Menopauza 1170x180

Beindul a őszi zúzda az A38-on

Hazudnánk, ha az állítanánk, hogy a Hajóról a metál jut elsőre az eszünkbe, pedig vannak az A38-on is keményebb esték, a közeljövőben (október, november) például a black, a death és az alternatív metál legmélyebb bugyraiból érkeznek különböző fellépők, melyek közül az október 3-i és 16-i koncertekre kedvezményes kombinált jegyet is lehet vásárolni.

Fotó: Sebastian Ervi (Pexels)
A fotó illusztráció: Random Trip (FB)

Holnaptól behajózik az Újbuda Jazz Fesztivál

Szeptemberben újra a jazzé a főszerep Újbudán – a már hagyománnyá vált nyárzáró fesztivál idén ismét az A38 Hajóra költözik szeptember 26-28 között.
 
Eltört szívek klubja az A38-on

Eltört szívek klubja az A38-on

A SOULWAVE formáció egy átturnézott nyár után ráfordul az év utolsó harmadára, és nem kisebb feladatra vállalkozik, minthogy hagyományteremtő céllal a szerelem elmúlásával járó magányos kesergésből, lélekemelő közösségi élményt csináljon: november 9-én érkezik a Hajóra az...
 
 
Fotó: A38 Insta – 2013. Állítólag most nem éri majd el szerencsére az akkor mért tetőt a vízsszint.

Nem süllyed – az árvíz miatt hagyják el az A38 Hajót (koncertinfók)

A Duna vízszintjének tetőzése miatt az A38 Hajó szeptember 17-től határozatlan ideig bezár – tette közzé a FB-on a koncerthelyszín.
 
Lajkó Félix 50. turné – nyitókoncert az A38-on

Lajkó Félix 50. turné – nyitókoncert az A38-on

Szeptember 27-én a világhírű hegedű- és citera virtuóz közelgő 50. születésnapja alkalmából szervezett jubileumi sorozat első helyszínéül az A38 Hajó színpadát választotta. 
 
Fotó: YouTube

Szinti, dobgép, filozófia: John Maus az A38-on

John Maus tinédzserként kezdte zenei pályafutását – közben elvégezte a filozófia szakot –, olyanok inspirálták, mint Syd Barrett, Kurt Cobain vagy Jim Morrison és – váratlan fordulattal – a barokk zene. Az amerikai előadó július 27-én érkezik a Hajóra.
 
Lydia Lunch be HAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.
 
 
Fergeteges örömzenélés a Hajón jótékony céllal: Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák + Várkonyi Csibészek

Fergeteges örömzenélés a Hajón jótékony céllal: Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák + Várkonyi Csibészek

2024. június 24-én 19 órától a budapesti A38 hajón a hazai fúziós zene két kiemelkedő együttese, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, valamint a Várkonyi Csibészek egy nemes ügyért állnak színpadra. Fellépésükkel az állami gondoskodásban élő gyerekek terápiás...
 
Fotó: Gündüz Attila - kellegy.hu

Zene naplementéhez: nappali teraszbulik az A38-on

Keddtől vasárnapig 17:00 és 22:00 óra között különböző elektronikus zenei bulisorozatok diktálják a tempót innentől fogva egészen októberig.
 
Sötét energiáik az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Manu Delago, a világ legismertebb handpan-játékosa a Hajóra jön

Manu Delago, a világ legismertebb handpan-játékosa a Hajóra jön

Elektro-akusztikus fúzió az A38 Hajón: a handpan szerelmese március 3-án érkezik a fedélzetre a Mad About Lemon trióval.
 
Már hagyomány: David Bowie-emlékestet rendeznek az A38-on

Nekik találkozni kellett: az idei David Bowie-emlékest témája egy különleges barátság

A nyolc éve elhunyt legendás brit dalszerző, előadó számai március 20-án hangzanak el az újbudai A38 hajón.
 
Fotó: James Lavelle/FB

A legendás UNKLE alapítója behajózik Budapestre

James Lavelle az elektronikus és alternatív zenei színterek formálásában kiemelkedő szerepet játszó brit zenész, producer, DJ, az UNKLE zenei projekt alapítója és kreatív motorja, és a londoni Fabric állandó rezidens DJ-je február 17-én érkezik a Hajóra.
 
HELLO! Lionel Richie-t jövő nyáron Magyarországon köszönthetjük

HELLO! Lionel Richie-t jövő nyáron Magyarországon...

A bársonyos énekhangjáról és örökzöld dalairól ismert 75 éves zenész európai turnéra indul a "Say Hello To The Hits" show-jával, amely július...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

NIMBY: Zamárdiban biztos nem lesz már Balaton Sound

Júliusban írtuk meg, hogy lejárt a Balaton Sound szerződése Zamárdiban. Akkor, bár elég sokan sejtették, még nem volt lejátszott a meccs, hiszen egy lejárt szerződést akár meg is hosszabbíthatnak, erre utaltak a szervezők akkori reakciói is. Nem így történt.

Török Ádámnak állít emléket a hétfőn megjelenő különleges koncertlemez

A "Mini: 25 év rock – a Nagykoncert" című CD-n hallható dalokat 31 évvel ezelőtt a zenekar technikusai vették fel, így maradt meg az utókor számára.
Új koncertek