Let's get together: Bob Marley 75. – szülinapi reggae-parti az A38-on

2020/01/31  ·   Ajánló   ·  koncert.hu

A Ladánybene 27 zenekar a Bob Marley Emlékére című albumuk 1996-os megjelentetése óta minden februárban emlék tart néhány zenészbaráttal kiegészülve minden idők legismertebb reggae előadójának tiszteletére. Idén sem lesz ez másként, amikor is Robert Nesta Marley 75 éves lenne.

Let's get together: Bob Marley 75. – szülinapi  reggae-parti az A38-on

Február 14-én – aznap, amikor a másik csapat anti-Valentin-napot tart a Prielle Kornélia utcában – , az évfordulót az előző évek Bob Marley-emlékestjeihez hasonlóan, kizárólag a kultikus reggae előadó dalaiból álló koncerttel ünneplik.

Ladánybene 27 mellett a zenekar számos zenészbarátja is színpadra lép, akik közül bár nem mindenki van napi kapcsolatban a reggae-vel, de ezen az estén mégis Bob Marley muzsikája lesz az az összekötő kapocs, amelynek segítségével a rezdülések összeadódnak.

Idén Gyárfás István „Gyafi” jazzgitáros mellett, Szélinger Anna „CéAnne” énekesnő, KRSA a PASO frontembere, Pataki Lilla és Tulkán Szilvia vokalisták, Superior és György Ákos „Doki” énekesek, valamint Hascu Bratosin perkás közreműködésével hatalmas közös zenélés várható.

A koncerten elhangzanak Marley ismert és kevésbé ismert dalai a korai, jamaicai évektől a Tuff Gongos világhódító időszak végéig. A koncert után a „Roots” klubban folytatódik az ünneplés, ahol bakelit lemezről fognak szólni Bob Marley muzsikái és a hozzá kapcsolódó zenék.

Figyelem: pontos kezdés!!! (20.00)

Ladánybene 27, Bob Marley-emlékest, A38

 

 

Szólj hozzá!


Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek