Irgalmatlan este lesz: Alestorm és Firkin a Flogging Molly előtt a Track-ben!

2015/06/12  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Bátran állíthatjuk, hogy a Dunáig, de mivel az nincs annyira messze: azon is túl fog folyni a sör július 19-én, amikor is egy várva-várt koncerttel a Flogging Molly lép a Barba Negra Track színpadára, és már azt is tudhatjuk, hogy a bemelegítés a skótoktól és hazánkból érkezik majd.

Irgalmatlan este lesz: Alestorm és Firkin a Flogging Molly előtt a Track-ben!

A három bandát persze nem csak a legfinomabb nedűknek való hódolás köti össze, hanem a zene szeretete is, mellyel pillanatok alatt táncra képesek perdíteni a legnagyobb tömegeket is. A kezdő löketet ehhez hazai vonalról a Firkin adja meg, akik garantáltan elindítják majd a féktelen mulatozást, hogy aztán átvegye a terepet tőlük egy skót kalóz brigád, az Alestorm. A srácok eddig négy nagylemezen idézték meg a tengeri portyák hangulatát, melyek közül a legutóbbi tavaly látott napvilágot Sunset on the Golden Age címmel.

Az ír kocsmapunkot nem csak a tengeren innen művelik kiválóan. Legjobb példa erre a Flogging Molly, akik az Egyesült Államokból érkeznek hozzánk, hogy fantasztikus hangulatot varázsoljanak a színpadon. Persze azért a kötelékek azért itt is adottak, egy igazi ír, Dave King vezeti az 1997-ben, Los Angelesben alakult zenekart, melyben a punk rock attitűd mellett jól megférnek az olyan autentikus kelta hangszerek, mint a hegedű, a mandolin, vagy a harmonika is. „Nem vagyunk egy tradicionális banda. Hatással van ránk, és inspirál minket a hagyományos ír zene, de nem kérdés, hogy mi csavarintunk rajta egyet.” -mondta a frontember.


 

 

Szólj hozzá!


Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek