Az Év Koncertje 2019 – Íme, a nyertesek!

Az immáron hagyományos verseny célja most is az volt, hogy kiderüljön: a 2019-ben Magyarországon megrendezett koncertek közül – szép számmal akadtak, nem is akármilyenek – melyek voltak a legjobbak.

Az Év Koncertje 2019 – Íme, a nyertesek!
Indul AZ ÉV KONCERTJE 2019 szavazatgyűjtés!

Indul AZ ÉV KONCERTJE 2019 szavazatgyűjtés!

Február 11-én kezdetét vette AZ ÉV KONCERTJE díjra történő szavazás, ami egészen február 24-ig tart. A döntés most is a Ti kezetekben van! ;)
 
Elindult AZ ÉV KONCERTJE 2019 szavazás!

Elindult AZ ÉV KONCERTJE 2019 szavazás!

Foo Fighters, Ed Sheeran, Thirty Seconds To Mars, Iggy Pop, Zaz, Dead Can Dance, Giorgio Moroder, Toto, Dropkick Murphys, VOLT, Sziget, Balaton Sound, Tankcsapda, Halott Pénz, Quimby, Rúzsa Magdi? Ha fel kellene sorolnunk 2019 gazdag kínálatának összes koncertjét, napestig itt ülhetnénk. De...
 
 
Fotó: Pexels.com

Megvan, melyik 100 magyar számot játszották tavaly a legtöbbször a rádiók

Mi több, összesített éves listát készített a Mahasz 9 másik kategóriában is, de mi most csak a magyar mezőnyt, vagyis a Magyar Rádiós Top 100-at vesszük górcső alá, abból is az első tízet emeljük ki.
 
Újpesti Karácsonyi Vásár

Carbonfools, Tolvai Reni, Caramel: koncertek az újpesti karácsonyi vásárban

November 29. és december 23. között, 4 hétvégén át tart a koncertekkel tarkított Karácsonyi Vásár Újpesten a Szent István téren, ahol egy ideiglenes jégpályával is készülnek a szervezők. A programok természetesen ingyenesen látogathatók.
 
Film készült a kerekesszékes srácról, aki rapityára törte Dave Grohl gitárját a Szigeten

Film készült a kerekesszékes srácról, aki rapityára törte Dave Grohl gitárját a Szigeten

Gal Mizrachi akkor vált világhírűvé, amikor az idei Sziget Nagyszínpadán – a zenekar biztatására – a földhöz vágta a Foo Fighters frontemberének gitárját.
 
Fotó: vehir.hu

Ezt a hangvillát nem használják majd minden nap

Második alkalommal díjazták a hazai könnyűzenében minőségi alkotásokat nyújtó zenészeket, zenekarokat Veszprémben – a Hangvilla jóvoltából. A díjazottak januárban közös koncertet is adnak majd.
 
 
Fotó: wikimetal.com

Új klippel jelentkezik az első YouTube-gitáros, aki megmentette a Bon Jovit

Phil X – született Theofilos Xenidis – a kétezres évek második felében az első Youtube-gitáros volt, később pedig ő váltotta Richie Samborát a Bon Joviban. A világhírű rockzenekar mellett olyanokkal dolgozott, mint Chris Cornell, Avril Lavigne, Adam Lambert, Kelly Clarkson, Orianthi,...
 
Fotó: Király Viktor/FB

MTV EMA: Király Viktor hozta el a régiós koronát

November 3-án hirdették ki az idei MTV EMA nyertesek nevét, a szokásos showműsorral fűszerezve, ahol Taylor Swift, a BTS, Billie Eilis és Halsey is duplázott, míg az egykori Oasis-frontember, Liam Gallagher életműdíjat kapott.
 
Fotó: The Rasmus Facebook

Időutazás a Rasmus-szal a Barba Negrában

Remek kis időutazós esténk volt pénteken a The Rasmus zenekar jóvoltából, akik a 15. szülinapját ünneplő legendás Dead Letters albumuk turnéja kapcsán faroltak be a Barba Negrába. És milyen jól tették! :)
 
Szabadságkoncert 2019

Ingyenes Szabadságkoncert a Millenárison október 23-án

Aki rendhagyó módon szeretne ünnepelni október 23-án, annak irány a Millenáris, ahol ingyenes koncertekkel várják a látogatókat.
 
II.Nemzetek sajtfesztiválja

Sajtból lesz a Budapest Bár

Október 19-én második alkalommal kerül megrendezésre a Folyondár utcai Vasas Sportcentrumban a Nemzetek Sajtfesztiválja, ahol a finom falatok mellett színpadra lép Fűzy Gábor bárzongorista, a Peet Project és a Budapest Bár is.
 
Terézvárosi búcsú

Koncertek, kocsmatúra, vásár: a hétvégén Terézvárosi búcsú!

Október 12-13-án a Terézvárosban a búcsúé a főszerep. A kétnapos ingyenes rendezvényen fellép többek Kovács Kati, a Honeybeast, a Balkan Fanatik, a Kolompos, és a PASO is gyerekeknek szánt műsorával.
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek