Hol szilveszterezel? A Random Trip a Hajón

2014. december 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Három koncert is lesz, hogy mindenkinek jó legyen: azoknak, akik esetleg éjfél előtt ágyba bújnának, és azoknak is, akik a Dunán koccintanának. De akik nem szeretnek rohangálni, Budapest leglazább élőzenés klubestjének szilveszteri különkiadását élvezhetik egész este, teljesen testre szabható formában az A38 Hajón.

Hol szilveszterezel?  A Random Trip a Hajón

A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón. Az immár négyéves, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már kinőtte saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok. A koncertsorozat vezéregyénisége Delov Jávor, a Turbo dobosa, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél, a szilveszteri, 20 órakor kezdődő koncerten például Fehér Balázs és Harcsa Veronika.


Random Trip to 2015 – Bemelegítő buli
2014. december 31., szerda 20.00-22

Koncert: Random Trip, vendégek: Fehér Balázs (Carbonfools), Harcsa Veronika, Kama.
Belépő, csak elővételben: 3000 Ft

Random Trip to 2015 – Ittkoccintós buli
2014. december 31., szerda 23.00-05.00

Koncert: Random Trip, vendégek: Gabriella Hänninen (Parov Stelar Band), Barabás Lőrinc, Ligeti György, MC Zeek, DJ Dugó.
Belépő, csak elővételben: 4500 Ft, vacsorával: 13 500 Ft.

Random Trip to 2015 – Egész estés luxus
2014. december 31., szerda 20.00-05.00

Az este során megtartott három, teljesen különböző koncerten a vendégfellépők között megfordul a Parov Stelar Band énekesnője, Gabriella Hänninen, Harcsa Veronika, MC Zeek, Fehér Balázs, Ligeti Gyuri, Barabás Lőrinc
Két koncertre és egy nagyszerű vacsorára az A38 Hajó dunai panorámás Kiállítótermében.
Belépő, kizárólag elővételben: 24 500 Ft.


 

 

Szólj hozzá!


Elválik az álompár, Pély Barna és Galambos Dorina

Elválik az álompár, Pély Barna és Galambos Dorina

Pély Barna közleményt juttatott el a 24.hu-nak, amiből kiderül, hogy az énekes és felesége, Galambos Dorina úgy döntöttek, elválnak.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ők a Billboard Music Awards 2018 nyertesei

A díjátadóra Las Vegasban került sor május 20-án. A nyertesek közül nagyon sokan fel is léptek a gálán, és emlékezetes produkciókkal színesítették a rangos eseményt.

Teát ittunk Afrikában Elizabettel – sikerült kikúrálnunk magunkat

Valahogy úgy alakult a dolog, hogy sosem voltam még KFT-koncerten, és be kell látnom, hogy ez nagy hiba volt. Többet nem fordul elő, megígérem.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek