Időpontváltozás! Augusztus helyett júniusban jön Budapestre a Bring Me The Horizon

A Bring Me The Horizon koncertje előrébb került, így a brit szupersztárcsapatot június 1-jén hallhatjuk az Arénában az eredetileg tervezett, augusztusi időpont helyett. Ráadásul a zenekar koncertjére annyi az érdeklődő, hogy az új dátum mellett a beforgatott Aréna helyett a teljes Aréna a metalcore banda és rajongói rendelkezésére áll majd.

Fotó: BMTH/FB
Crossfaith

A japán metál tarolt a Dürerben

Idén el vagyunk kényeztetve metálos szempontból, hisz egymásnak adják a kulcsot a jobbnál jobb külföldi zenekarok. A 5FDP után szombat este a Dürerben is taroltak a keménykedős srácok. Igaz, jóval kisebb, de annál lelkesebb közönség közreműködésével rengették meg a Room 041...
 
Crossfaith

Japán metalcore a Dürerben: Crossfaith

Nem először járnak hazánkban, azonban önálló fellépőként 2020 február 22-én debütál majd a Dürerben a japán metalcore legígéretesebb exportcikke, a Crossfaith.
 
 
Fotó: Killswitch Engage/FB

Új Killswitch Engage-dal érkezett ma

A metalcore egyik legismertebb úttörője, a Killswitch Engage már napok óta a Twitteren hergelte a rajongóit az új dal – az Unleashed – ígéretével. Most itt van.
 
Fotók: Live Nation/ Török Hajni

Elfüstölt néhány kábel a Bullet For My Valentine budapesti koncertjén

A szürke hétköznapokból kiemelő szerda esti zúzdában volt részünk a Bullet For My Valentine önálló klubbuliján a Barba Negrában, ahol ha érzékszerveink nem csaltak, néhány kábel is elfüstölt a háttérben.
 
BFMV

Jön, jön, jön: Bullet For My Valentine a Barba Negrában!

Örülhetnek a hazai metalcore-rajongók, hisz új albumának bemutató turnéjával tér vissza áprilisban Budapestre a walesi Bullet For My Valentine!
 
Dühös zene boldog embereknek: ilyen volt az August Burns Red az Akváriumban

Dühös zene boldog embereknek: ilyen volt az August Burns Red az Akváriumban

November 27-én lépett fel ismét az August Burns Red Budapesten. Ismét, hiszen már többször is jártak nálunk, de idén sem most először: tavasszal már adtak egy koncertet március 15-én. Most az Akvárium Klub Nagyszínpadán láthattuk őket.
 
 
Metalcore-rajongók, szevasztok: az August Burns Red visszatér!

Metalcore-rajongók, szevasztok: az August Burns Red visszatér!

November 27-e ünnepnap lesz a metalcore kedvelőinek, ugyanis ismét hazánkba látogat az August Burns Red. A srácok az Akvárium Klub Nagyszínpadáról pörgetik majd a bulit.
 
2019-ben is tombolhatunk majd Enter Shikari-koncerten Budapesten!

2019-ben is tombolhatunk majd Enter Shikari-koncerten Budapesten!

Alig lett vége a FEZEN fesztiválnak, ahonnan az Enter Shikari is elégedetten távozhatott, máris megjött a hivatalos bejelentés, miszerint jövő év április 4-én klubbulira tér vissza a csapat az Akváriumba. Naná, hogy szívből ajánljuk! :)
 
Fotó: badfeelingmag.com

Felépült a Killswitch Engage frontembere

Jesse Leach frontember hangszálsérüléseiből felépülve már vissza is tért a stúdióba. Mi már nagyon várjuk az új dalokat!
 
Metalcore-rajongók, nagy hírünk van!

Metalcore-rajongók, nagy hírünk van!

2016 után idén végre ismét ellátogat hozzánk a metalcore egyik legnagyobb képviselője, a Killswitch Engage.
 
Fotó:  The Cake Is A Lie/FB

Amikor a metál csütörtököt mond

November 23-án Metalcore csütörtök lesz a Kerepesi út 26-ban található S8 Underground Club-ban. Nemzetközi rendezvény lesz, ami azért jó, mert így a minket körülvevő – vagy akár kicsit távolabbi – országokból érkező zenekarok is bemutatkozhatnak nálunk.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek