Homok a szélben, Korál a Barba Negrában

2015. február 03.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Különleges estével szolgál a Barba Negra Music Club a rockzene kedvelőinek február 6-án. A hazai rocktörténelem három és fél évtizedes múlttal rendelkező, nagy hatású csapata ezen az estén eredeti felállásban eleveníti fel zenei örökségét.

Homok a szélben, Korál a Barba Negrában

Február 6-án természetesen olyan – a mai napig kikerülhetetlen – dalok sem hiányoznak majd, mint a Homok a szélben, A kőfalak leomlanak, a Maradj velem vagy a Kölykök a hátsó udvarból.

A két dalszerző – Balázs Fecó és Fischer László – mellett természetesen jelen lesz a legjobb ritmusszekciók egyike, azaz Dorozsmai Péter és Fekete „Samu” Tibor is, megjelenítve a magyar hard rock aranykorát a Barba Negra Music Club színpadán.


A Korál vendége a Hard Chords lesz. A zalaegerszegi együttes tagjai korábban több stílusban is kipróbálták magukat, így mire Hard Chords lett belőlük, bőven tudtak tapasztalatokat szerezni. Egyetlen kivétellel: a zenekar legfiatalabb tagja, Virrasztó Márton mindössze tizenhét éves, ám gitárjátéka már most érett, valamint kiváló dalszerző. Az énekes Gál Szabolcsot a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházból ismerhetjük. Emellett bluesbandákban énekelt, s ő az együttes szövegírója. A basszusgitáros Szilágyi László ugyancsak a blues felől érkezett, alapítója volt a negyedszázada létrejött, szintén helybéli Pókhálónak. A dobos Kajos Roland pedig korábban heavy metalt éppúgy játszott, mint progresszív rockot.


 

 

Szólj hozzá!


Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a Velencei-tónál!

Sokfaktorost hozol? Már ma belecsapnak az ütősök a...

Idén is megrendezik az Ütős Fesztivált a Velencei-tónál: az ingyenes rendezvényre péntektől három napon át várják a közönséget az agárdi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Bezár a Dürer kert

Legalábbis erősen ez a sejtésünk a reggeli lapok átolvasása után: egy hosszadalmas felszámolási folyamat végén Garancsi István érdekeltségébe került az Ajtósi Dürer soron található egykori ELTE-ingatlan, amelyben a Dürer Kert üzemel is – írja a 24.hu.

Tópart, fehér homok, naplemente, parti – a városhatártól egy ugrásra

A Gold Record berkeibe tartozó Dj-k összefogtak azért, hogy hétköznap is meglegyen a nyaralás-feeling... Mindehhez még útlevélre sincs szükség, csak Budakalászig kell eljutni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek