Keep Floyding ismét a kövek között: Pompeii újratöltve

2019/06/12  ·   Ajánló   ·  Mohácsi Mohabácsi Zoltán

A Keep Floyding 2019. május 10-én több szempontból is rendhagyó koncertet tartott Aquincumban. 2019. június 15-én újra a romkertben lépnek fel, tehát aki májusban lemaradt, most bepótolhatja.

Keep Floyding ismét a kövek között, avagy Pompeii újratöltve

A Keep Floyding úgy csinál, mintha Pink Floyd lenne. Ezt le kell szögezni. Ugyanis a Keep Floyding egy Pink Floyd cover banda. De az a helyzet, hogy a Keep Floydingot hallgatva az ember elfelejti, hogy egy olyan zenét hall, amit eredetileg mások szereztek, játszottak, tettek híressé: az történik, hogy Zenét hallgat. Pont. S ez bizony nem kis dolog.

A Keep Floyding 2019 május 10-én több szempontból rendhagyó koncertet tartott Aquincumban, a kis Amfiteátrumban. Egy szám híján eljátszották a Pink Floyd híres Pompeii koncertjét, a The Dark Side of the Moon-t és néhány slágerdarabot a The Wall-ról. A koncert óriási, osztatlan sikert ért el mind zenei szempontból, mind a hangulatot és a látványt illetőn. (Koncertbeszámolónk itt.)

A Keep Floying mintegy lecsapott a közönségére, és az Aquincumi Múzeummal kötött megállapodásuk értelmében e hét szombatján, 2019. június 15-én, 19 órakor újra koncertet adnak Aquincumban, ezáltal a Romkertben (átellenben az Amfiteatrummal). További jó hírm hogy ez az előadás egy komplett sorozat része, vagyis idén nyáron Pink Floyd, Keep Floyding, Aquincum minden mennyiségben! Mert ezeket a koncerteket, bizony hiba lenne kihagyni...

Keep Floyding, Pink Floyd, Aquincum

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek