Kivagy? Carbonfools, Frenk – lemezbemutatók az A38-on

2020/01/15  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Elindult a Carbonfools új albumának bemutató turnéja, melynek budapesti állomása az A38 Hajón lesz január 23-án. "Tudom Kivagyok" címmel Frenk is itt tartja az albumpremiert, melynek vendége Bérczesi Róbert (hiperkarma) és Saiid lesz.

Carbonfools, Frenk – lemezbemutatók az A38-on

Januárban útjára indult a turné, már két vidéki helyszínen túlvan a csapat, január 23-án pedig Budapesten láthatjuk őket. A magyarországi koncertek mellett a tervek szerint a környező országokba is ellátoganak majd. A The Carbonfools hetedik nagylemeze a Carbonsun címet kapta. Az előző albumhoz hasonlóan, most is készült egy magyar nyelvű dal is, „Mindent eltakar” címmel.

Az új albumról itt írtunk.

A hiperkarma dobosaként ismertté vált Frenk a zenekar leállása után kezdett el foglalkozni szólóprodukciójával. 2006-ban jelent meg bemutatkozó albuma Szívzörejek címmel, melynek egyszemélyben volt a dal- és zeneszerzője. Az elmúlt tíz év alatt még két magyar nyelvű albummal (Nagyvárosi éjszakák - 2010., Minden ellen - 2012.) és egy angol nyelvű, egyszálgitáros, minimálhangszerelésű feldolgozáslemezzel (Songs For Jelena, 2015.) jelentkezett. Frenk most már a szólókarrierjére koncentrál, de emellett rendszeresen látható színpadon a Budapest Bár fellépésein, illetve a Braindogs és a The Starmans formáció tagjaként is.

Frenk és zenekara az A38 hajón mutatja be új lemezét február 8-án. Az új dalok mellett természetesen a régi slágerek is terítékre kerülnek. A nagyszabású koncertre vendégeket is hívott a zenekar: Bérczesi Róbert (hiperkarma) és Saiid  színesítik a műsort.

Frenk ott lesz a hiparkarma jubileumi koncertjén is az Arénában!

 

Carbonfools, Frenk, lemezbemutató, A38

 

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek