Ingyenes koncert: Pély Barna új zenekara a Dürer Kertben - B The First

2015. július 27.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Ismerős nevek, új zenekarok, Cseh Tamás program, ingyenes buli és Dürer kert. Reméljük, jó idő lesz, mert szeretnénk élvezni az előző mondat minden elemének áldásos hatását, és megnézni-meghallgatni azt, hogy miként néz ki magyar zenekarok esetében a van élet a hírnéven túl/mellett/mögött–projekt. Meg lesz Galambos Dorina is.

Ingyenes koncert: Pély Barna új zenekara a Dürer Kertben - B The First

A B The First blues-rock zenekart 2011-ben alapította Pély Barnabás. Elektromos gitár, torzítók, effektek, vocoder, lendület: a trió felállású zenekar számos bemutatkozott már, így jelen volt a legutóbbi Hangfoglaláson, szerepelt a Balcony TV-ben és debütált a Fábry Show-ban is. Tagok: Pély Barnabás - ének, gitár, Péterfi Attila - basszusgitár, Kottler Ákos - dobok.

A B The First vendégei a baráti körből kerültek ki: a 2009 áprilisában alakult Bonus Track örömzenélő társaságként indult, de a közönségsikerek hatására igazi koncertzenekarrá transzformálódott és rendszeresen fellép budapesti klubokban és az utóbbi időkben fesztiválokon is. Saját dalok mellett elsősorban ismert és néha méltatlanul elfeledett számokat játszanak saját felfogásban. Tagok: Suga János - ének, Fényes Gábor - basszusgitár, Giret Gábor - gitár, Hudák Imi - gitár, Kottler Ákos - dob.


A River Of Lust 2014-ben alakult Galambos Dorina vezette trió indie rockot játszik blues alapokon, megfűszerezve egy óriási adag pszichedeliával. Tagok: Galambos Dorina - ének, Erdős Szabolcs - gitár, Almási Tamás - dob.


Időpont: 2015. július 30., 19.00
Helyszín: Dürer Kert (XIV. Ajtósi Dürer sor 19-21.), kerthelyiség
Jegyár: ingyenes

A koncertet a Cseh Tamás Program támogatja.


 

 

Szólj hozzá!


Táncolj, Debrecen!

Táncolj, Debrecen!

Az idén első alkalommal nem augusztus 20-án, hanem egy nappal később ér véget a debreceni virágkarnevál: ma este Ráadás - táncol a város...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Dupla koncerttel ünnepel a Csík Zenekar

Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar.

A 18+-os buli – DreherFeszt

Sörkülönlegességekkel, koncertekkel, sörgyári túrával és számos egyéb programmal várja a közönséget a DreherFeszt szeptember 1-jén a Dreher Sörgyárak területén.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek