Hol van már az ezüst nyár...?

2021/07/20  ·   Ajánló   ·  koncert.hu, MTI

Csillebércen. Vasárnap ad koncertet a Budai Szabadtéri Színházban az Ezüst Nyár zenekar.

Fotó: Ezüst Nyár Zenekar/FB

A koncert vendége lesz Békefi Viktória, Frenreisz Károly és Takáts Tamás, a nagy slágerek közül megszólal többek között az Ezüst nyár, a Ringasd el magad, a Kék asszony, a Szabadíts meg és a Miénk itt a tér.

A koncerten az LGT első három nagylemezének anyaga és néhány kislemez dalai, valamint Kovács Kati lemezéről a Várlak című nóta szólal meg.

A zenekar tagjai:

Gál Gábor: gitár, zenekarvezető
Kósa Zsolt: ének, szájharmonika
Vincze Zoli: basszusgitár, vokál
Szilágyi Tamás: billentyű, vokál
Czesznak Tamás: dob
Kemény Árpád: ének, háttérvokál
A 2021 februárjában újjáalakult Ezüst Nyár zenekar legfontosabb célkitűzése Barta Tamás zenei örökségének ápolása, dalainak, gitárszólóinak megszólaltatása, tolmácsolása. Barta  zenélt a Geminiben, a Syriusban, a Hungáriában és az LGT-ben is, a haláláról készült dokumentumfilm készítői a második részen dolgoznak már, munkájukat pereskedés nehezíti.

Ezüst Nyár zenekar, Budai Szabadtéri Színház, Békefi Viktória, Frenreisz Károly, Takáts Tamás

 

 

Szólj hozzá!


A Szigeten már négyszer is fellépett a boroshordósokkal, most a Müpába jön!

A Szigeten már négyszer is fellépett a...

Enzo Avitabile emlékezetes koncerteket adott a Szigeten, már négyszer is, de koncertteremben itthon most hallhatjuk először – természetesen legfőbb...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja.

A chicagói punkok Budapesten: jön a Rise Against a Parkba!

A hazai közönségnek is bemutatja új albumát a Rise Against – az 1999-ben alakult, komoly társadalmi felelősséget vállaló chicagói punk-rock zenekar június 14-én ad koncertet a Budapest Parkban.
Új koncertek