Kanapékoncertek- és zenés előadások: Hobó, Trabi, Boggie, Cseh Tamás, tigrisek

2021/01/06  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Bár a neve e-Színház, a platform egyre bővíti a zenei kínálatát, és a musical-ek mellett már koncertek is megtekinthetők online: van, amit élőben sugároznak, és akad, amit felvételről ajánlanak.

Fotó: Vörösmarty Színház

2021. január 11. 19:00 órától Hobo Tudod, hogy nincs bocsánat című, élőben közvetített estje lesz műsoron.

"Mindig kisajátítottam József Attila verseit, úgy éreztem, sorai rólam szólnak. Ez az előadás nagyobb alázattal készült, a Költőt szeretné bemutatni" – nyilatkozta 2005 táján Hobo, amikor Vidnyánszky Attila rendezésében elkészült az előadóest.

Felvételről sugározzák 2021. január 10-én 19:00 órától a székesfehérvári Vörösmarty Színház Mercedes Benz című történelmi revüjét. Esterházy Péter utolsó darabját a Szlovák Nemzeti Színház felkérésére írta, ezt az előadást Szikora János rendezte.

Az ember tragédiájának keretjátékát megidézve az Úr fogadást köt Luciferrel. A fogadás tétje: elbukik-e a magyar történelem egyik legendás, évszázados családja. Lucifer visszaforgatja az idő kerekét, és végigkísérjük az Esterházy család történetét a 17. századtól a huszadik századig, végül a szellemi és nyelvi bravúrokkal teli történelmi revüben Lucifer marad alul az Esterházyakkal szemben. És közben felcsendül az Úr kedvenc slágere:

 

A Vígszínházból közvetítik a Kelet-nyugati pályaudvar című CSEH TAMÁS-estet 2021. január 22. 20:00 órától.

A koncertszínházi előadás teljes mértékben az alkotók – Orosz Ákos, Tóth András és Zoltán Áron színészek – műhelymunkája, a szerző, Bereményi Géza dramaturgiai segítsége mellett. Az előadás Bereményi Géza és Cseh Tamás Frontátvonulás, Nyugati pályaudvar, valamint Bereményi-Cseh-Másik János Levél a nővéremnek 2. albumairól tartalmaz dalokat, valamint egyes részekhez Zoltán Áron írt plusz zenéket a műhelymunka során.

 

Dánielfy Gergő és az Utazók koncertjét a Nemzetiből sugározzák 2021. január 13. 19:00 órától.

Dánielfy Gergő színésznek tanul a hétköznapokban, de megjárta már az X-faktor és a DAL 2018 műsorokat. „A koncert címe Ébredés lett, hiszen szeretnénk végre felébredni ebből a rémálom szerű helyzetből, amiben most élünk. De nagyon örülök, hogy legalább ilyen formában tudunk egy kis örömet, élményt okozni a közönségünknek, akik már nagyon hiányoznak” – nyilatkozta a zenész.

 

Nem Bogi, hanem Boggie: felvételről látható 2021. január 9-én  20:00 órától Csemer Boglárka és Grecsó Krisztián estje.

Ezúttal a szolnoki TISZApART moziban rögzített közös estet teszik mindenki számára elérhetővé. A Grecsó Krisztián saját dalaival színesített koncertet, több személyes beszélgetés és számos vers felolvasása gazdagítja.

 

Bármikor megtekinthető (a megváltott jegy a rögzített előadás első megtekintésének időpontjától kezdve egy hétig érvényes) az a musical, amelyet ősszel négy estére hirdettek meg, de ahogy közzétették az időpontokat, törölni kellett az egészet.

Az Anyatigrisek a humor segítségével mutatja meg, hogy mit is jelent szülőnek lenni. Az eredeti angol nyelvű előadást, amely eddig négy kontinensen adtak elő, tíz éve játsszák telt házzal a világ minden táján. A magyar változat szereplőgárdája: Király Linda, Danics Dóra, Jónás Andi, Veres Mónika Nika, (beugróként) Barbinek Paula. A musicalt Tallós Rita rendezte.

 

 

e-Színház, live stream, koncert, Hobó, Boggie, Cseh Tamás, musical

 

 

Szólj hozzá!


A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező...

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

És akkor a Petőfi hídon kigyulladt a turnébusz...

Bensőséges és egyben nagyon vidám hangulatú közös interjú Kispál Andrással és Lovasi Andrással a Lemezjátszó Classic sorozatban. A két zenész a Kispál és a Borz kezdeti éveit idézi fel, és mesél az első két lemezük készültéről.

Múlnak a gyermekévek: Kiszel Tünde lánya videóklipben szerepel

Hunyadi Donatella is szerepel abban a videóklipben, ami néhány napja debütált a YouTube-on.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek