-sel, bemutatkoztak fesztiválokon (Fishing on Orfű, Malom fesztivál), és álltak az A38 színpadán az AWS-sel is. Mottó: „Nem rinyálni, csinálni!


20:50 SUNSET

A saját bevallása szerint "modern metál"-t játszó zenekar viszonylag ritkán lép fel, dobosuknak ugyanis a Fish! zenekarban is ütnivalója van. Nehéz egyeztetni a sokat koncertező Fish! bulijait a saját menedzserrel nem rendelkező Sunset koncertjeivel, hiszen az oldalukon található információk szerint a bookingot is saját maguk intézik. Pedig a szövegek jók, a zene eredeti, húzós, talán többet is ki lehetne hozni belőle. Például meg lehetne pályázni egy CSTP-s támogatást. 2017 márciusában jelent meg a zenekar első nagylemeze We Are Eternity címmel, a fent kiemelt nóta mellett erről is biztosan hallhatunk dalokat a koncerten.

 


 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek