Indul a szabadtéri mozi és koncertekkel is vár a Várkert Bazár

2020/07/10  ·   Ajánló   ·  koncert.hu, MTI

Szabadtéri programokkal indul újra a Várkert Bazár. A tényleg csodálatos, dunai panorámával bíró helyszínen többek között kertmozis előadások, zenei produkciók, irodalmi estek és tematikus séták gazdagítják a programkínálatot.

Indul a szabadtéri mozi és koncertekkel is vár a Várkert Bazár

A zenei programban egyelőre két tétel szerepel: a Balázs Elemér Group jubileumi lemezbemutató koncertje július 23-án lesz, augusztus 15-én pedig a The Carbonfools Naplemente című koncertjével várják a szervezők az érdeklődőket.

2020. július 15-én elindul a VárKERT Mozi sorozata, ahol a közelmúlt legjobb magyar alkotásait (végre nem 100 éves filmek...) tekinthetik meg a filmkedvelők a szabadtéri, kutyabarát helyszínen. Első alkalommal a Foglyok című alkotás lesz látható, a filmhez kapcsolódó online beszélgetésen pedig Deák Kristóf Oscar-díjas rendező és Sodró Eliza színművész vesz részt.

További vetítések

A budai Vár a Zenélő Budapest július 2. és augusztus 27. között zajló, ingyenes koncertsorozatának is helyet ad, a Magyar Nemzeti Galéria előtt, a Savoyai-teraszon pedig minden szombaton és vasárnap erdélyi népzene várja az érdeklődőket. Aki pedig a huszárruhás rézfúvósokat preferálja, annak jó hír, hogy a Várkert Bazár Gloriette-nél pedig minden pénteken rövid koncertet adnak majd.

Minden infó itt.

Várkert Bazár, koncertek, kertmozi, Zenélő Budapest, Balázs Elemér Group, The Carbonfools

 

 

Szólj hozzá!


Az élet írta: megjelent az Omega új albuma, a Testamentum

Az élet írta: megjelent az Omega új albuma, a Testamentum

"Ezt nagyon meredeken intézte az élet" – mondta Kóbor János az MTI-nek.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tulpa-gyorstalpaló, avagy mi a célja egy rockzenekarnak 2020-ban Magyarországon?

De mi az a Tulpa? A lexikon szerint a tulpa egy olyan különleges szellemi entitás – gyakorlatilag egy energiákból alkotott lény –, melyet csak kivételes képességű beavatottak tudnak létrehozni.

I want to break free – Vadpartikra vadászik a francia rendőrség

Az általános karantén október 30-i kihirdetése óta minden magánrendezvény tiltott Franciaországban. A több száz fős bulik nagyon ritkák és általában a rendőrség tudomására jutnak, inkább a 20-30 fős házibulik rendszeresek az erre a célra kibérelt lakásokban. Azért van példa a nagy bulikra is...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek