Küldj egy csókot a KFT-nek, és nyerj!

2015. május 28.  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

"Egy négercsókért mindenem odaadom" címmel játékot indított a KFT a Facebookon.

Küldj egy csókot a KFT-nek, és nyerj!

Másolj be magadról egy csücsörítős fotót, vagy írj valami csókos üzenetet a zenekarnak kommentben a bejegyzés alá. A csókokat június 7-én éjfélig várják, eredményhirdetés június 15-én!

 

A KFT zenekar Balatoni nyár című koncertsorozata a múlt héten indult Egerben a Pünkösdi fesztiválon. A folytatásban Makón át, a Budapest Parktól, Szlovákiáig, Balatonföldvárig több helyszínen fellép az együttes.

A szezonzáró koncert természetesen a Balatonnál: Balatonbogláron lesz augusztus 21-én, a Szüreti fesztiválon. A koncertsorozat címéből sejthetően a legismertebb slágerek kerültek a nyári műsorba.

 


 

 

Szólj hozzá!


Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Kiss Tibi csokipapírt tervezett

Ráadásul nem is akárki kérte fel erre, hanem a 160 éves Gerbeaud cukrászda, és nem is egy "mezei" csokit fog beburkolni az általa megtervezett...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Boszorkányok pedig nincsenek... vagy de?

Lehet musicalt csinálni egy Arany-balladából? Úgy tűnik, igen. Arany János születésének 200-évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből – akármit is jelentsen ez – és tollából, valamint Derzsi György lelkéből – akármit is jelentsen ez – a musical-ballada a Vörös Rébékből, amit ráadásul az Arénában mutatnak...

Utolsó turnéjára indul a KISS!

A legendás együttes 45 év zenélés után bejelentette utolsó turnéját, amely “Az Út Vége” nevet viseli (“End Of The Road world tour”). A hírt az America’s Got Talent fináléjában jelentették be szeptember 19-én.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek