Homok a szélben, Korál a Barba Negrában

2015. február 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Különleges estével szolgál a Barba Negra Music Club a rockzene kedvelőinek február 6-án. A hazai rocktörténelem három és fél évtizedes múlttal rendelkező, nagy hatású csapata ezen az estén eredeti felállásban eleveníti fel zenei örökségét.

Homok a szélben, Korál a Barba Negrában

Február 6-án természetesen olyan – a mai napig kikerülhetetlen – dalok sem hiányoznak majd, mint a Homok a szélben, A kőfalak leomlanak, a Maradj velem vagy a Kölykök a hátsó udvarból.

A két dalszerző – Balázs Fecó és Fischer László – mellett természetesen jelen lesz a legjobb ritmusszekciók egyike, azaz Dorozsmai Péter és Fekete „Samu” Tibor is, megjelenítve a magyar hard rock aranykorát a Barba Negra Music Club színpadán.


A Korál vendége a Hard Chords lesz. A zalaegerszegi együttes tagjai korábban több stílusban is kipróbálták magukat, így mire Hard Chords lett belőlük, bőven tudtak tapasztalatokat szerezni. Egyetlen kivétellel: a zenekar legfiatalabb tagja, Virrasztó Márton mindössze tizenhét éves, ám gitárjátéka már most érett, valamint kiváló dalszerző. Az énekes Gál Szabolcsot a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházból ismerhetjük. Emellett bluesbandákban énekelt, s ő az együttes szövegírója. A basszusgitáros Szilágyi László ugyancsak a blues felől érkezett, alapítója volt a negyedszázada létrejött, szintén helybéli Pókhálónak. A dobos Kajos Roland pedig korábban heavy metalt éppúgy játszott, mint progresszív rockot.


 

 

Szólj hozzá!


 A P.Mobil aranylakodalmat ül!

A P.Mobil aranylakodalmat ül!

2019. Június 18-22. között negyedik alkalommal rendezik meg az Ukk&Roll rockfesztivált a Sümeg melletti Ukk községben.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Nem szerettem soha a Pici bácsi megszólítást – DTK elvitte egy körre Presser Gábort

Évek óta mindenki Pici bácsinak hívja Presser Gábort, aki egy felhajtástól mentes hetvenedik születésnap után – és egy dupla Aréna-koncert (+főpróba) előtt, ült be D. Tóth Kriszta mellé az autóba az Elviszlek magammal kamerái elé. A találkozásból egy szívbemarkolóan őszinte, kicsit nosztalgikus, kicsit nevetős beszélgetés...

Túlélt egy repülőkatasztrófát, egy autóbalesetet – most beperel mindenkit a blink-182 dobosa

Travis Barker két pert is indított az egészségügyi állapotát érintő ügyekben: az egyiket egy néhány hónapja történt autóbaleset miatt, a másikat pedig orvosi műhiba okán.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek