Keresztes Ildikó, Zséda, Falusi Mariann, Radics Gigi az új álommusical-ben

2017/08/30  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Emlékeztek a Játékkészítőre? Ha nem, akkor a cikk végén megnézhetitek, mi volt ez, ha igen, akkor pedig csak annyit mondunk: itt a csapat újabb nagyszabású produkciója, az ÁLOMUTAZÓ.

Keresztes Ildikó, Zséda, Falusi Mariann, Radics Gigi az új álommusical-ben

Újabb látványos zenés színpadi előadással jelentkezik, a 2014-2015-ben A Játékkészítőt is létrehozó TulipánTündér Produkció. Az Álomutazó című családi mesemusical az álmok útján repít a jövőbe, olyan szereplőkkel, mint Stohl András, Schell Judit, Szabó Győző, Zsédenyi Adrienn, Hajdu Steve, Falusi Mariann és sokan mások. A darabot Juronics Tamás rendezi, a dalokat – a platinalemezes A Játékkészítőhöz hasonlóan – Rakonczai Viktor ( ő szerezte például Wolf Kati Szerelem, miért múlsz című dalának zenéjét) és Orbán Tamás (rendszeresen dolgozik együtt magyar előadókkal, több mint 600 szerzeménye látott már napvilágot ) jegyzi.

Falusi Mariann, Ábel Anita, Keresztes Ildikó

A történet főhőse egy kisfiú, aki a modern informatika világában él, ahol az idő maximális kihasználása következtében nem marad hely az álomvilágnak. Magányos, akire szülei a rengeteg munka miatt nem figyelnek. Álombeli barátaival hősiesen küzd és bátorságával sikerül ismét az álmokat visszahozni a mindennapokba.

Falusi Mariann, Marinka Móric, Ábel Anita, Keresztes Ildikó

A parádés szereposztásban pedig ott van – A Játékkészítőben is feltűnt – Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi, Hajdu Steve. 

Stohl András, Hajdu Steve

Újabb sztárok is csatlakoztak a csapathoz, mint Schell Judit, Keresztes Ildikó, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Falusi Mariann, Varga Viktor és Ábel Anita, bár utóbbiról kiderült, hogy már A Játékkészítőnél is ott volt, igaz nézőként...

Az Álomutazó vizuál rendezője a Valami Amerika I., Valami Amerika II., a Társas játék és a Kincsem nagysikerű rendezője, Herendi Gábor. A darab rendezője és koreográfusa pedig a Kossuth-díjas táncos, koreográfus, rendező Juronics Tamás.

Szabó Győző alvómaszkokat oszt a sajtótájékoztató résztvevőinek

A főhős Tomit három gyerekszínész, Bakonyi Simon, Marinka Móric és Szabó Hunor alakítja majd.

A darabot Vinnai András, Szép Ernő-díjas író írta, társai voltak a Kincsemet és a Liza, a rókatündért is jegyző Hegedűs Bálint, valamint dramaturgként Almási-Tóth András, Opera Program vezető, a zeneakadémia docense, aki egyebek mellett a Szegedi Nemzeti Színház irodalmi vezetőjeként és a Szegedi Kortárs Balett dramaturgjaként is dolgozott.

A Játékkészítőről itt olvashatsz


 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek