Kivagy? Carbonfools, Frenk – lemezbemutatók az A38-on

2020/01/15  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

Elindult a Carbonfools új albumának bemutató turnéja, melynek budapesti állomása az A38 Hajón lesz január 23-án. "Tudom Kivagyok" címmel Frenk is itt tartja az albumpremiert, melynek vendége Bérczesi Róbert (hiperkarma) és Saiid lesz.

Carbonfools, Frenk – lemezbemutatók az A38-on

Januárban útjára indult a turné, már két vidéki helyszínen túlvan a csapat, január 23-án pedig Budapesten láthatjuk őket. A magyarországi koncertek mellett a tervek szerint a környező országokba is ellátoganak majd. A The Carbonfools hetedik nagylemeze a Carbonsun címet kapta. Az előző albumhoz hasonlóan, most is készült egy magyar nyelvű dal is, „Mindent eltakar” címmel.

Az új albumról itt írtunk.

A hiperkarma dobosaként ismertté vált Frenk a zenekar leállása után kezdett el foglalkozni szólóprodukciójával. 2006-ban jelent meg bemutatkozó albuma Szívzörejek címmel, melynek egyszemélyben volt a dal- és zeneszerzője. Az elmúlt tíz év alatt még két magyar nyelvű albummal (Nagyvárosi éjszakák - 2010., Minden ellen - 2012.) és egy angol nyelvű, egyszálgitáros, minimálhangszerelésű feldolgozáslemezzel (Songs For Jelena, 2015.) jelentkezett. Frenk most már a szólókarrierjére koncentrál, de emellett rendszeresen látható színpadon a Budapest Bár fellépésein, illetve a Braindogs és a The Starmans formáció tagjaként is.

Frenk és zenekara az A38 hajón mutatja be új lemezét február 8-án. Az új dalok mellett természetesen a régi slágerek is terítékre kerülnek. A nagyszabású koncertre vendégeket is hívott a zenekar: Bérczesi Róbert (hiperkarma) és Saiid  színesítik a műsort.

Frenk ott lesz a hiparkarma jubileumi koncertjén is az Arénában!

 

Carbonfools, Frenk, lemezbemutató, A38

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek