Hangok a karanténból: a besörözéstől a rózsaszirmokig

2020/03/17  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Egyre több olyan felhívás kerül ki a FB üzenőfalára, amely online közvetített zene programot kínál. Elhatároztuk, hogy naponta 3-ra felhívjuk a figyelmet, itt az első adag!

Hangok a karanténból: naponta 3 zenei program online

1. Dropkick Murphys stream koncert

The Show Must Go On!! – tették közzé, hozzátéve, hogy 24 év óta ez volt az első olyan  St. Patrick-hétvégéjük, amikor nem koncerteztek. Ma este Bostonból fognak live stream koncertet sugározni – igazit, ahogy mondják, nem csak elpengetnek pár számot. Időzónák: 7pm Boston, 4pm San Francisco, 11pm London, 12am Berlin, 10am Sydney.

IDE KATTINTS

 

2. Milonga a Rökk Szilárd utcából

Este 9-től a Tango Harmony Budapest zenekar live stream koncertet ad. Mondtuk már párszor: legyetek nyitottak, ha nem tudjátok, mi fán terem a milonga, most meghallgathatjátok :)

 

3.  Meditáció Deva Premallal

Schwartz Dávid kollégánk nagy szerelmese az előadónak, két koncertjükön is részt vett, a legutóbbiról itt írt. Ha valaki úgy érzi (egyébként joggal), hogy a mindennapok kissé összekuszálták a gondolatait és az érzéseit, Deva Premal és Miten minden este 22.00-kor élő meditációt tart. Szerintünk nagy szükség van rájuk! Namaste!

 

 

online, stream, koncert, karantén, Dropkick Murphys, Tango Harmony Budapest, milonga, Deva Premal

 

 

Szólj hozzá!


Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

A colorStar negyedszázados jubileuma kapcsán minden héten felidéz egy évet saját, zenekari történelméből, az időgép pedig 2004-hez ért, az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

A BUSH a tavalyi rendhagyó év után október 21-22-én újra megtölti Budapest klubjait a legizgalmasabb kelet-európai előadókkal. Nappal zeneipari fejtágítás a Fészek Klubba visszatérő szakmai konferencián, ahol a nemzetközi és a hazai zeneipar legjobb szakembereitől lehet tanulni, este pedig a város legújabb klubjaiba és különleges...

Egy ragyogó tehetség a tűzhányók és gleccserek országából – Víkingur Ólafsson a Müpában

Figyelemre méltó eredetisége és egészen kivételes talentuma az utóbbi évek egyik legsikeresebb feltörekvő klasszikus zenészévé avatta az izlandi zongoraművészt, aki lemezről lemezre bizonyítja: nincsen olyan matéria, amelyből ne tudná kihozni a legjobbat. Legutóbb Mozart és kortársai műveiből rögzített egy albumravalót,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek