Jön, jön, jön: Bullet For My Valentine a Barba Negrában!

2019/01/10  ·   Ajánló   ·  Labancz Andrea

Örülhetnek a hazai metalcore-rajongók, hisz új albumának bemutató turnéjával tér vissza áprilisban Budapestre a walesi Bullet For My Valentine!

BFMV

Az 1998-ban eredetileg Jeff Killed John néven alapított banda, amely végül öt albumra szóló kiadói szerződést kötött, már a 2005-ös debütálásakor, és az azt követő megjelenéseivel is folyamatosan újabb hiánypótló műveket alkotott a keményzene színpadára. Ezzel folyamatosan megszilárdította követésre méltó pozícióját, albumok millióit adta el világszerte, valamint a Kerrang! díjkiosztón (a legrangosabb brit zenei magazin által létrehozott díjkiosztó) három egymást követő évben is megkapta a legjobb angol banda címet, nem mellesleg a legjobb dal és a legjobb koncertbanda díjakkal együtt.

Három évnyi hallgatás után 2018-ban visszatértek Gravity című új albumukkal, és bár tavaly nyáron a Budapest Parkban kaphattunk ízelítőt belőle, mondhatjuk úgy is, hogy a "hivatalos" lemezbemutató turné az idén ér el minket. Ráadásul az új felállású, Jason Bowld dobossal kiegészült formában. A walesi kvartett minden eddiginél jobban kiterjesztette kreativítását, finoman egyensúlyozva a filmzenei elektronika és a jeges szintetizátorok bevonásával a védjegyüknek számító kőkemény hard rock zenében.

A Bullet For My Valentine 2019. április 10-én lesz látható a Barba Negra Music Club színpadán, a jegyek értékesítése pedig január 11-én 10 órakor startol!

Bullet For My Valentine, Barba Negra Music Club, koncert, metál, metalcore, turné, Gravity

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek