Kivarrt évzárás: Tetoválók Éjszakája 2014!

2014. december 12.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

December 28-án koncertekkel várja a látogatókat a Tetoválók Éjszakája a Dürer Kertben. Az esemény két főzenekara a hazai kemény rock egyik legmeghatározóbb csapata, a Leander Rising és az iróniát egyáltalán nem cseppenként mérő Bëlga.

Kivarrt évzárás: Tetoválók Éjszakája 2014!

Az este folyamán játszik még a Dürer Kert Nagytermében az új szupergroup, a Cloud9+, akik az élőhangszeres rock/hiphop zenét az elektronikus drum and bass és dubstep elemekkel ötvözik, a reggae/punk/ska/latin zenét toló Ocho Macho és a Piknik Park- Linkin Park Tribute Band. A Dürlinben a magyar hard rock rajongóinak nagy örömére Kalapács-akusztik  lesz.

A koncertek mellett van még egy nagyon fontos szála az eseménynek, méghozzá a tetoválás, és annak helyszíne, a Dürlinben található tetováló tér, ahol közel 100 tetováló több mint 120 alkotása kerül fel a látogatókra ingyen, ugyanis bárki, aki érvényes jegy birtokában látogat el a rendezvényre, automatikusan esélyessé válik, hogy a tetoválók által hozott minták egyikét a testén láthassa viszont.

A művészek között megtalálhatóak a hazai tetoválóélet nagyjai és a feltörekvő tehetségek is, elsőszámú kritérium a művészileg kivitelezett munka, amivel a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE) és a társszervező Offline.hu a hazai tetoválókultúrát szeretné erősíteni.

Némi ízelítő a további programokból:

Titty Twister Bar szexi vámpírlányokkal és vetítéssel megidézve az Alkonyattól Pirkadatig legjobb momentumait, Őrültek háza interaktív horrorshow, Playstation konzol park, 2014 Év Tetoválója díjátadó, rúdtánc-bemutató, twerktánc-bemutató, Monster Truck bemutató zenével, Monster sátras chill bar, lángosos tésztabár, sült kolbászos lacikonyha, tánctér DJ Ozsival és sok-sok meglepetés.

Az esemény kiemelten foglalkozik a tetováltak hátrányos megkülönböztetésével, és fel szeretné hívni a figyelmet a munkahelyi esélyegyenlőség fontosságára! Ezt a helyszínen és a Facebookon található app segítségével teszi.


Képtár

  • Kivarrt évzárás: Tetoválók Éjszakája 2014! kép 38988
 

 

Szólj hozzá!


John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve...

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Karácsonykor ismét Álomutazó – mesemusical Zsédával, Falusi Mariannal és Radics Gigivel

Az Álomutazó mesemusicalt először tavaly mutatták be a BOK csarnokban, akkor mintegy 50 ezer ember látta. A darab idén karácsonykor 10 alkalommal ismét színpadra kerül, de hamarosan megérkezik a boltok polcaira a csomagban megjelenő Álomutazó CD és a tavalyi nagy sikerű előadást tartalmazó DVD.

Varga Viktor gyerekkorában temetéseken énekelt

Kevesen tudják, hogy Varga Viktor operaénekesnek is tanult, aztán a jazz felé fordult. Ha nem zenél, akkor fest vagy szobrászkodik, pihenésként pedig meditál – mostanában idejének nagy részét a próbateremben tölti.

Rúzsa Magdi előhúzta az aduászt

Aduász címmel új dalokat tartalmazó stúdiólemezt készített Rúzsa Magdi. Az énekesnő februári dupla (telt házas) Aréna-koncertje is megjelent CD-n és DVD-n.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek