Húsvéti horoszkóp és koncertkörkép a hétvégére!

2015. április 02.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Valójában mindenki teljes szívvel veti bele magát a tavaszi nagy dáridózásba, csak a Bikáknak van elegük a felhajtásból, az Oroszlánok is pipák kissé – és szerencse, ha a Skorpióknál nem borítják egymásra az ünnepi asztalt. Békés, boldog húsvétot! :)

Húsvéti horoszkóp és koncertkörkép a hétvégére!

KOS

A Kosok jókedvűen néznek az ünnep elé, örülnek a vidám programoknak, amelyeket családjukkal oszthatnak meg. Nagylelkű hangulatban vannak, szívesen ajándékozzák meg a barátaikat húsvét alkalmából, egy szívhez szóló kis aprósággal.

Koncertajánlat: 2015. április 08. ANATHEMA - Resonance Tour @ Barba Negra Music Club

Indoklás: Minden nagylelkűségére szüksége lesz, hogy a csaknem nyolcezer forintos jeggyel megajándékozza jó barátját, de higgye el: az élmény megéri: a zenekar minden nagy korszakát megidézik majd a színpadon, méghozzá az egykori tagság, így Duncan Patterson és Darren White vendégszereplésével.

BIKA

A Bikák fáradtak és levertek húsvétkor, nincs ínyükre a rokonlátogatás. A legszívesebben visszavonulnának egy jó könyv és egy üveg finom bor társaságában. Szánják az ünnep egy részét pihenésre, kikapcsolódásra.

Koncertajánlat: 2015. április 04. Müller Péter Sziámi és az ...and Friends zenekar & Pintér Béla és Társulata @ A38

Indoklás: Nos, ha otthon akar maradni, akkor biztos nem fog fájni, hogy erre a koncertre minden jegy elkelt, hiszen a hajó színpadán felvonul majd a magyar könnyűzenei underground java.

IKREK

Kiterjedt társasággal rendelkezik, barátaival szeretné megosztani az ünnepet. Úgy gondolja, hogy a húsvét alkalom az összejövetelekre, de mindenkivel úgysem tud találkozni.

Koncertajánlat: 2015. április 06. Locsolóbál a Buda Folk Banddel @ Fonó Budai Zeneház

Indoklás: Ha elméletileg nem is tud mindenkivel találkozni, azért törekedhet rá: erre nem is lehet alkalmasabb helyszín egy locsolóbálnál! Hímes tojásokat adnak és kapnak!

RÁK

A Rák szülöttek szokásukhoz híven teljes szívvel vetik bele magukat az ünnepi készülődésbe. Az ünnep lebonyolításából érzelmi kérdést csinálnak, saját magukat teszik felelőssé mindenki más jó közérzetéért.

Koncertajánlat: 2015. április 03. ZORÁN @ Marczibányi Téri Művelődési Központ

Indoklás: Zorán is legalább ekkora elhivatottsággal veti bele magát tavaszi koncertturnéjába. Adja át egy estére a felelősséget neki: sem ön, sem partnere nem fog csalódni az ÜNNEPi koncertben!

OROSZLÁN

Mérges hangulatban vannak az Oroszlán szülöttek, terhükre van a húsvéti jövés-menés. A munkahelyen is feszült a hangulat, így a stressz az ünnep idején is megmarad.

Koncertajánlat : 2015. április 05. TV MANCI, SATÖBBI SZÜLETÉSNAP @ Gödör Klub

Indoklás: Teli torokból üvöltheti, hogy „OSZOLJATOK FEL!” és „HÜLYE VAGY, PETHŐ!!!” - senki sem fog felháborodni, mert a Satöbbi koncerteken ez kötelező! Mindez segít majd elűzni a stresszt. A koncertek után a '70-es '80-as és '90-es évek legjobb és legrosszabb zenéire tánc, amíg bírjátok!

SZŰZ

A jegy szülöttei párjukkal szeretnék ünnepelni a húsvétot, romantikus hangulatban vannak. Szívesen halmozzák el a kedvest ajándékokkal, minden kívánságát lesik.

Koncertajánlat: 2015. április 05. KHJ (Kaukázus) MARATON - koncert & könyvbemutató @ Hunnia Bisztró

Indoklás: kettőt egy csapásra: vehet a kedvesnek egy koncertbelépőt és egy könyvet is. Ráadásul további programokról nem is kell gondoskodni, hiszen 5*50 perces maratoni hosszúságú koncert lesz ez.Éjfél után locsolkodni ér!

MÉRLEG

Szívesen szorgoskodnak a Mérleg szülöttek, hogy megteremtsék a húsvéti hangulatot. Saját kezűleg dekorálják a lakást, és a menü is csodálatos lesz!

Koncertajánlat: 2015. április 05. Margaret Island @ GMK

Indoklás: A zenekar is hasonló igényességgel készül a bulira: mindamellett, hogy játszanak néhány új dalt, melyekben a nyugati hatások (Mumford and Sons, Passenger) keverednek népzenei elemekkel is, különleges színpadképpel is készülnek!

SKORPIÓ

Úgy érzik, hogy némi megbeszélnivalójuk is akadna a családtagokkal, így nem árt megteremteni a békés hangulatot. A legjobb, ha kiadós, családi ebédet főznek, hiszen tele hassal mindenkinek jobb a hangulata.

Koncertajánlat: 2015. április 05.Dirty Dance @ Rocktogon

Indoklás: Valójában nem rendelkezünk ennél konkrétabb információkkal, a honlap sokkal többet nem árul el... De a kiadós kajálás/veszekedés után egy egész estés dirty dance biztosan jót tesz majd a kalóriáknak...

NYILAS

A Nyilas szülöttek barátságos hangulatban vannak, szeretnének minél nagyobb társaságban ünnepelni. A kapcsolatok mindig fontosak számukra, kiterjedt társasággal rendelkeznek.

Koncertajánlat: 201. április 4. Starfuckers Night - Feuer Frei (Rammstein Tribute) @ Dürer kert

Indoklás: A Dürerben biztosan elég nagy társaság gyűlik majd össze... Ráadásul a koncertek után a party folytatódik, középpontban a Nine Inch Nails, a Marilyn Manson, a Laibach, a Rammstein, a Ministry, a Prodigy zenéi. Kiváló kapcsolatok!

BAK

Nem szabad abba a hibába esniük, hogy méregdrága húsvéti meglepetéseket vesznek. Gyakran valami apró kis kedvesség nagyobb hatással jár! Nem is maga az ajándék a fontos, hanem inkább a figyelmesség!

Koncertajánlat: 2015. április 03. Balkan Party @ Mika Tivadar Mulató

Indoklás: Erre a bulira igazán nem méregdrága a belépő, mivel ingyenes. Cserébe garantáltan kapnak egy raklap fülbemászó balkán dallamot és egy egész estés táncot!

VÍZÖNTŐ

Megtörténhet, hogy párjuk a készülődés hevében veszekedést kezdeményez, de a Vízöntők most annyira elnézőek, hogy megmarad a békés hangulat. Megszelídíthetik Őt egy stílusos húsvéti meglepetéssel.

Koncertajánlat: 2015. április 05. Sex Action @ Zúzda

Indoklás: Nos, ha már eltelt a nap a visszafojtott indulatok jegyében, ideje kiengedni a gőzt egy alapos zúzással, és persze némi szex sem árt...

HALAK

A Halak nyitott hangulatban vannak, érdemes minél nagyobb társaságot hívni az ünnepre. Felveheti a kapcsolatot a régen látott rokonokkal is.

Koncertajánlat: 2015. április 04. Helyes Beat @ Columbus Pub

Indoklás: A rokonok között biztosan lesznek olyanok, akik számára a húsvét vallásos ünnep. Na, ők nagyon fogják szeretni a magyar gospelegyüttes istendicsőítő dalait.


 

 

Szólj hozzá!


Csak most búcsúztatták el Aviciit

Csak most búcsúztatták el Aviciit

Avicii családja, barátai és rajongóinak százai gyűltek össze Svédországban pénteken, hogy emlékezzenek a DJ-re. Arról nem szólnak a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Az opera szórakoztatóbb változata – UPeramesék Papagénóval Újpesten

Az opera manapság nem az a műfaj, amit önként választanak a fiatalok kellemes időtöltés céljából, pedig ugyanolyan szórakoztató is lehet, mint bármely más gyermekeknek szánt darab. Hábetler András operaénekes, rendező, a Magyar Állami Operaház gyermek és ifjúsági műsorai és a Budapesti Fesztiválzenekar nagy sikerű...

Andrea Bocelli állandó karmesterével Budapestre érkezik az IL VOLO!

A klasszikus és pop-zene határait feszegető, világszerte népszerű három fiatal olasz énekes alkotta trió koncertjét végre a hazai közönség is élőben élvezheti: az együttes 2018. december 10-én a Papp László Sportarénában lép fel.

Terence Hill titokban ismét nálunk járt

Arról már beszámoltunk, hogy a világsztár február 16-án ismét Magyarországra érkezik a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként. Azt is megírtuk, hogy kisorsolnak egy buggyt. Az új infó az, hogy a jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta Terence Hill, melynek során titokban ismét hazánkban járt.

Annyira visszavonul Michael Bublé, hogy turnéra indul: Bécsben is koncertezik!

Azt innen nehéz megmondani, hogy az újságíró kergette a szenzációt vagy Bublé beszélt félre, mindenesetre felröppent a hír, hogy a népszerű énekes visszavonul a nagyközönségtől, csak stúdiózni fog.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek