Menopauza 1170x180

Szinti, dobgép, filozófia: John Maus az A38-on

John Maus tinédzserként kezdte zenei pályafutását – közben elvégezte a filozófia szakot –, olyanok inspirálták, mint Syd Barrett, Kurt Cobain vagy Jim Morrison és – váratlan fordulattal – a barokk zene. Az amerikai előadó július 27-én érkezik a Hajóra.

Fotó: YouTube
Lydia Lunch be HAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.
 
Fergeteges örömzenélés a Hajón jótékony céllal: Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák + Várkonyi Csibészek

Fergeteges örömzenélés a Hajón jótékony céllal: Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák + Várkonyi Csibészek

2024. június 24-én 19 órától a budapesti A38 hajón a hazai fúziós zene két kiemelkedő együttese, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, valamint a Várkonyi Csibészek egy nemes ügyért állnak színpadra. Fellépésükkel az állami gondoskodásban élő gyerekek terápiás...
 
 
Fotó: Gündüz Attila - kellegy.hu

Zene naplementéhez: nappali teraszbulik az A38-on

Keddtől vasárnapig 17:00 és 22:00 óra között különböző elektronikus zenei bulisorozatok diktálják a tempót innentől fogva egészen októberig.
 
Sötét energiáik az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Manu Delago, a világ legismertebb handpan-játékosa a Hajóra jön

Manu Delago, a világ legismertebb handpan-játékosa a Hajóra jön

Elektro-akusztikus fúzió az A38 Hajón: a handpan szerelmese március 3-án érkezik a fedélzetre a Mad About Lemon trióval.
 
Már hagyomány: David Bowie-emlékestet rendeznek az A38-on

Nekik találkozni kellett: az idei David Bowie-emlékest témája egy különleges barátság

A nyolc éve elhunyt legendás brit dalszerző, előadó számai március 20-án hangzanak el az újbudai A38 hajón.
 
 
Fotó: James Lavelle/FB

A legendás UNKLE alapítója behajózik Budapestre

James Lavelle az elektronikus és alternatív zenei színterek formálásában kiemelkedő szerepet játszó brit zenész, producer, DJ, az UNKLE zenei projekt alapítója és kreatív motorja, és a londoni Fabric állandó rezidens DJ-je február 17-én érkezik a Hajóra.
 
Fotó: cottonbro studio/Pexels

Vigyétek el lassúzni, avagy ünnepi zenei ügyelet az A38-on

A két ünnep között is folytatódnak a koncertek és bulik az A38 Hajón.
 
Fotó: Jonathan Roy /FB

Jó, hogy szögre akasztotta a korcsolyát – májusban a Hajón ad koncertet Jonathan Roy

A kanadai énekes-dalszerző gyerekkorában még úgy tűnt, hogy híres hokijátékos apja nyomdokaiba lép majd, azonban rájött, hogy igazi szenvedélye a zenélés, így szögre akasztotta a korcsolyát és minden energiáját az alkotásnak szentelte. Jól tette.
 
Fotó: Komoróczki Dia

Új énekesnővel zúz tovább a Woodstock Barbie

Az új felállást már élőben is tesztelték a temesvári Time to Rock fesztiválon, december 9-én pedig a hazai közönségnek is megmutatják magukat.
 
Tippelj, ki ez az igazi hiphop legenda, aki decemberben az A38-ra érkezik?

Tippelj, ki ez az igazi hiphop legenda, aki decemberben az A38-ra érkezik?

A koncertre egyedi vizuállal készül: nem csak a lemezeket, de a különböző videós mintákat is élőben fogja keverni. Ha visszautaznál az időben, egészen a ‘70-es, ‘80-as évek bronxi utcáira, akkor Grandmaster Flash – aki minden túlzás nélkül a műfaj egyik alapító atyja –...
 
Katasztrófa-diszkó a Hajón: Tudósok lemezbemutató koncert

Katasztrófa-diszkó a Hajón: Tudósok lemezbemutató koncert

Összművészeti esten kerül bemutatásra a Tudósok vadonatúj Himnikus idők himnuszai című lemeze és drMáriás Tanmesék a világ legfejlettebb demokráciájáról című vadonatúj albuma november 4-én az A38-on.
 
Decemberben érkezik a Demjén-film

Decemberben érkezik a Demjén-film

Befejeződött a Demjén Ferenc leghíresebb dalaira felfűzött romantikus zenés vígjáték forgatása. A "Hogyan tudnék élni nélküled?" című film...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag elnézést is kér ezért a Sziget szervezőitől :)

FRINGE 2024: 300-ból választott ki a Zene Háza 30 zenészt – itt a névsor!

Idén nyáron a Magyar Zene Háza missziójának támogatásaként indult el a Fringe program, melynek keretében zeneiskolások, hobbizenészek, feltörekvő zenekarok és utcazenészek kapnak lehetőséget a fellépésre a Ház különböző pontjain. A júniusi határidőig közel 300 pályázat érkezett, közülük 30-an kapnak fellépési...
Új koncertek