Húsvéti horoszkóp és koncertkörkép a hétvégére!

2015. április 02.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Valójában mindenki teljes szívvel veti bele magát a tavaszi nagy dáridózásba, csak a Bikáknak van elegük a felhajtásból, az Oroszlánok is pipák kissé – és szerencse, ha a Skorpióknál nem borítják egymásra az ünnepi asztalt. Békés, boldog húsvétot! :)

Húsvéti horoszkóp és koncertkörkép a hétvégére!

KOS

A Kosok jókedvűen néznek az ünnep elé, örülnek a vidám programoknak, amelyeket családjukkal oszthatnak meg. Nagylelkű hangulatban vannak, szívesen ajándékozzák meg a barátaikat húsvét alkalmából, egy szívhez szóló kis aprósággal.

Koncertajánlat: 2015. április 08. ANATHEMA - Resonance Tour @ Barba Negra Music Club

Indoklás: Minden nagylelkűségére szüksége lesz, hogy a csaknem nyolcezer forintos jeggyel megajándékozza jó barátját, de higgye el: az élmény megéri: a zenekar minden nagy korszakát megidézik majd a színpadon, méghozzá az egykori tagság, így Duncan Patterson és Darren White vendégszereplésével.

BIKA

A Bikák fáradtak és levertek húsvétkor, nincs ínyükre a rokonlátogatás. A legszívesebben visszavonulnának egy jó könyv és egy üveg finom bor társaságában. Szánják az ünnep egy részét pihenésre, kikapcsolódásra.

Koncertajánlat: 2015. április 04. Müller Péter Sziámi és az ...and Friends zenekar & Pintér Béla és Társulata @ A38

Indoklás: Nos, ha otthon akar maradni, akkor biztos nem fog fájni, hogy erre a koncertre minden jegy elkelt, hiszen a hajó színpadán felvonul majd a magyar könnyűzenei underground java.

IKREK

Kiterjedt társasággal rendelkezik, barátaival szeretné megosztani az ünnepet. Úgy gondolja, hogy a húsvét alkalom az összejövetelekre, de mindenkivel úgysem tud találkozni.

Koncertajánlat: 2015. április 06. Locsolóbál a Buda Folk Banddel @ Fonó Budai Zeneház

Indoklás: Ha elméletileg nem is tud mindenkivel találkozni, azért törekedhet rá: erre nem is lehet alkalmasabb helyszín egy locsolóbálnál! Hímes tojásokat adnak és kapnak!

RÁK

A Rák szülöttek szokásukhoz híven teljes szívvel vetik bele magukat az ünnepi készülődésbe. Az ünnep lebonyolításából érzelmi kérdést csinálnak, saját magukat teszik felelőssé mindenki más jó közérzetéért.

Koncertajánlat: 2015. április 03. ZORÁN @ Marczibányi Téri Művelődési Központ

Indoklás: Zorán is legalább ekkora elhivatottsággal veti bele magát tavaszi koncertturnéjába. Adja át egy estére a felelősséget neki: sem ön, sem partnere nem fog csalódni az ÜNNEPi koncertben!

OROSZLÁN

Mérges hangulatban vannak az Oroszlán szülöttek, terhükre van a húsvéti jövés-menés. A munkahelyen is feszült a hangulat, így a stressz az ünnep idején is megmarad.

Koncertajánlat : 2015. április 05. TV MANCI, SATÖBBI SZÜLETÉSNAP @ Gödör Klub

Indoklás: Teli torokból üvöltheti, hogy „OSZOLJATOK FEL!” és „HÜLYE VAGY, PETHŐ!!!” - senki sem fog felháborodni, mert a Satöbbi koncerteken ez kötelező! Mindez segít majd elűzni a stresszt. A koncertek után a '70-es '80-as és '90-es évek legjobb és legrosszabb zenéire tánc, amíg bírjátok!

SZŰZ

A jegy szülöttei párjukkal szeretnék ünnepelni a húsvétot, romantikus hangulatban vannak. Szívesen halmozzák el a kedvest ajándékokkal, minden kívánságát lesik.

Koncertajánlat: 2015. április 05. KHJ (Kaukázus) MARATON - koncert & könyvbemutató @ Hunnia Bisztró

Indoklás: kettőt egy csapásra: vehet a kedvesnek egy koncertbelépőt és egy könyvet is. Ráadásul további programokról nem is kell gondoskodni, hiszen 5*50 perces maratoni hosszúságú koncert lesz ez.Éjfél után locsolkodni ér!

MÉRLEG

Szívesen szorgoskodnak a Mérleg szülöttek, hogy megteremtsék a húsvéti hangulatot. Saját kezűleg dekorálják a lakást, és a menü is csodálatos lesz!

Koncertajánlat: 2015. április 05. Margaret Island @ GMK

Indoklás: A zenekar is hasonló igényességgel készül a bulira: mindamellett, hogy játszanak néhány új dalt, melyekben a nyugati hatások (Mumford and Sons, Passenger) keverednek népzenei elemekkel is, különleges színpadképpel is készülnek!

SKORPIÓ

Úgy érzik, hogy némi megbeszélnivalójuk is akadna a családtagokkal, így nem árt megteremteni a békés hangulatot. A legjobb, ha kiadós, családi ebédet főznek, hiszen tele hassal mindenkinek jobb a hangulata.

Koncertajánlat: 2015. április 05.Dirty Dance @ Rocktogon

Indoklás: Valójában nem rendelkezünk ennél konkrétabb információkkal, a honlap sokkal többet nem árul el... De a kiadós kajálás/veszekedés után egy egész estés dirty dance biztosan jót tesz majd a kalóriáknak...

NYILAS

A Nyilas szülöttek barátságos hangulatban vannak, szeretnének minél nagyobb társaságban ünnepelni. A kapcsolatok mindig fontosak számukra, kiterjedt társasággal rendelkeznek.

Koncertajánlat: 201. április 4. Starfuckers Night - Feuer Frei (Rammstein Tribute) @ Dürer kert

Indoklás: A Dürerben biztosan elég nagy társaság gyűlik majd össze... Ráadásul a koncertek után a party folytatódik, középpontban a Nine Inch Nails, a Marilyn Manson, a Laibach, a Rammstein, a Ministry, a Prodigy zenéi. Kiváló kapcsolatok!

BAK

Nem szabad abba a hibába esniük, hogy méregdrága húsvéti meglepetéseket vesznek. Gyakran valami apró kis kedvesség nagyobb hatással jár! Nem is maga az ajándék a fontos, hanem inkább a figyelmesség!

Koncertajánlat: 2015. április 03. Balkan Party @ Mika Tivadar Mulató

Indoklás: Erre a bulira igazán nem méregdrága a belépő, mivel ingyenes. Cserébe garantáltan kapnak egy raklap fülbemászó balkán dallamot és egy egész estés táncot!

VÍZÖNTŐ

Megtörténhet, hogy párjuk a készülődés hevében veszekedést kezdeményez, de a Vízöntők most annyira elnézőek, hogy megmarad a békés hangulat. Megszelídíthetik Őt egy stílusos húsvéti meglepetéssel.

Koncertajánlat: 2015. április 05. Sex Action @ Zúzda

Indoklás: Nos, ha már eltelt a nap a visszafojtott indulatok jegyében, ideje kiengedni a gőzt egy alapos zúzással, és persze némi szex sem árt...

HALAK

A Halak nyitott hangulatban vannak, érdemes minél nagyobb társaságot hívni az ünnepre. Felveheti a kapcsolatot a régen látott rokonokkal is.

Koncertajánlat: 2015. április 04. Helyes Beat @ Columbus Pub

Indoklás: A rokonok között biztosan lesznek olyanok, akik számára a húsvét vallásos ünnep. Na, ők nagyon fogják szeretni a magyar gospelegyüttes istendicsőítő dalait.


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek