Iskolásokkal énekelt Tankcsapdát a Budapest Voices

2014/12/02  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Szent Gellért téri metrós koncertje után egy újabb különleges helyszínen, a Szigetszentmiklósi Battyhány Kázmér Gimnáziumban koncertezett a Budapest Voices.

Iskolásokkal énekelt Tankcsapdát a Budapest Voices

Az énekegyüttes az Adjon az ég című átdolgozását az iskola kórusával együtt adta elő, így közel százan énekelték a Tankcsapda dalát. 

A Szigetszentmiklósi Battyhány Kázmér Gimnázium meghívására a tanintézményben adott koncertet hétfő délelőtt a Budapest Voices. Az 1 órás repertoárba egy különlegesség is belefért, ráadásul a fellépés legelején, amikor az iskola nagy létszámú kórusával énekelték az Adjon az ég című feldolgozást. A koncertet mintegy 600 tanuló és a teljes tanári kar tekintette meg.

Az underground átdolgozásaival ismertté vált együttes szeptemberben rendhagyó módon, saját újságja, a Budapest Voices Magazin mellékleteként jelentette meg Alternatívák című nagylemezét. A Relay és Inmedio hírlapárusító helyeken, valamint a popshop.hu-n kapható CD 12 átiratot tartalmaz, többek közt a Quimby, a Hiperkarma, a Tankcsapda, a Péterfy Bori & Love Band, az Anna and the Barbies és a Magashegyi Underground zenekaroktól.

A Budapest Voices a fővárosban legközelebb 2015. január 2-án a MOM Kulturális Központban lép fel.

Az énekegyüttes debütáló lemezének dalait és az albumon nem hallható átdolgozásait adja elő az Újévi Nagykoncerten. Az ünnepi fellépés lesz az első olyan estjük, amit kizárólag kényelmesen, ülőhelyeken lehet megtekinteni az impozáns színházteremben.

Fotók: Rosta Márk


Képtár

  • Iskolásokkal énekelt Tankcsapdát a Budapest Voices kép 38827
  • Iskolásokkal énekelt Tankcsapdát a Budapest Voices kép 38829
  • Iskolásokkal énekelt Tankcsapdát a Budapest Voices kép 38830
 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek