Jesus Loves Electro: ezúttal nem lesz szesztilalom!

2015. február 23.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Sikeres múlt évi koncertje után ismét hazánkba látogat a Jesus Loves Electro. A norvég banda a CrossSound 2015-ös programsorozatának első eseményére érkezik, és a PRLMNT-ben lép fel február 28-án.  

Jesus Loves Electro: ezúttal  nem lesz szesztilalom!

Tavaly sokan felkapták a fejüket arra a hírre, hogy keresztény fiatalok könnyűzenei fesztivált szerveztek CrossSound néven. A rendezvény sikere után a szervezők télen sem hagyják magára a nyáron összekovácsolódott közösséget: a fesztivál egyik legnagyobb sikerét hívták meg újra Magyarországra.

Az oslói Jesus Loves Electro a pörgős elektronikus tánczene segítségével igyekszik megszólítani a keresztény értékekre nyitott fiatalokat. „Ez egy olyan buli lesz, ahová a keresztény fiatalok nyugodtan elhozhatják a nem hívő barátaikat is, és megmutathatják nekik, hogy ez nem csak a nagymama vallása.” – mondta Németh Bálint, a CrossSound főszervezője.

A ShoeShine-nal közösen szervezett bulin a Jesus Loves Electro előtt Andelic Jonathan és zenekara nyitja az estét, akik Magyarországon egyedülálló gospel dicsőítéssel készülnek. Utánuk RnB és soul szerzeményeivel Johnny K. Palmer lép fel, aki Budapesten született egy jamaicai lelkipásztor legidősebb fiaként. A koncertek után a ShoeShine partysorozat rezidens DJ-i (Huszár, Bazsik, Silversound) tolják hajnalig a bulit.

Az este folyamán fellép a SAPP téradaptációs street dance csapat, valamint a kortárs tánc fiatal képviselői Csángóbugi előadásukkal, Petrovics Sándor koreografálásában.

A bulinak Budapest egyik legmenőbb új klubja, a Nyugati térnél található PRLMNT (“parlament”) ad otthont. Bár a nyári fesztiválon alkoholt nem lehetett kapni, a téli bulin nem lesz szesztilalom. Az est folyamán 16 éves kortól várják a fiatalokat, alkoholt azonban csak felnőttek vásárolhatnak.

Időpont: 2015. február 28. (szombat)

Helyszín: PRLMNT (Budapest, VI. Teréz körút 62.)

 Kapunyitás 19.00-kor, a javasolt dress code fehér vagy neon színű ruházat.


A vajtai Zichy-kastély területén 2014. augusztus elején megrendezett első CrossSound fesztivál hagyományteremtő célzattal indult el. A háromnapos fesztiválon a 16 nagy koncert mellett több mint 20 művészeti ág képviselői tartottak workshopot, és több mint 100 programon vehettek részt az érdeklődők. 


 

 

Szólj hozzá!


Száz év kihagyás után új klipet forgatott a Satöbbi – elég jó lett!

Száz év kihagyás után új klipet forgatott a...

Legutóbb a búr háború idején – mondjuk, az kicsit régebben volt, mint 100 éve.... – fordult elő, hogy a zenekar klipet forgatott. Aztán jött a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

60 millióért kelt el Prince ikonikus sárga gitárja

A rajongóknak lehetősége volt egy aukció keretein belül megvásárolni a zenész értéktárgyait. Az eseményre New Yorkban, a Hard Rock Caféban került sor még május 18-án.

Magyarországra jönnek az angol hercegi pár osztálytársai

Budapesten az Arénában, Debrecenben pedig a Főnix Csarnokban is fellép jövő januárban az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, az idén 10. születésnapját ünneplő Blake.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek