Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

A BUSH a tavalyi rendhagyó év után október 21-22-én újra megtölti Budapest klubjait a legizgalmasabb kelet-európai előadókkal. Nappal zeneipari fejtágítás a Fészek Klubba visszatérő szakmai konferencián, ahol a nemzetközi és a hazai zeneipar legjobb szakembereitől lehet tanulni, este pedig a város legújabb klubjaiba és különleges helyszíneire viszik el új kedvenc zenéidet. Csak, hogy elmondhasd: ott voltam, before it was cool.

Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait
Fotó: Vörösmarty Színház

Kanapékoncertek- és zenés előadások: Hobó, Trabi, Boggie, Cseh Tamás, tigrisek

Bár a neve e-Színház, a platform egyre bővíti a zenei kínálatát, és a musical-ek mellett már koncertek is megtekinthetők online: van, amit élőben sugároznak, és akad, amit felvételről ajánlanak.
 
 Csemer Boglárka Boggie és Kárász Eszter Szalóki Ági nélkül lép fel Gyulán

Boggie és Kárász Eszter Szalóki Ági nélkül lép fel Gyulán

Szalóki Ági énekesnő az augusztus 11-i Chanson Elysée koncerten egészségügyi okokból nem tud fellépni – értesítette a közönséget a Gyulai Várszínház. Az énekesnő azt írta, nem beteg.
 
 
Megszületett Boggie második bogárkája

Megszületett Boggie második bogárkája

Megszületett Csemer Boglárka, azaz Boggie második kislánya, Imola. A hírt az énekesnő osztotta meg Facebook-on, a posztot a Blikk szúrta ki.
 
Ma elstartol a Müpa nyárindító fesztiválja, a Hey, June

Ma elstartol a Müpa nyárindító fesztiválja: Hey, June 2019.

Június 17. és 25. között beköltözik a könnyűzene a Müpába. Nem pusztán arról van szó, hogy az előadók fellépnek az ország egyik legjobban szóló zeneházában, hanem arról is, hogy mindegyikük speciális műsorral készül a számukra is különlegességnek számító koncertre.
 
A PUF Bródy Jánossal, Kováts Kriszta a lányával lép fel  a Müpában

A PUF Bródy Jánossal, Kováts Kriszta a lányával lép fel a Müpában

Ripoff Raskolnikov, a Pál Utcai Fiúk, Kováts Kriszta, Dj Bootsie, a Zagar, a Kistehén, a 30Y, Boggie és a Mörk is koncertet ad idén tavasszal és nyár elején a Müpában.
 
Ami Boggie-val történt, az minden kutyás rémálma

Ami Boggie-val történt, az minden kutyás rémálma

Az Index Mindeközben rovata vette észre az énekesnő Facebook-posztját. Szerkesztőként kénytelen lettem volna elolvasni, de hősiesen bevallom, nem bírtam. Vagy legalábbis nem az egészet.
 
 
Fotó: Emmer László

A négyet szádra ne vedd: Boggie 3.

Új nagylemezzel jelentkezik az immár igazi énekes-dalszerzővé érett Csemer Boglárka, azaz Boggie. A Parfüm című dallal 2013 decemberében berobbant és a Billboard-listát is megjárt énekesnővel az elmúlt 3 év mindegyikében történt valami fontos: 2015-ben láthattuk az Eurovíziós...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek