Ingyen fesztivállal nyit a Siófoki Nagystrand a hétvégén

2019/05/16  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Új rendezvénnyel gazdagodik 2019-ben a siófoki programkínálat. Idén először, hagyományteremtő szándékkal indul a Strand Szezonnyitó május 17-19. között, megünnepelve a nyári szezon kezdetét. Az ingyenes rendezvényen fellép Király Viktor és a Magna Cum Laude is.

Fotó: plazssiofok.hu

Míg a korábbi években a Pünkösdi Szezonnyitóval indult a nyár Siófokon, a nagy érdeklődésre való tekintettel külön rendezvényt kapott a Nagystrand megnyitása. Azaz, nem kell júniusig várni, már május közepén háromnapos programmal ünnepli az újabb nyári szezon kezdetét a város. Bár az időjárási viszonyokat tekintve egyelőre a fürdőruhák még vígan pihennek a szekrények mélyén, ha csobanásra nem is, egy jó koncerthez mindenképpen alkalmas célpont lehet a Nagystrand a hétvégén.

A gyerekeket és családokat óriáskerék, dodzsem, ugrálóvár és más játékok várják, illetve vásárosok és gasztrokereskedők is kitelepülnek, úgyhogy biztos előkerül a lángos, a palacsinta és a hekk is a sütőből.

A Strand Szezonnyitó első napján, pénteken 17 órától a Plázson az Egerszegi Akusztik koncertjével kezdődik a program, este pedig érkezik a Király Viktor and the Dreamers.

Szombaton már 16 órától lesz koncert: a Tücsök gyerekzenekar lép fel, akiket egy népszerű bulizenekar, a Cool Miners követ. A nap fő fellépője a Magna Cum Laude lesz, akik hosszú idő után adnak újra koncertet Siófokon.

Vasárnap szintén egy gyerekzenekar, a Fülemüle műsorával indul a program 16 órakor. Őket a popslágerekkel érkező Popdealers követi, majd a fergeteges retro rock and rollt játszó Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar koncertje zárja a Strand Szezonnyitót. A háromnapos rendezvény alatt a siófoki Nagystrand és minden koncert ingyenes látogatható.

Siófok, Nagystrand, Magna Cum Laude, Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar, Király Viktor, koncert, 2019

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek