Jön a Bohemian Betyars Extra Turbó kiadása

2015/10/19  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Minden idők legpörgősebb öt napos bulijára készül a Bohemian Betyars zenekar október végén. Lesz vigadás Veszprémben, Egerben, Székesfehérváron, de még Dunaszerdahelyre is eljutnak a fiúk. A bohém hónapot a budapesti A38 hajón egy fergeteges Halloween-bulival zárják, ahol kő kövön nem marad majd utánuk. Izzítsátok a táncos lábakat, és készüljetek a fergeteges „ereszdelahajam”-hangulatra!

Jön a Bohemian Betyars Extra Turbó kiadása

A mostanában ritkábban színpadra álló bandánál szerencsére szó sincs háttérbe vonulásról. Komoly tervek megvalósításán dolgoznak a speed folk és freak punk hazai nagyágyúi. Szűk egy éven belül elkészül a harmadik nagylemez, ami az elképzelések szerint hatalmasat fog szólni, és egy őszi klipforgatás is szerepel a terveik között.

Nálunk jobban szerintem senki sem izgatottabb az új albummal kapcsolatban. Az elmúlt évekbeli rengeteg koncertezés, hazai és európai turnék sorozata után a zenekar most visszavette a tempót, minden energiánkkal a dalszerzésre koncentrálunk. Egy olyan album van készülőben, ami visszaadja a koncertjeink hevét, ugyanakkor az élet melankóliáját foglalja magába. Míg eljön a jövő ősz, addig sem hagyjuk újdonság nélkül a rajongókat. A hónap végén forgatunk egy új klipet, és még egy-két friss dalt is kihozunk a nyárig” – mondja Szűcs Levente, a zenekar énekese és akusztikus gitárosa.

A miskolci gyökerekkel rendelkező srácok egyre inkább nyitnak a nemzetközi ska és népzene-rajongók felé. Februárban például, Palágyi Máté (Kakas) franciaországi tanulmányainak köszönhetően párizsi klubokban lehet majd fellelni őket, de különböző felkérésekre vissza-visszatérnek spanyol és német területekre is. Az egyre gyarapodó külföldi sikerek a 2013-as busszal való felkerekedésnek köszönhetőek, amikor a fiúk nyakukba vették Dél-Európát, és utcazenéltek, fesztiváloztak, valamint megőrjítették mindenkit, akit csak értek.

Októberben viszont visszatérnek a hazai közönség elé, és átadják azt az elképesztő életörömöt, ami a színpadon árad belőlük. Lesz csűrdöngölés, csujogatás és minden, amit már megszokhattunk tőlük.

Eléggé furcsa, hogy ilyen keveset játszunk, viszont a felgyülemlett energiát hol máshol lehet kiadni jobban, mint a színpadon. Alig várjuk minden egyes koncertünket az évben. Bárki, aki eljön valamelyik bulinkra, annak garantálhatjuk, hogy a legcsípősebb Bohemian Betyars Extra Turbó kiadással fog találkozni” – tesz ígéretet Levi.

Szóval, nem érdemes kihagyni a lehetőséget, hiszen az október végi koncertsorozat után megint megszűnik egy rövid időre létezni a falusi jókedvvel kevert városi pezsgést hozó Bohemian Betyars élő muzsikája az itthoni klubéletben, és akkor már „minden mindegy is lesz itt”.

 

Koncertek

Október 22. (Veszprém)
Október 24. (Dunaszerdahely)
Október 29. (Eger)
Október 30. (Székesfehérvár)
Október 31. (Budapest)


 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek