Indul a szabadtéri mozi és koncertekkel is vár a Várkert Bazár

2020/07/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu, MTI

Szabadtéri programokkal indul újra a Várkert Bazár. A tényleg csodálatos, dunai panorámával bíró helyszínen többek között kertmozis előadások, zenei produkciók, irodalmi estek és tematikus séták gazdagítják a programkínálatot.

Indul a szabadtéri mozi és koncertekkel is vár a Várkert Bazár

A zenei programban egyelőre két tétel szerepel: a Balázs Elemér Group jubileumi lemezbemutató koncertje július 23-án lesz, augusztus 15-én pedig a The Carbonfools Naplemente című koncertjével várják a szervezők az érdeklődőket.

2020. július 15-én elindul a VárKERT Mozi sorozata, ahol a közelmúlt legjobb magyar alkotásait (végre nem 100 éves filmek...) tekinthetik meg a filmkedvelők a szabadtéri, kutyabarát helyszínen. Első alkalommal a Foglyok című alkotás lesz látható, a filmhez kapcsolódó online beszélgetésen pedig Deák Kristóf Oscar-díjas rendező és Sodró Eliza színművész vesz részt.

További vetítések

A budai Vár a Zenélő Budapest július 2. és augusztus 27. között zajló, ingyenes koncertsorozatának is helyet ad, a Magyar Nemzeti Galéria előtt, a Savoyai-teraszon pedig minden szombaton és vasárnap erdélyi népzene várja az érdeklődőket. Aki pedig a huszárruhás rézfúvósokat preferálja, annak jó hír, hogy a Várkert Bazár Gloriette-nél pedig minden pénteken rövid koncertet adnak majd.

Minden infó itt.

Várkert Bazár, koncertek, kertmozi, Zenélő Budapest, Balázs Elemér Group, The Carbonfools

Kapcsolódó esemény

 

 

Szólj hozzá!


Dunaújvárosban törölték, most Kolozsváron sem rendezik meg a Cityrocksot

Dunaújvárosban törölték, most Kolozsváron sem...

A szegedi és a tavalyi kecskeméti össznépi zenélés sikerén felbuzdulva a szervezők idén Dunaújvárost jelölték meg a térképen elfoglalandó...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Robert Redford mellé KELL a Streisand!

Megérkezett a Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével készült romantikus vígjáték, a HAB előzetese.

Rockklasszikusok bélyegen: az Omegával indul a sorozat

Arról már beszámoltunk, hogy Nagy-Britanniában az emlékérme után bélyegsorozat is készül a Queen tiszteletére, most örömmel adunk hírt arról, hogy immáron a zenészekre is gondolt a Magyar Posta – reméljük, Benkő László lábadozását is megsegíti ez az esemény.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek